Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Szanyo74 #7881 üzenetére
Köszi, de nálam így sem jelenik meg az árnyékolás, csak az átlátszóságot tudom állítani Mi hiányzik nálam vajon?
Még egy kérdés: a 3 az 1-ben cockpit nekem nem működik, mindig csak azt mutatja, amit a 3-ból kiválasztok (save mappa törlés után sem) ez bug? Illetve a táblák (ismét) rálógnak a hármas cockpit tetejére, kicsit jobbra és fel kellene tolni (a cockpit fölé mondjuk). Nem csesztetés
Mindez a legfrissebb skineden, sima (nem silver) 800x480.
-
addikt
válasz Szanyo74 #7767 üzenetére
Két kérdés:
- az árnyék beállítás előcsalásához törölhetem gondolom a save mappát ismét? Mert most semmi ilyet nem találok a 3.9 után
- a régi típusú köv. manőver előrejelzés (nem beállított színű, hanem ahogy közeledek, úgy váltott zöld, sárga, pirosra az idő és a távolság) elérhető még valahogy vagy rakjam vissza manuálisan a skinbe?Köszi
-
addikt
válasz Karelke #7565 üzenetére
A cégünk előtt lévő főúton kb. havonta módosítják a kamionosoknak a táblákat, esélytelen, hogy ezt bármilyen térképgyártó vagy navigációs szoftver lekövesse. Amúgy sem hiszem, hogy ezt térképszinten kellene megoldani, sokkal inkább "közlekedési" szinten (TMC, online útinfo, stb.).
-
addikt
válasz Szanyo74 #7369 üzenetére
Köszi, ez nálam is gond volt
Amit észrevettem, de lehet csak a save mappa nem törlése miatt van, nincs nálam 3 az 1-ben jobb alsó cockpit menü, helyette csak az órát mutatja (vagy ez csak gps jel esetén működik?). Illetve a táblák 800x480-ban kicsit alacsonyan és balrább jelennek meg, így fedik a jobb alsó, kinyitott cocpit menüt. Ha ez feature, akkor nem szóltam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest