Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
Sziasztok!
Megérkezett ma reggel 9 órakor a kis inew v3. Gyönyörű nincs rá kifogás csodálatos látvány. Gyors, semmi melegedés. Sorolnám a problémákat [telenoros (sem mikro sem normál méretű) sim kártyám van. Nem tudok hívni senkit ha a 3g adatkapcsolatot engedélyezem. 2g mellett tudok telefonálni csak a 2g használhatatlan. Szóval ha netezni akarok akkor nem tudnak elérni. A home gomb nem működik csak csak 10ből 3 szor. Kerülfordul a kijelző kikapcsol, vagy esetleg kikapcsolt állapotban lévő kijelző villan fel mintha megnyomtam volna a power gombot. Az órát nem tudom rajta állítani mert ha rányomok a Dátum & Időre, akkor kilép a beállításokból. Ha a vibert szeretném aktiválni rajta, beütöm a telefonszámomat és tovább megyek. Erre ő azt mondja hogy sikertelen kapcsolódás ugyanis a vibernek internet kell. Be van kapcsolva az internet mégpedig a 3g, ami jelen esetben azt jelenti hogy nem tudnak elérni. A facebook messenger az istennek sem akar kapcsolódni a netre és nem akarja elküldeni sem az üzeneteimet. Eléggé aggasztó. Ha nem tudok semmi megoldást LEGALÁBB a telefonálásra és a 3g internetre akor visszaküldöm és itt kijelentem hogy telenorosok ne vegyék ha lehet, mert kockázatos. (pedig bementem és a normál méretű sim kártyát kicseréltem micro simre hátha az a baja, de nem. ) Szóval szomorú dolog de úgyérzem hogy ez használhatatlan. Nem tudom hogy ti mennyire tudjátok elképzelni vagy találkoztatok-e már ilyesmivel, de egy rom vagy valami tekergetése csavargatása segíthet ezeken? :S
Modellszám: V3
Android verziója 4.2.2
Kernel: 3.4.5
build-szám: inew_v3e_v1.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Háztartási gépek
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- potyautas: Vizsga
- Ford topik
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs