Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
mrgymisi #4898 üzenetére
Erti ő,de te is tudod,hogy a marketing az ilyen,a nagyobbak is hazudnak,a sony meg a többi is szépíti. Ha megnézed a sony reklámját ugyanarról a kameráról az is ilyen lesz.Annyi van itt még,hogy a Sony még hozzáteszi a saját zajszűrési és képjavítási algoritmusait és ugyanez a szenzor szebb képet ad.Ha kipróbálod a better kamera progit az is jobb,mert zajszűrés van benne.Én nagyon szkeptikus voltam,hogy nem-e elkutyultak és csak elejében tettek bele sony kamerát,de meggyőztem magam,hogy ez sony,ugyanis ha bemész a /dev könyvtárba ott vigyorog az imx135 eszköz,sőt az első kamera is sony az egy imx111 ami egy 8Mpx-es kamera. Valóban lezárhatjuk azzal a dolgot,hogy ezért a pénzért ez a telefon szuper.Kamera,gorilla glass,HD kijelző,4 core és gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest