Hirdetés
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
feelgood
tag
válasz
audi100td
üzenetére
Teljesen mind1, segítséget itt még nem igazán kaptam ( csak pénzért
) ), szerintem inkább csak hozzátettem a dolgokhoz, még ha kritikán aluli modorral is. Ha bannolnak, akkor ez van, majd get a lifeolok egyet. 
Veled se volt semmi bajom soha, csak zavart, hogy szóltam előre, hogy a T61 nem a legjobb TP, aztán megvetted, és tessék, tapasztalod is az idegesítő hibákat. Mindössze jót akartam, bár tudom, hogy nem kérted a tanácsomat.
+ mostanában összejött egy kis szakítás, a 4 éves kapcsolatommal, miközben még mindig egy szobában élünk. ( = erősen elszakadt a cérna ) így éljétek túl a vizsgákat, meg a zh-kat.
Szeretem ezt a fórumot, de mocskosul fel tud idegesíteni, egyes topikokban az az agyament trollkodás, amit egyesek levágnak, de ha visszaszólsz nekik, akkor még te vagy a szar, de ő benyögheti a hazugságokat, meg az ilyen nyilvánvaló hülyeségeket, hogy másokat bosszantson, ezt hívják azt hiszem igazságtalanságnak. Nade ilyen az élet, ez erősen off volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) ), szerintem inkább csak hozzátettem a dolgokhoz, még ha kritikán aluli modorral is. Ha bannolnak, akkor ez van, majd get a lifeolok egyet.