Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
mrgymisi
üzenetére
Erti ő,de te is tudod,hogy a marketing az ilyen,a nagyobbak is hazudnak,a sony meg a többi is szépíti. Ha megnézed a sony reklámját ugyanarról a kameráról az is ilyen lesz.Annyi van itt még,hogy a Sony még hozzáteszi a saját zajszűrési és képjavítási algoritmusait és ugyanez a szenzor szebb képet ad.Ha kipróbálod a better kamera progit az is jobb,mert zajszűrés van benne.Én nagyon szkeptikus voltam,hogy nem-e elkutyultak és csak elejében tettek bele sony kamerát,de meggyőztem magam,hogy ez sony,ugyanis ha bemész a /dev könyvtárba ott vigyorog az imx135 eszköz,sőt az első kamera is sony az egy imx111 ami egy 8Mpx-es kamera. Valóban lezárhatjuk azzal a dolgot,hogy ezért a pénzért ez a telefon szuper.Kamera,gorilla glass,HD kijelző,4 core és gyönyörű.

Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Android szakmai topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest