- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
Persze hogy nem megy. Azért írtam,hogy kell 2 driver is. Basszus, ha már megtaláltad a data mappát meg mindent,akkor ezt a root-ot csináld már meg aztán agyalj,hogy eladod-e.
Valakinek ha van dropboxon vagy bárhol drivere dobjon már neki egy linket,mert nekem anyira rossz a feltöltésem,hogy jelenleg esélytelen feltenni. -
raulicio
senior tag
[moderálva] ahelyett, hogy elbaszod a napodat, kb 10 percet kellett volna olvasni. Senki nem születik úgy, hogy mindent tud, de azért nem kell atomfizikusnak lenni 2014-ben ahhoz, hogy feltegyél egy usb drivert, meg lefuttass egy programot a számítógépen...
Amúgy bocs, nem is igazán csak neked szól ez, de egyszerűen szomorú, hogy a "hogyan kell meginni egy pohár vizet" szerű hozzászólások követik egymást.
Ne személyeskedj!
[ Módosította: Qru ]
-
junkpod
veterán
Kérleg nyogodtabban! Olvass!
Ha nincs rootolva akkor sehova tovább. Amit keeperv linkelt ugyanolyan fájlkezelő mint a root explorer. Az fog kelleni az nvdata mappa átnevezéséhez. De amíg nincs root jogod (kvázi rendszerúr) addig ezt a rendszer mappát ne fogja engedni piszkálni.
Szóval feladat: root-jogot kell szerezni, janeket kövesd. -
janek69
senior tag
Kelleni fog még driver és nekem eddig minden romnál bejött a rootgenius,amit ha a driverek megvannak elindítasz és 10-15 percig hagyod,majd mikor kiírja hogy kész és rooted,akkor hajrá.
A drivereket szerintem van,aki be tudja neked linkelni,mert jelenleg nem tudom honnan is szedtem.
A rootgenius-t itt megtalálod. -
junkpod
veterán
Root: MUT kiírja a kezdőképernyőn a bal felső sarokban
Acces denied üzenet: a beépített jogosultság kezelő a te bizotnságodat szolgálja, vagy eseményenként mikor jön az üzenet akkor engedélyezed és bepipálod a mindig gombot, vagy elindítod a jogosultság kezelőt és ott apponként, jogosultságonként testreszabhatod a készüléket.
telenor 3G: klasszikus eset, ki lehet javítani, de kell a root jog. Ha meg van akkor:
- root explorert telepítsd fel
- keresd meg a data\NVRAM\md mappát
- itt lesz egy nvd_data mappa
- ezt nevezd át mondjuk "oldNVD_DATA" mappának
- ekkor elmegy minden térerő, nyugi
- várj egy kicsit és meglátod, hogy újból létrejött az NVD_DATA mappa és megjönnek a térerők is
- lépj ki és használd egészséggelHa ez nem segít akkor lehet a 900-as modem fájlt is be kell másolni, de ezzel még várjunk.
-
janek69
senior tag
Nem én leszek a te emberek. Nekem még csak 1 hónapja van még a telefon, de ezekben az mtk-s félóránként nincs nagy gyakorlatom. A sajátomat mahinálom, de másért még nem merek próbálkozni. Szerintem ha Pesti vagy jobban jársz ha nyíltan festészet itt a kérdést valakinek. Egyébként lehet, hogy magad is meg tudod oldani segítséggel.
-
janek69
senior tag
No a lehiggadás a lényeg. Ha visszaolvasol volt itt már úgy is,hogy 2 fórumtárs megkereste egymást és a gyakorlottabb megjavította a másiknak. Én a világ végén lakom,így magam oldom meg,na meg szakmám is,hogy ezeket buheráljam.
Én azt is el tudom képzelni,hogy a kijelző automatikus fényerőn van és te arról beszélsz mire felnyomja a fényerőt.
-
janek69
senior tag
Én tudom milyen ez,sokszor jártam hasonlóan kütyükkel,de azt kell szem előtt tartani,hogy meg lehet csinálni,nem halott a teló. Abban a linkben az a jó,hogy gyakorlatilag gép nélkül vissza tudod írni az imei-t az alapján,tehát ha olyan a melód,akár munka közben is. A feléledés legalább gyorsabb lett?
-
janek69
senior tag
Nyugalom. Azért aki eladta remélem ad 1-2 nap garit.
Az előbbi linken láthatod hogyan kell az imei-t visszaírni és máris üdv a klubban,mert ha akartad ha nem,most buherálni fogsz. Egy a lényeg. Meg lehet csinálni,ne vágd falhoz,ne üss szeget keresztül a kijelzőn....... Csak nyugi. Ha ezt egy 150000ft-os teló játsza el akkor is ideges lennél,de nem kicsit.A telefon teljesen jó a kérdés,hogy az előző tulaj miket követett el eddig vele.
Vannak itt,akik már majdnem alkatrészekből is összerakták,tehát mindig találsz itt valakit aki tud segíteni. -
junkpod
veterán
meg se nézted, hogy jó-e a navigációs képessége még a telefonnak...
Nekem 1.0.8-al kezdett egyáltalán működgetni, de használható csak a gps-patch után lett és ezután rom-ról rom-ra változott a helyzet (általában egyre jobb lett).
Most ilyen (az előbb nem linkeltem be): [InewV3 850/2000 V4 Telenor képes mod után, autóban középkonzolon rádió alatt, hibás iránytűvel] -
janek69
senior tag
A navi miatt szerintem felesleges,mert nekem is 1.1.1-el jött és nem volt vele gondom.
A kijelző nálam 0,5mp-en belül feléled. Szerintem még mielőtt belakod nyomj egy gyári resetet rajta,mert lehet,hogy valami program megfogja,aztán majd eszi az aksit is.
Egyébként a hardver gombra gondolsz,vagy amikor szoftveresen elhúzod a lock-ot? -
janek69
senior tag
MT6589 tehát már itt tök más,más kijelző 5.5",tehát a meghajtótól kezdve minden más...... A kamerára a gyártó sehol nem írja,hogy sony cmos lenne, F2.2 és nem 2.0 tehát a 2 kamera biztosan nem egyforma.Ettől a szenzor még lehetne,de nem írják. Sok készüléknél 8Mpx-es kamerát 13-ra interpolálnak és 13Mpx-esnek tüntetik fel,olyan mintha az iNew V3-ra 18Mpx-es kamerát írnának,mert ugye lehet vele 18Mpx-es képet készíteni.
-
janek69
senior tag
Garantáltan megoldja. Van egyszerűbb megoldás is, ha a windows kezelése,driverek telepítése nem okoz problémát,akkor meg is tudod csinálni,mert a spec. programok intézik a többit.
Sajnos az oprendszert nem újabbra kell cserélni,mert nem az 1.0.6 a legújabb,inkább az egy másik vonal.
Ellenben az egyszerűbb módszerrel az is működésre bírható amivel kapod,csak rootolni kell. -
janek69
senior tag
Annak ha 2G-n megy a beszéd semmi hátránya,nem ez a gond.A telefonon 3 dolgot tudsz beállítani.
1. Letiltod a 3G-t ekkor semmi gáz tökéletesen tudsz beszélni elérnek,de a neted is 2G-n megy magyarul EDGE a maximum.
2. Csak 3G-t engedélyezel. Na ez gáz. Tudsz netezni,ha van 3G állomás megfelelő térerővel a környékeden,de nincs hanghívás.
3. Automatára teszed,ekkor ahol nincs 3G ott 2G-n megy semmi gond minden ok,ellenben ha olyan helyre mész ahol van 3G,akkor ott automatikusan arra fog átálni és nincs hanghívás és nem is tudod,hogy senki nem ér el.A firmware csere nem nagy ügy,de ezt jobb ha másra bízod,mert amit írsz az alapján neked nincsenek ilyen ambícióid és egy téglásított telefon nem öröm.
-
junkpod
veterán
Már ne hsragudj, ha nincs kedved visszaolvasni akkor várd meg türelmesen míg válaszolnak. Az ilyen állításnak tűnő kérdésekből lesznek a félinfók.
A telenor 3G bug létezett de elmúlt. Számtalan megoldás van. És ahogy írták, ne vegyél ilyen vagy akármilyen telefont ha a tökéletesség érdekében nem vállalsz root, cwm vagy flash varázslást. Ez nem kínai privilégium, a bolti telók is messze vannak a tökéletességtől alapállapotban.
Ha tetszik vedd meg, jó teló és az első 4 nehezebb hónap már elmúlt. Amire szükséged lesz azt közösségi támogatással meg tudod oldani. -
janek69
senior tag
A net megy 3G-n tökéletesen a telenorral,csak ha 3G-re van felkapaszkodva,akkor nem tudsz és téged sem tudnak hívni.Tehát vagy letiltod a 3G-t,vagy megcsinálod vele azt a trükköt,amivel eddig úgy néz ki,hogy megoldható bármely firmwarrel,vagy felteszed rá az 1.0.6-os firmware-t és azzal minden mahinálás nélkül megy,még rootolni sem kell.
-
-
raulicio
senior tag
Több mint beállítási probléma.
Annyi a probléma lényege, hogy aktív telenor 3G adatkapcsolat mellett nem lehet a telenor simmel hívást indítani és fogadni sem. Ha a 3G-t kikapcsolod akkor működik.
Azt már tudjuk régóta, hogy nem hardwares probléma, de hála néhány fórumos kitartó próbálkozásának, egyelőre úgy néz ki, hogy egy kb. 5 perces babrálással ez a probléma kiküszöbölhető.
Jelenleg is egy olyan romot használok, amiben jelen volt a bug, de most már kb 1 hete "tünetmentes" a telefon.(#5374) muhaha01 válasza tjokai (#5373) üzenetére
Igen, egy normál és egy micro sim kell bele, de lehet váltogatni szoftveresen, hogy melyik foglalat tudja a 3G-t.
Amúgy emlékeim szerint ha nem telefonos kártyán van a 3G és a 2. kártya telenoros, akkor lehet használni., de ebben már nem vagyok 100%-ig biztos.
Egy telekomos meg egy vodafonos kártya együtt tutira működik gond nélkül.Amúgy bár nekem közel sem volt annyi gondom, mint néhányaknak, de most már nem biztos, hogy belevágnék ebbe a kalandba. Van azóta már nem egy újabb telefon a piacon, bár gondolom azoknak is megvan a saját nyűgje. Ja és azt mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy a február elején megérkezett telefonom mostanra lett olyan állapotú, hogy nem nézem meg vadul minden nap, hogy van-e új rom. Szóval mostanra majdnem tökéletes lett. Én hardware-es problémával nem találkoztam.
-
muhaha01
tag
sziasztok,
ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:ha van egy telekomos micro sim, amin a mobilnet is van, tehát 3G kellene hozzá, illetve egy telenoros vagy vodafone-os normál sim, amit csak és kizárólag telefonálásra használnék, akkor is küttyögtetni kell a rootot, romot, bármit?
(ugye jól tudom, hogy egy micro és egy normál sim megy bele?)
köszi a választ! -
janek69
senior tag
Én még csak kb. 1 honapja használom és kimondottan a Sony kamerája miatt vettem meg ezt a típust,na meg persze a design.
A kamera: Kirándulásra jó fényviszonyok között tökéletes.Engem előtte egy Nokia N8 kényeztetett el és a kültéri képekre még így is azt mondom,hogy kiváló.Rosszabb fényviszonyok között már nagyon negéz vele jó képet csinálni,mert nem is olyan minőségű a cmos mint a nokiában és nincs is xenon vaku,de ezért a pénzért kimondottan jónak mondható összességében.Én az A better camera nevű alkalmazást használom,mert egy állatkerti kirándulásnál rászántam magam és 3 különböző alkalmazással lőttem képeket. Többet kipróbáltam,de a gyári,a lenovo és az a better camera pro maradt versenyben. A gyári és a lenovo képei is jók voltak,de voltak fókuszálatlan képek, a better camera pro képei közül mind az összes sikerült.Sok a beállítási lehetőség,de én a klasszikus megnyomom fókuszál,fényképezt használtam. A másik kettőnél ahogy megáll a kezed fókuszál és utána ha nyomod lövi a képet azonnal,ha jó a fókusz ha nem. Na erről ennyit.
Telefonálásnál nincs doboz hangja,nekem ha nagyon hangos a túlfél,akkor kicsit torzít a hangszóró,de olyankor csökkentem a hangerőt.Megjegyzem samsung és egyéb hulladékok alapból úgy torzítanak kis hangerőnél is.
Telenoros vagyok,a készülék érzékeny,nincs térerő gondja,nem szakadozik. Ha olvasgatsz,akkor látod,hogy a 3G hanghívás alapból problémás,de már gyakorlatilag megoldva az is.
A GPS gyorsan talál jelet,gyorsan fixál,de igazán jól még nem tudtam kipróbálni. A Navitel a túrista térképpel,biciklis térképpel megy rajta és engem még eddig sosem tett máshova mint ahol ténylegesen voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Napelem
- Kedvenc zene a mai napra
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest