Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
válasz
janek69
üzenetére
Egyetlen egy szoval nem fikaztam a kamerat. Dicsertem es akkor ezek szerint szorszalhasogatast csinaltok. A telefonban NEM F2.0van hanme F2.2 . Elmondtam higy gyonyoru kepet csinal. Azt irtam hogy nem olyanmint amilyennek reklamozzak. Te is ezt irtad. Akkor nem is kell votatkozni. De forgassunk ki minden szot.
RVR400: Nem kompakt kamerahozasonlitom! Azt irtam hogy meg amelle allitva is jo kepet csinal.
Egy ember aki vasarlas elott all a reklam alapjan iteli meg a telefont. Es ha szerinted ez olyan kepet csinal minta reklamon akkor nem tudok veled mit kezdeni. Nem a telefon kamerajatfikaztam. Remelem mosteljut az informacio.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- Disney+
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest