- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz79
őstag
válasz
Karelke #13699 üzenetére
Igazából nem bánnám,ha erőssebb hardverrel rendelkezne. (Mio P550 PDA.)
Mivel ritkán használom,igy egyenlőre megfelel.
Igaz, eladósorba tettem.
Nekem jelenleg fent levő Primo 1.2-vel szinte semmi gondom nincs.
Annyi,hogy Eszter nevét nem tudom beállitani,valamiért nem menti el...
Illetve a navigálás közbe a felső sávban túl széles az értesitési sáv. (zavaró,és fehér,főleg este világos)
Illetve Q2-es térképeim,poi, stb szeretném frissebbre váltani.
Ez ügyben szivessen fogadom segitségeteket.
Köszönöm. -
okiman
tag
válasz
Karelke #13698 üzenetére
Igazság szerint nem is probléma ha pár 100 m-el odébb rakja a poi-t. nekem csak azért kell, ha olyan helyen vagyok amit nem ismerek pld Rálospalota stb, könnyen találjak benzinkutat vagy abc-t stb. A logo-s branding-es Primot meg azért csináltam mert baromi hülyén néz ki a sok kék lufi a képernyőn, igy meg egyből látom a lufik alatt lévő infot. Pld ha Meki-t keresek nem kell bemennem a hasznos helyek közé megkeresni. Jut eszembe a Primopoi v1.8.0 progi nem kell valakinek? ( Nem csak a poiplazarol keres, hanem még be lehet állitani legalább 10 oldalt amiről poikat gyűjt, és lehet benne poi méretet állitani, különböző felbontásokhoz.):
Pocketnavigation.de Sehr aktuelle Pois. Deckt komplett DACH ab
TomTomOVI.de Nicht mehr gepflegte deutsche Pois
Pois.GR Griechenland, aktuell
PoiPlaza.com Gute Abdeckung von Europa
GPSPassion.com Frankreich, aktuell, viele Sammlungen
Gps-Data-Team.com Englischsprachigen Raum, benötigt einen Login.
Todo-Poi.es Spanien mit Blitzern
Posit.se Schweden, wenige Sammlungen
OZPoi.com Australien, wird selten aktualisiert, Blitzer
Poi.cz schechien, sehr aktuell, Blitzer
PoiPoint.pl Polen, sehr aktuell
Poi-Factory.com Kanada, USA
GarminOnline.de ungewöhnliche Pois in Deutschland
Poi-Service.de deutsche Pois, die man sonst nirgendwo findet
GPS-Evasion.com Frankreich, inklusive Blitzer
Geo-ES.com Spanische Pois, Blitzer für Spanien und Portugal
PDIs.es Spanien, inklusive Blitzer
Flitspaal.nl Blitzer Holland + Benelux
Bruxelles5.info Blitzer Belgien
FlashMot.com Campingplätze europaweitTámogatott navi programok:
iGO8/Amigo, Primo 1.1 und Primo 1.2
Garmin
Navigon
TomTom
Sygic -
snowdog
veterán
válasz
Karelke #9838 üzenetére
így talál mindent, kivéve aldit ausztriába
Szerintem azért nem talál, mert nincs is.
Amennyire tudom Ausztriában az Aldit Hofer-nek hívjál. [link]
Jó lenne ha mindenki betartaná a Fórumszabályzatot, és tartózkodnátok egymás gyalázásától. Az ilyenekért egy normális fórumon kizárás jár. Remélem ez egy normális fórum.
-
kisspista
senior tag
válasz
Karelke #9735 üzenetére
"Az úti cél nem elérhető területen fekszik" - többnyire azért írja ki, mert amikor ráböksz a térképre, és leteszed a kurzort valahová, nem biztos, hogy pontosan útra illeszted az. Ha kicsivel mellé, akkor írja ki az hibaüzenetet!
Másik ilyen hiba: pl. M1 autópályára buksz a stylus-al, ez a start, majd M7-re böksz, ez lesz a cél. Nem mindegy, hogy az autópálya melyik szakaszára (jobb-bal sáv) kattintasz, illetve hogy engedélyezve vannak-e a matricás díjfizető szakaszok. Ezek hiányában, pontatlanság lehet a navigálásban...Legegyszerűbb POI keresés: ráböksz a képernyőre, majd POI keresése gomb a kurzor körül!
-
kisspista
senior tag
válasz
Karelke #8081 üzenetére
Google Mapsban nem bízok. Minden indulás előtt áttanulmányozom, és végigellenőrzöm az útvonalat a navigációban, mert már ért meglepetés: pl. ez utóbbi Lenti településbeli manővert is így vettem észre.
Szerintem NAVTEQ térképek hátrányát az okozza, hogy nincs teljes hnr özön hozzá, mert nem egész EU került frissítésre, csak pár ország, s ezekhez sem készült még el az fpa és ftr kiegészítő fájl.
Tudnék több hibát és hiányosságot is említeni, de nem teszem, mert ennek ellenére elégedett vagyok az NQ-el!U.i.: a belinkelt útvonal nem a legkedvezőbb, elég nagy kitérőt tesz; ragaszkodom az M70 gyorsforgalmú úthoz!
-
válasz
Karelke #7565 üzenetére
A cégünk előtt lévő főúton kb. havonta módosítják a kamionosoknak a táblákat, esélytelen, hogy ezt bármilyen térképgyártó vagy navigációs szoftver lekövesse. Amúgy sem hiszem, hogy ezt térképszinten kellene megoldani, sokkal inkább "közlekedési" szinten (TMC, online útinfo, stb.).
-
snowdog
veterán
válasz
Karelke #6789 üzenetére
Nem kell letöltened sehonnan, mert egy sima szövegszerkesztővel is létrehozhatod.
A készülékedet nem ismerem, bár nem is mondtad meg milyen típus ( a noname vacak elég sok gépre ráillik
), viszont az X920BT-nél így működik, próbáld ki:
"Az SD kártya gyökerében lévő shell.ini tartalmát "\windows\explorer.exe" -re kell módosítani. Innentől kezdve a főmenü GPS gombjára bökve a WinCE explorer indul el. Ebből kell elindítani a navigációs progit, a Tálcán pedig vissza lehet váltani a főmenübe..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest