- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Hát, mivel beállítani nem lehet (ugye mivel bugos az a menüpont, úgy, ahogy van), valahonnan le kell szednie az adatot, én pedig úgy tudom, hogy ezeket a szolgáltató küldi.
Egyébként nem jutottunk semmire (szinte), mert nekem Linux van a gépemen, kellett volna egy program hozzá, amit nem tudtunk telepíteni, viszont ha a pároméról akartuk, amin Windows van (jogtiszta), akkor meg vírusként ismerte fel azt, amit le kellett volna tölteni, így nem töltötte le.
Most gyári visszaállításokat csináltam, töröltem mindent, így érdekes módon lehúzta a dátumot, szóval most működik... de kérdés, meddig? Szóval mindenképp meg kell csinálni a rootolást, frissítést. Megpróbálom bevinni egy szervizbe.
A képernyője is elvált alul, lötyög, azt is vissza kell ragasztani, most duck tape-pel van
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!