- iPhone topik
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM43
Topikgazda
Uraim és Hölgyeim!
A topic megint nagyon elment a warez irányába.
Hogy csak az utóbbiakat említsem:
- az eredeti izraeli Primo csak és kizárólag az izraeli térképet kezeli, tehát tök felesleges kitenni azt a kártyára (mellesleg nem is lehet)
- PC-n és Wayteq gépeken nem futhat legálisan semmilyen NNG programA megvásárolható androidos NextGen kapcsán megkaptuk a gyártó cég állásfoglalását arról, hogy mit lehet és szabad legálisan csinálni a programmal. Kb. ugyanez vonatkozik a Primo-ra is. Erről itt lehet olvasni.
Kérem, hogy a fórum szabályainak betartására fokozottan figyeljen oda mindenki, mert a továbbiakban azonnal törölnöm kell a warez, vagy warez gyanús hozzászólásokat.
A szabályokat nem én hoztam, viszont én felelek a betartásukért.
-
Cheesy
őstag
Kerestem, de nem találtam (lehet rossz keresőszót próbáltam..) arra vonatkozván tapasztalatot, hogy PC-re való igo8-al való útvonaltervezés során lehet-e létrehozni olyan útvonalat, amit a x960BT-be be tudok tölteni?
-
SeLe
tag
válasz
energomatt #19353 üzenetére
Amennyiben jó a kártyád elérési útja úgy javítsd ki a sys.txt fájlt a következőképpen.
[folders]
data_folder_name="iGO_Israel"
linked_root_list="/extdata /sdcard2 /sdcard /sdcard/sd /sdcard/external_sd /mnt/ext_sdcard1 /mnt/sdcard /mnt/sd /mnt /storage /mnt/sdcard/sd /mnt/sdcard/external_sd /mnt/extsdcard /mnt/sdcard/extStorages/SdCard /ext_card /mnt/ext_card /mnt/extSdCard /mnt/ext_sd /mnt/sdcard/extStorages/SdCard /ext_card /mnt/ext_card /mnt/extSdCard /mnt/ext_sd /storage/extSdCard /mnt/storage/external_sd"
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/addons"Azt nem tudom számít-e, hogy a kártyán az addons mappát kis v. nagy "a" betűvel írod ezért javaslom inkább kicsi legyen !
-
Tosee
őstag
válasz
vavakika #19352 üzenetére
A Beállítások - Térképbeállítások - Színeknél lehet a nappali az éjszakai, illetve az automatikus között választani. Ha automatikuson van akkor változtatja reggel és este.
Tudom, hogy itt lehet változtatni a nappali és éjszakai megjelenést, automatikuson van! Sajnos nálam reggel és este azt csinálja, hogy kb. 1 percenként váltogatja!Az időzónát pedig ha automatikusra teszed, akkor mindig jó időt mutat. (Területi beállítások)
Az időkijelzéssel semmi baj, pontos időt mutat (próbáltam automatikuson is)! Viszont az érkezés idejét valamiért rosszul kalkulálja! Vagy egy órával többet, vagy kevesebbet számol! Ebből gondolom, hogy a nappali, éjszakai megjelenes váltakozása és ez a dolog összefügg! -
energomatt
őstag
Próbálkoztam az eddigi fórumbehegyzések akapján az SD kártyán lévő addons tartalmat életre kelteni, de nem sikerült. Az eredeti sys fájl szerintem ide vonatkozó részei (iGO_Israel+++9.18.27.658108\) ezek:
[device]
type="android"
;device_nng_path_primary=""
device_nng_path_secondary_disable=1[folders]
data_folder_name="iGO_Israel"
linked_root_list="/storage/emulated/0 /storage/MicroSD /extsd /storage/extsd0 /mnt/extsd0 /mnt/storage/extsd0 /external_sd0/mnt/sdcard/external_sd0 /mnt/external_sd0 /mnt/sdcard/external_sd /sdcard2 /sdcard /sdcard/sd /mnt/sdcard /mnt/sd /mnt /storage /mnt/extSdCard /mnt/external_sd /mnt/sdcard/external_sd /sdcard/external_sd /storage/extSdCard"
;has_secondary_root=1
;android_secondary_root_path="/storage/emulated/0/Addons"-------------------------------------------------------------------------------------------
Az SD kártám elérési űtja /storage/extSdCard/
Köszönöm a segítséget. -
vavakika
csendes tag
-
Tosee
őstag
Sziasztok!
Van egy Wayteq N770-es navigációm, IGO Primo 2.0 v9.6.2.209584 -es szoftver verzióval!
Az lenne vele a probléma, hogy reggel és este napnyugtakor és napkeltekor folyamatosan váltakozik a térkép nézet nappali és éjszakai között! Azt gyanítom, hogy ez az időzóna beállításaival van kapcsolatban, de a PNA-és az IGO is jó órát mutat!
PNA: időzóna Közép Európai GMT+1:00, nyári időszámítás
IGO: GMT+1:00 nyári időszámítás
Amennyiben van műholdas kapcsolat az órák megegyeznek, és pontos időt mutatnak!
Viszont ha tervezek egy utat a közelbe kiírja, hogy 9 perc van hátra, de az érkezés idejét már rosszul kalkulálja! Vagy +1 vagy -1 órát téved, és ha várok egy kicsit indulás előtt látni, hogy váltogatja az érkezés idejét +1 vagy -1 órával!Ötletek, hogy mitől lehet ez?
-
plajos
aktív tag
válasz
Fefe1966 #19349 üzenetére
Szia!
Töröld a speedcam mappában azt a txt fájlt, amiben a vasut szó szerepel. Ha megvan töröld a speedcam.spdb és a SpeedcamUpdates.spud fájlokat. A Primo létrehozza újból a kamera fájlokat immár vasúti átjárók nélkül. Ha az autópályán szeretnéd látni a parkolókat cseréld le a HERE poi-kat NNG poikra, a 2016-os HERE poikból hiányoznak. -
Fefe1966
újonc
Sziasztok!
Primo 2.4 HERE 2016.Q2 A megjelenő térképen, hogy lehet eltüntetni a kerek sárga vasúti ikonokat? / eléggé zavar/ Navi közben a jobb felső parkoló hely mutatásnál, régen megmutatta a parkoló típusát / poros, étterem, benzinkút, mindhárom, vagy csak kettő, vagy egy/ Ez a két beállítás érdekelne. Nagyon köszönöm!! -
SeLe
tag
Sziasztok !
A hozzáértők segítségét kérném. Androidos iGO primo israel 9.6.29.636868 navinál a térképcserélőben meg lehet változtatni, hogy a TomTom helyett az NNG-t írja ki ? Köszönöm előre is !
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Androidos IGO a kérdésem. A Google segítségével sem jövök rá:
1.) Mi a különbség a korábban ingyenesen telepíthető IGO SzülinApp és a mostanában már a Google Play-en megint elérhető iGO Navigation között, térképeken kívüli "tudásban", szoftveres motorban, gyorsaságban, megbízhatóságban, stb.
Azt látom, hogy utóbbinál vásárolni kell / lehet térképeket, de nem igazán látom a különbséget, azon túl, hogy a SzülinApp csak Magyarország.
2.) Okozhat-e problémát, ha a SzülinApp mellé telepítem próbából a fizetős 9.18.27.655384 verziót? -
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
IGO nextgen esetében a sys.txt-t hol találom?
Már vagy 1 órája kutakodom utána hiába. -
denis.p
tag
válasz
plajos #19327 üzenetére
Szia Lajos,
Végül is sztem teljesen mindegy , hogy NNG, v HERE, v bármilyen is a térkép, a kamerák GPS koordináták alapján lettek berakva a speedcambe. A gk helyzete szintén GPS alapú. Tehát az ,hogy a HERE felvétel alapján készítette a térképét az ebben a szituban teljesen közömbös. Ha helyenként pár m-el arrébb látszik az út helyzete a kamerához képest, akkor a gépkocsi helyzete is. Ezért ettől még működni kellene a riasztásoknak, de sajnos van pár kamera amelyikre nem jelez.Többek között a Kozármislenyi sem ahol, mint korábban írtam is, a két irány a valósában nem 180 fokos szöget zár be, mint ahogy a speedcamben szerepel.
Azt nem értem, hogy miért kell a szög beírása, vagy hogy annak mi a jelentősége. hisz az út szöge gyakran méterenként változik a kamerához képest. Sztem, ha a tervezett úton van menetirányban a szuper traffipax, az sztem elegendő kellene hogy legyen a riasztáshoz.
Legalábbis én így gondolom (lámaként) logikusnak -
vizigot13
újonc
Szia PLajos!
Létezik iGo Primo 2.0 -re olyan ux alkalmazás amivel kicsiben látnám a jobb fölső sarokban az autópálya ,autóút sávbesorolást,lehajtásra figyelmeztető képet,mert eltakarja az egész kijelzőt. 2.4-re van ilyen,de 2.0-re kellene.
Tisztelettel,vizigot13 -
FoxPuppy
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni IGO Isreal 9.6.29.636868-t használok, Eszter TTS-sel.
Eddig minden működött a normál és a prémium verziónál is.
Kb. 3-4 verzió frissítés óta viszont az utcanevek helyett katyvasz , hülységeket mond mind2 verzió.
A Lang és voice-ból Zsiga féle frissítetteket használom, próbáltam mindenfeéle régi verziót, de mindennel
ugyanez az eredmény.A válaszokat előre is köszönöm!
-
denis.p
tag
válasz
plajos #19334 üzenetére
Ok, értem, köszi
Sokat tökölök, de igazából nem találtam olyan Primo 720/1280-as Skin-t, amelyiken átlátható lenne a HERE térkép. Ugyanis az a gondom, hogy legtöbbnél nagyon minimális a színárnyalati eltérés van a fő/mellék utak, valamint a földút, ill. járda színek között. Ezért kevésbé átlátható a térkép sztem. Lehet, h velem van a baj, de pl a HERE navig szerintem elég tetszetős és átlátható is. Esetleg , ha tudnál Te, vagy valaki más olyan helyet mondani, ahol van más IGO Skin elérhetőség is, annak nagyon örülnék.
Valamint olyan POI-kat, amelyeknél eredetiben látszik a logojuk, mint pl benzinkutaknél meg lehet különböztetni, h Shell. Mol, stb , vagy supermarketeknél Lidl, Aldi,stb. Nem életbevágó ,de biztos mutatós és hasznos lenne -
Korosa27
csendes tag
Sziasztok X985 navit vásároltam és rátöltöttem egy ncoros igo8-at, természetesen nem indult azonnal. Baráti tanácsra letöltöttem hozzá egy másik felhasználó sys.text-jét és azzal próbálkoztam. A mutatvány annyira sikerült, hogy azóta a navi egy körforgásba kezdett: bekapcsol; inditja a navigációt; kikapcsol,bekapcsol; inditja a navit; kikapcsol; és ebből a körforgásból még a helyi telefonos erők sem bírták kiszedni. Szerintük végleg kinyírtam a gépet. Hozzáteszem semmire sem reagál: reset, vagy kikapcsolás vagy bármi abszolut nothing. Nem tudom jó helyen járok e de ha tud valaki segíteni jól jönne nem szeretném kidobni az 1 hetes készüléket. Köszönettel Peti
-
denis.p
tag
válasz
plajos #19329 üzenetére
bocsi, most látom, az előbb elírtam
Ez van a sys.txt/ warning részben
;warn_distances=130:2000,140:1600,130:1400,120:1200,110:1000,100:800,90:600,80:500,70:400,60:300,50:200,40:100
ettől függetlenül írjam ezt is be?
[speedcam_category:11]
warn_distances="130:600,110:500,90:400,70:350,50:300"
A kettő nem fog ütközni ?A "sys" mappa szerkesztésére létezik vhol leírás, hogy mit miért hogyan, stb lehet beírni, módosítani. Sajnos nem találtam számomra is érthető leírást hozzá.
-
denis.p
tag
válasz
plajos #19329 üzenetére
Szia, Köszönöm a válaszod!
Nagyon kezdő vagyok még ebben a témában (is), s ezért bocsi, ha időnként naiv dolgokat kérdezek.
Az utasaim a navi irányból nem sokat hallanak, mert egy bluetooth headset, van a fülemen, melyen a megy a telefon, zene és a navi jelzések. Ez persze nem azért van, hogy ne hallja az asszony mellettem a navigációs hangokat, hanem azért, hogy én ne halljam állandóan a csacsogását
Még emésztem az utolsó válaszod, de a korábban említett
Ha így jó akkor emeld meg a kamera távolságát az úttól így:
[warning]
speedcam_maxdistance_from_road=54
esetén mit jelent az 54 ?
Ez van a sys.txt/ waring részben
;warn_distances=130:2000,140:1600,130:1400,120:1200,110:1000,100:800,90:600,80:500,70:400,60:300,50:200,40:100
ettől függetlenül írja m be ezt is ?
approach_beep_distances=20
Köszi -
plajos
aktív tag
válasz
denis.p #19328 üzenetére
Szia!
Nem túl egyszerű beállítani a sys.txt-ben, de lehetséges. Itt egy ajánlott példa a szupertraffipax figyelmeztetési távolságának beállításához:
warn_distances="130:600,110:500,90:400,70:350,50:300"Az első szám a haladási sebességed, a második a távolság méterben. Azért nagy sebességnél kell a 600 méter hogy ne kelljen vészfékezned. Ha ezt a számsort a [warning] kategória alá írod, akkor az összes kamerára érvényes.
Kell az éles csipogó hang 20 méterenként? Szerintem a kocsi utasai előbb vagy utóbb megunják, és vagy a navigációdat, vagy téged dobnak ki a kocsiból
Ezzel tudod szabályozni a figyelmeztetést közeledéskor (a példában 20 méterenként):[speedcam_category:11]
approach_beep_distances=20Sajna ux nélkül nem lehet szabályozni hogy honnét kezdjen el csipogni, amint a figyelmeztetés megjelenik a képernyőn onnantól számol vissza a példában 20 méterenkét. 50 km/h sebességnél 15x csipog!!!!
Ezzel pedig hogy ne szöveget mondjon Esztike, hanem hanggal figyelmeztessen Az !alert1.wav fájlnak léteznie kell az audio mappában (általában benne van). :
approach_beep_spoken_type=sound
approach_beep_sound="!alert1"A [speedcam_category:11] szekciót elég csak egyszer beírni és aláírni az összeset amit szeretnél.
-
denis.p
tag
válasz
plajos #19326 üzenetére
Köszi a választ
Igen, jártam arra, egy elég rafkós hely. Mohács felől 70 km/ó ráadásul egy enyhe kanyar és egy völgy (bukkanó) is van a kamera előtt. Sőt még a 70-es táblát is félig eltakarja egy fa koronája. Az útminősége is elég jó, úgyhogy eléggé átverős a szitú, ha vki nem figyel oda.
A két kamera is van a térkép közel ugyanazon pontján,mivel
1. másak a sebességkorlátok 90 vs 70 km/ó
2. nem egytengelyű (180 fok a két mérési szög), ugyanis a 90km/ó irány szöge 272 fok, és a 70km/ó pedig 101fok. (az én térkép mérésem alapján 300 m-re kivetítve.)
Valóban a HERE térképet használom, sajna nincs NNG-m.
Az imént változtatott szögekkel majd kipróbálom élesben is.
Ahogy néztem nem is a kamera koordinációs pontjaival, hanem a figyelési szögeknél van kisebb eltérés a HERE térképeken. Valószínű az miatt, amit írtál, hogy nem gps-es a térkép.
A riasztást a kameráktól 300 m-re gondolom optimálisnak, mivel ezek a telepített szuper traffik helytől függően max 200 m figyelési távolságra vannak beállítva.
Mint az IGO nagy szakértője légyszíves segíts abban, hogy a sys-ben hogy lehet azt beállítani, hogy 300 m-el előtte Eszter bemondja, hogy szupertraffi az útvonalon, valamint 300 m-től 200m-ig 20 m-ként , valamint 200 m-től 150 m-ig 10 m-ként éles csipogó hangot adjon. -
plajos
aktív tag
válasz
plajos #19326 üzenetére
Gondolom HERE térképet használsz. A HERE térképeket nem GPS-el mérik fel, hanem légifelvételek alapján készülnek. Olykor előfordul hogy elcsúszik a 2 szelvény és 10-15 m-re arrébb van az út a HERE térképeken emiatt mint a valóságban. Én NNG-s térképre készítem az adatbázisomat, próbáld ki azzal. Ha így jó akkor emeld meg a kamera távolságát az úttól így:
[warning]
speedcam_maxdistance_from_road=54 -
plajos
aktív tag
válasz
denis.p #19324 üzenetére
Szia!
Jó az a szög úgy ahogy van. Gondolom jártál már arra és észrevetted hogy irányonként más a sebességhatár (90 és 70 km/h). Ha a két irányszöget kivonod egymásból pont 180 fokot kapsz, magyarul az épp az ellentétes irány. Egyébként az irányszög csak egy fix érték lehet, nem lehet egy tartomány.
Egyébként csak 2 ilyen KKEP kamera van ahol irányonként más a sebességhatár, a többinél egyforma. -
denis.p
tag
válasz
plajos #18800 üzenetére
A KKEP_HU_fix_160405 speedcam beállításoknál a kamera irányszöget nem lehetne tól-ig beállítani? pl. 95-125 fok között. Ugyanis mint a képen látható esetnél (de sztem sok ilyen van) pl Kozármislenynél a Pécsről Mohács irányban jó a szög, jelez a rendszer, viszont Mohácsról Pécs irányába haladva nem, ugyanis van egy kanyar , s ezért minden távolságban más szögben van a kamerához viszonyítva az út .[link]
-
igbt
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni egy Yamoto Five5, WINCE 5.0 készülék és egy Igo8 8.5.9.142948 szoftver beállításában.
A fenti verziójú navigáció van telepítve a készülék belső memóriájába ami valamiért hibásan üzemel. Az eredeti/hibás Igo kikapcsolta tejesen a készüléket ha a navigálás befejeztével kilépés ikonra böktünk. Beszereztem a ugyanezen verziót ami teljesen jól üzemel, de az IGO-ból való kilépéskor nem kapcsolja ki a készüléket.
Átbogarásztam az eredeti IGO könyvtárait és fájlait de nem találtam meg azt a beállítást ami a készülék kikapcsolását végezné. A sys.txt mit olyan, nincs. Valaki tud segíteni hogy hol keressem illetve hogyan kell beállítani hogy kikacsolja a készüléket? -
Noxy
veterán
Bocsi vissza szívok mindent, mert csak a kommenteket olvasva, fel qr..m az agyam.
Lényeg az, hogy törölni kell az iGó Primo EU App-t majd a megvásároltak App-k belül újra le lehet szedni. De lehet hogy csak elég lett volna a régi térkép csomagokat törölni majd ujra leszedni, mert így már a 2015 Q4 térképek jönnek le. Ez azért zavaró mert eddig mindig az App frissítéssel jöttek az új térképek. Ja és erről nincs leírás, útmutató úgy kell kitalálni, vagy rá jönni.
Na így most már marad. -
Noxy
veterán
válasz
snowdog #19318 üzenetére
A linkeden található oldal, 1 mondata:
"Küldetésünk, hogy a navigáció élményét a lehető legtöbb felhasználó számára elérhetővé tegyük, szerte az egész világban"
Ezzel csak az a baj, hogy az NNG szembeköpi saját magát.
Én anno (2éve) megvettem az iGo Primo EU-t 70€-ért iPhone telefonra.
Furcsállottam hogy miért nem frissítik már, ezért rákerestem az AppStore-ba, és meglepetésemre ezt találtam: [link].
Nem akarom kommentálni, de elég csak beleolvasni a vásárlói véleményekbe.
A webes felületen csak 3 komment van, de az iTunesból kimentettem még három oldalt az ötből.
[link] [link] [link]
Grat.. NNG.Csak így tovább.
-
takirex
csendes tag
Üdv mindenkinek!A lezárt útszakasz elkerüléséhez kérnék segítséget.Vagyis utszakasz tiltásával nem boldogulok.Megköszönném ha valaki segítene.
-
Kube
senior tag
Sziasztok!
Teljesen amatőrként kérdeznék, nem vagyok nagy androidos sem. Ismerős szeretne tablettel navigálni mint kamionsofőr, és gondoltam, hogy ez a szoftver kiváló lesz neki.
Látok többféle verziót, valaki azt írja, hogy teljesen használhatatlan stb. Egy telepítési útmutatót - már persze ha szükséges - tudnátok linkelni akkor hálás lennék.
Itt a szoftverért egyszer kell fizetni aztán utána tudja a térképet is, vagy külön meg kell venni mindig újra? Nem igazán tiszták nekem ezek a dolgok.
-
takirex
csendes tag
Valaki segíteni tiltani egy utszakaszt.Vagy tudtok valahol menü térképet primohoz?Esetleg abban is sewgíthetne valaki,hogy több célpont optimalizálása esetén hogyan írjam be ha vissza akarok térni a kiindulási pontra?
-
woodworm
veterán
válasz
csferke #19311 üzenetére
Sehogy!
A Google Maps nem tud értelmezhető formátumú mentést készíteni, earth-ben meg lehet próbálni, de nem biztos, hogy ugyanazt az útvonalat tervezi.
A linkelt videó jó dolog, de itt sem biztos, hogy a program ugyanazt az útvonalat tervezi, mint a maps.
Végül végső érvként, ha nincs megadva köztes pont, a kml fájlban csak a kezdő és a végpont van rögzítve. Az igo az útvonal behívásakor újratervezi az útvonalat a saját algoritmusa alapján, az aktuális beállításokkal.
Tehát jó a módszer útvonalpontok gyors összedobására gépen, gondolok arra, hogy az igo-ban macerás lehet sok köztes pont bevitele, és karakterkorlát is van. Amire nem jó, az fix útvonal átvitele gépről igo-ra. Meg lehet oldani, de ez elég sok köztes pont bevitelével jár.Ha pedig androidos
warezvagy nextgen appokról beszélünk, még ennyi sikerélmény se biztos. -
Doki16
addikt
Sziasztok!
Google maps-ben megtervezett útvonalat van lehetőség átemelni valahogy igo 8-ra? És ha rá is tudok tenni egy ilyen nyomvonalat végig tud rajta navigálni rendesen?
-
denis.p
tag
Sziasztok,
IGO primo 720/1280 -ra skinek letöltésre elérhetőséget szeretnék kérni.
Előre is köszönöm -
Noxy
veterán
válasz
Maotun #19293 üzenetére
Az IGo EU-t sztm jobb ha elfelejted.
Több mint 1 éve frsítették utoljára, mind ez mellet qrva drága. Az EU-s verz..ban nem kapsz TTS hangot, meg kelet EU TMC licenszet. Csomagonként lehet csak a térképeket letölteni. Hun-Román verzióban van TTS hang, de nincs TMC licensz.
Próbáld ki a Sygic-t. 7 napig korlátozás nélkül kipróbálhatod. (Ezután csak elnémul.)
A full verz.. kb 20€. Országonként lehet a térképeket letölteni, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest