- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Hát, mivel beállítani nem lehet (ugye mivel bugos az a menüpont, úgy, ahogy van), valahonnan le kell szednie az adatot, én pedig úgy tudom, hogy ezeket a szolgáltató küldi.
Egyébként nem jutottunk semmire (szinte), mert nekem Linux van a gépemen, kellett volna egy program hozzá, amit nem tudtunk telepíteni, viszont ha a pároméról akartuk, amin Windows van (jogtiszta), akkor meg vírusként ismerte fel azt, amit le kellett volna tölteni, így nem töltötte le.
Most gyári visszaállításokat csináltam, töröltem mindent, így érdekes módon lehúzta a dátumot, szóval most működik... de kérdés, meddig? Szóval mindenképp meg kell csinálni a rootolást, frissítést. Megpróbálom bevinni egy szervizbe.
A képernyője is elvált alul, lötyög, azt is vissza kell ragasztani, most duck tape-pel van
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
!