- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
-
atosz
őstag
válasz
audi100td #38078 üzenetére
Az Ultrabayes cucc nem érdekel, úgyis csak néha használom. a rendszer is gyors így, csak azt hirdeti az Intel, hogy ezzel a technológiával pár mp alatt működőképessé lehet tenni deep sleepből a cuccot úgy, hogy nincs fogyasztása a sleep alatt, azaz mintha hibernálva lenne. No ez kellene nekem! Gyakran kell előkapnom a laptopot. A többi nem érdekel.
-
pala2
csendes tag
válasz
audi100td #38053 üzenetére
Hát ezt én sem értem, már el sem tudom képzelni milyen, az ha nem világít a bill, piszkosul zavar, ha olyan gépen kell este/homályban valamit csinálni, amin nem világít. Szerintem nagy találmány.
Nekem azt mondták, hogy a világítós billentyűzetet nem olyan egyszerű cserélni, mert nem abban van a megvilágítás. Ezt eléggé kétlem, de nem kockáztattam meg, hogy nem hiszek nekik. -
mdk01
addikt
válasz
audi100td #37946 üzenetére
Sajnálom.
Én úgy szoktam hogy adásvételi két tanuval és bele van írva az adásvételibe hogy:3. Az eladó a vevőt az eszköz műszaki állapotáról, (esetleges) sérüléseiről részletesen tájékoztatta, aki ezt tudomásul vette. Esetleges sérülések/hibák:..............………………….
……………………………………………………………………………………………………………
4. Az eladó kijelenti, hogy az eszközre……………………….. garanciát vállal, amely nem terjed ki a fentebb leírt hibákra.Ezt még lehet bővíteni. Így sztem nyugodtan mehetnél a rendőrségre, bár nem tudom mi lenne a végeredmény.
-
Chaser
legenda
válasz
Láttad én is érdeklődtem iránta. HDD sentinelt meg powermanager képet mai napig nem sikerült neki adnia. HDD állapota meg bemondásai alapján egyszer ilyen volt, egyszer olyan.
Sajnos rendőrségre ezzel nem mehetsz, illetve mehetsz, csak nincs értelme. Polgári perre fognak küldeni. Az árut megkaptad, az eladó mondhatja hogy nála hibátlan volt minden és te okoztad a hibákat. Pert kihagynám - esélyes hogy bukod - . Vagy jogszabályokon kívüli megoldás, vagy fogd fel tanulópénznek. Kijelzőt ha cserélni kell én eladom a BH affs-t, venti 2-3k bele bayről, bukta nélkül ki tudsz szállni belőle vagy megtartod felújítva. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Ahogy Tim is mondta, az említett topikokba simán bemásolhatod ezt, az elején található minősítő jelzők nélkül.
Bár én egyből a "csalós" topikot céloznám meg, mivel számomra elég egyértelmű a szándékosság és úgy tűnik tárgyalni sem akar veled.
Minap néztem én is azt a hirdetést, de már ott gyanús volt egy kicsit, amit Chaserrel művelt. Persze ilyenre nem gondoltam én se.
A rendőrséggel szükség esetén természetesen be kell próbálni, elvileg ezért vannak. -
Tim82
félisten
válasz
Nem vagyok tisztában azzal, hogy mennyire lehet/érdemes rendőrség elé vinni az ügyet, de én betenném ide 1:1-ben (na jó, egyelőre az első mondat-beli minősítés nélkül) a történetet, esetleg ide is (bár azzal még várnék egy kis időt). A hardverapródok szoktak figyelni erre a két topikra és szükség esetén szankciókat is foganatosítanak az elmarasztalt féllel szemben. Ha csaló, akkor legyen nyoma és ne csak szaktopikban, amit keves(ebb)en olvasnak.
-
ZEN1TH
őstag
válasz
audi100td #37870 üzenetére
Az már kapható? Ahogy nézem a Dell honlapján diszkrét VGA-s változatban NVS5200M-mel van szerelve ami azért gyengébbecske a TP-ben lévő 5400-nál. HD+ felbontás mindenképpen kellene. Gyanítom, hogy egy ilyen konfig i5-tel bőven több lesz mint 350k.
brekiisti: Remélem lesz is valami update, mert nagyon jó áron vannak az új TP-k. Ha most vehetnék gépet szerintem én is a T430-at venném. Haver T530-a nagyon elvarázsolt
-
pala2
csendes tag
válasz
audi100td #37865 üzenetére
Így tettem, felhívtam Őket, nagyon korrekten álltak a dologhoz. Megbeszéltük, hogy küldök email-t a problémáról, ők megrendelik a dolgokat (ventilátort és alaplapot is, hogy biztos legyen a dolog), valamint jelzik a Lenovo felé a problémát. (eddig egy ilyen ügyük volt)
Levelet megírtam, majd értesítenek.
Kíváncsi vagyok! -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
audi100td #37825 üzenetére
Naja, úgy melegednek ezek az új intelek mintha kötelező lenne.. sandy is iszonyat melegedett, van a családba egy i5 ös acer, az folyamat nyomja ki a forró levegőt és idle 60 fok körül mozog, vagy legalábbis akkor mikor rutin feladatokra használod, nem igazán értem ilyet minek kellett mobil eszközbe meg úgy egyáltalán gyártani..
Másik, hogy belerakják ezeket az izmos processzorokat, hogy apám hű de erős laptopot kapsz tőlünk, aztán közbe be throttlingol mikor ki is akarod használni? Maargiit noormális? -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
audi100td #37822 üzenetére
TPFC vel nem lehet módosítani a venti szabályzását annak a gépnek?
Lenovonak mintha egyre jobban nem menne ez a thinkpad gyártás..
100 foknagyon durva.. nekem a T400 at ha pléden 30 fokba leterhelem fullra, akkorse menne fel ennyire.. sőt még a vész fokozat talán be se kapcsolna.. de ha manuálisan rányomnám lehet megállna 80-90 fokon.
-
-
fi:zi'k
nagyúr
-
Simi2000
tag
válasz
audi100td #37537 üzenetére
Sziasztok.
Azt hogy tudom ellenőrizni, hogy fizikailag benne van-e a laptopomban a wifi? Mert van olyan oldal ahol azt írják rá, hogy benne van, miközben más oldalakon azt hogy nincs....és hiába telepítek driver-t, nem működik. Így Én arra gondolok, hogy lehet nincs is benne.Erről lenne szó:
LENOVO ThinkPad Edge E525 (NZ63KHV) -
opeter87
senior tag
válasz
audi100td #37521 üzenetére
Köszönöm, egy újabb alternatíva. Árban jó 3 év gari.
#37522 Rez_Grof
"Éppen hogy befér"... lehet a T400-ba is bemenne, de lehet akkor a Vertex helyett választok valami vékonyabbat.#37523 rgeorge
Igen én is a Samsung felé hajlok már, bár a Crucial is szimpatikus. Mindkettőhöz 3 év gari van.
Nehéz döntés leszSzerk.
#37525 franc0
Igen kezdek rájönni, most "tanulom" az ssd témát. -
Otisz
őstag
válasz
audi100td #37501 üzenetére
Köszi.
Nézegettem a neten, és a legtöbbnél nem derül ki, hogy milyen. Nagyon kevés helyen van feltüntetve, hogy IPS, ezért is gondoltam hogy lehet midkét verzió létezik belőle.
Mostanában lemaradtam az újabb fejlesztésekről, de ahogy látom a 230-as szériától megint lejjebb adták... -
Chaser
legenda
válasz
audi100td #37401 üzenetére
Most hogy mondod pont ennek a gépnek volt valami sata vezérlő gondja, ezt láttam FHD-ben
Nem rossz, de pl ami alapból nem tetszett benne az alu palmrest. Én szeretem ha hűvös van benn, de azt nem mikor a csuklóm fázik
Igazából nem tudom mi lett a történet vége, lapot cseréltek a tagnál de ugyanaz a hiba megmaradt, végül becseréltette egy elitebookra. Valami széria hiba lehet, hdd-t is cseréltek benne, lehet azóta javították.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #37397 üzenetére
De akkor mért nem T510 FHD? Az biztos, hogy 16:10-ben van egy 1680-as panel ami szintén nagyon jó. Olyan mondta aki sok TP-t látott, neki T61-ben volt..na most hogy saját panel vagy ő cserélte ki azt már nem tudom. De állítása szerint messze nem olyan vészes T60 ips-hez képest a képe mint sok más panelnak. Sőt, az 1920-as panelnél is szebb képet mondott ami pedig T61p-ben van. Olyat láttam és nem volt vészes, tehát csak jó lehet az 1680-as.
szerk: Németet nem vágom, de úgy rémlik ezek a sony gépek dual ccfl panellal voltak szerelve és vallóban nagyon jók. Mintha dellekben lettek volna ilyenek. Lenovo nem tudom mért nem ad a kijelzőkre 1-2 kivételt és tableteket kivéve. Mondjuk HP-nál meg láttam 250k-s tabletet olyan ótvar tré tn-nel hogy majdnem ráhánytam, itt legalább azokra figyelnek.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #37391 üzenetére
Mivel sok panellal szerelik uttána kell nézni. Volt itt aki T60-ról váltott és nem hányta el magát, az már sejtet valamit
Persze TN, annak hibáival, emiatt nekem nem jó. Persze biztos jó a T510 is, de ha nem kell neki nagyobb erőmű T500 is bőven jó lehet olcsóbban. Árkülönbözetből meg vehet pl egy ssd-t. Azért az nagyban hozzájárul a komfortérzethez hogy gyakorlatilag nincs a gépnek hangja, ssd-vel megfejelve durva
Merevítésnek palmresthez meg pl egy expresscard usb3, palmrest alá meg fólia ha annyira nyekeregne.
szerk: Te mindent eladsz
És én is..ez a mi nagy bajunk
-
Chaser
legenda
-
MrSealRD
veterán
-
Tikakukac
titán
válasz
audi100td #37376 üzenetére
Nekem konkrétan most főtt meg az x200s-ben az 1 gigás modul. Asztaliban (jó mondjuk én azokkal elég nagy tételben foglalkoztam) is jött elő ramhiba, nem is olyan ritkán. A procit tényleg nem féltem abból csak 2 döglött nálam, 1 csak úgy kipurcant, 1 meg meghalt a nagyon durva tuning alatt. Szvsz inkább slotos ram.
-
_ak_
addikt
válasz
audi100td #37135 üzenetére
Könnyen lehet, de nem tudom, h mihez kezdjek vele. NB-n a 0,5-ös vezető nem ér össze a hűtővel, az 1mm-es pedig megemeli annyira a hűtőt, h az meg akkor nem ér össze gpu-val. Most ki fogom próbálni, h csak a 0,5-öset hagyom rajta, hagyj melegedjen az NB. Megnézem, h a gpu akkor mit produkál, mert jelen esetben melegebb szobában ki is kapcsolha magát a gép.
Azt nem értem, h hogy lehet az, h a GPU-ra nem szorítja/nyomja semmi a bordát. Procinál ott a 4 csavar plusz az NB-re van leszorító keret. Még ha nem is rakok oda semmit az NB-hez, akkor is elég lazán éri a GPU-t a borda. Viszon nem kevés órát guglizva, sem láttam olyan megoldást, ahol a GPU-nál van hővezető szalag.
-
ABE
őstag
válasz
audi100td #36931 üzenetére
Szívem szerint elbontanám, és lépnék tovább, csak sajnos nincs most erre semmi tartalékom.
Lehet, hogy marad a lassú kiárusítás, addig meg szenvedek a 600X-szel.
tototos
Jaja, számolgattam, hogy ha most megpróbálnám a javíttatást, rosszabbul jönnék ki, mintha elbontanám. Abból talán egy 50-es kijön, de egyben, működőképesen se érne többet 60-nál. Gondolom akkor jól lokalizáltam a hibát, hogy GPU? Esetleg más miatt lehet hasonló tünet? Gyanakodtam még a szalagkábelre, de akkor gondolom egyáltalán nem működne a képernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest