-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxi88
őstag
válasz
audi100td #43222 üzenetére
ÚRISTEN! Neee és sikerült kisírnia! Hihetetlen! Ezek után nyilvánvaló, hogy az életbe is egy ekkora szar alak vagy mint itt fórumon!
A leírt szabályokat nem kell betartani, ha van egy pár seggnyalód mint ennek a topicnak a tagjai?! Gratulálok! ÉS a végén még én lettem lebaszva, mert te szegted meg a szabályt...
Megkérném a moderátorokat, hogy töröljék az accomat, és minden hozzászólásomat, mert én egy ilyen szánalmas közösségnek nem akarok tagja lenni többé! Köszönöm, hogy nem csalódtam bennetek!
/először is, ez itt ugye off, abba is rakom. másodszor is, vegyél vissza. elsősorban neked sikerült kisírnod egy büntetést neki, amivel ugye semmi más célod nem is volt, mint ártani. ellentétben a hirdetésével, ami valóban a szabály betűje szerint tilos (meg is írtam, hogy az is marad), de jóindulat vezérelte. hát ez a különbség. te betartottad a szabályokat, de rosszindulatú vagy, ő nem, de jóindulatú. ráadásul ezzel a hozzászólásoddal már te is elvetetted a sulykot. nem kapsz büntetést, de egy kicsit gondolkodj el a leírtakon. persze nem itt, és főleg nem publikusan. /Parci//
[ Módosította: Parci ]
-
Boxi88
őstag
-
Boxi88
őstag
Üdv
Valaki tudna e segíteni abban, hogy hol tudnám megrendelni a garancia kiterjesztés a lenovo e125-höz és ha megvan akkor mi a teendő vele?
Előre is köszönöm!
-
Boxi88
őstag
üdv
Valaki meg tudná mondani, hogy a lenovo-nál miként van a garanciáztatás? Kit kell hívnom ez ügyben? A boltot ahol vettem vagy a lenovo oldalán található számot?
Röviden:
Van egy Lenovo ThinkPad Edge E125-ös gépem, aminek a bal oldali zsanérjánál szétnyílik gép kinyitás közben.
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Fotó állvány eladó
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest