- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurmagyuri
csendes tag
A minap Romániába vitt az utam...
A kütyümön 1.2 megy Navteq térképekkel poikkal meg mindennel, melyek most sajnos nem értek semmit.
Nemhogy még a magyar oldalon a Szeged melletti pályát (M43) Nagylakig nem ismerte, de Nagyszebennél az elkerülőt sem. Továbbá Bukarestben sem ott volt a megadott hely ahol Ő tudta!
Kamionos módban használom, (mivel ez a munkám,) és ennélfogva a legdurvább fenyegetésem ellenére sem akart Nagylakon kiléptetni az országból. Hm...
Azonkívül 50-szer kiírta, hogy: "Veszély! Az aktuális profilbeállítások mellett a jármű méretei meghaladják...." (Pedig nem! Jó helyen jártam, és nem voltam semmilyen korlátozásban.) Ráadásul ha erre ráokézok akkor törlődik az egész útvonal, és gépelhetem be újra az egészet!
Lehet ez ellen tenni vmit?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Le Mans Ultimate
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Star Citizen
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pulse 3D Fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest