Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• junkpod

nagyúr

válasz Keeperv85 #5437 üzenetére

Hát örülnék ha az állítást bármilyen tényszerű bizonyítékkal alátámasztanád. Amire én a kijelentésemet alapoztam:
    - eddig minden származású teló minden ROM-mal elindult, alapvetően működött
    - ebből arra következtettem, hogy a driverek is azonosak, hiszen mindegyik működött
    - ha azonos driverrel mind működik, akkor a driver által vezérelt hw elem is azonosnak kell lennie, különben nem működne
    - soha senki nem tudott hw komponens különbséget kimutatni
    - tapasztalatom szerint nincs sorozatszáma a telefonnak ("123456789ABCDE"), tehát ez alapján sem tudjuk őket megkülönböztetni
    - a különböző forgalmazók által kiadott telókon is előbb utóbb megjelennek az "Inew" feliratok.

Ami lehetséges és szvsz belefér az állításomba:
    - lehetnek az azonos hw komponensek esetén is különböző revision-ök, melyek bizonyos hangolási paraméterekben különbözhetnek, ezt támasztja alá, hogy nálam az 1.0.1-es rom hibás kontrasztot adott a kijelzőn
    - vannak gyártó által jelzett különbségek (850/2000 vs 900/2100 sáv jelölés, illetve v3 vagy v4 jelölés), de ezek bármelyik forgalmazó által eladott telefonon előfordulnak vegyesen, bármi logika nélkül
    - ez nem valójában nem "Inew" telefon, sem "concorde" sem "myaudio" hanem a Shenzhen Eastaeon Technology Co.,Ltd által gyártott alaptelefon, amit többen is kiadnak, több változatban, a legnépszerűbb brandelő az Inew, valszeg ő volt az első, így a ROM-ok is sokszor az Ő nevüket tartalmazzák (lásd a ROM verziók hivatalos elnevezés táblázata szerint mindegyik verzió neve így kezdődik: "CHUANGXINQI-EN-INEW-QB15AFD-S539" (innen jön a rom-nevekben a "cxq" rövidítés is. Azonban a ROM keresztflashalések miatt a fenti 3 brand azonos hw-vel jött ki.

Szívesen olvasnám a véleményedet!

Új hozzászólás Aktív témák