- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Ez mondjuk jó végül is. Én korábban azt a kellemetlen dolgot tapasztaltam meg(nem thinkpad alatt), hogy 9x% alatt elkezdte és 100%-ig nyomta. Beállításra esély sem volt. Ráadásul a szóban forgó akku most 75% elhasználódásnál tart 5 év alatt...2 év környéként már 50% körül járt.
3. 2-4 év alatt így vagy úgy de leamortizálódik az akku olyan szintre, hogy érdemes lehet cserélni.Ha bármi hülyeség javítsatok.
-
Peter M
tag
Ez elég kemény RUSH 72 Backpack
Hát kiképzése még nem győzött meg de eszembe se jutott, hogy katonai vonalon nézelődjek, nagyon szimpatikus a MOAB meg a Camel bővíthetősége és ahhoz képest nem is vészes az ára.
Nem hittem volna, hogy a ThinkPad topic erre is megadja a választ
-
atesss
addikt
Pont te adtad az ötletet, egy régi hsz-edet olvastam asszem talán az Intel mSATA-s SSD tesztjéhez írva.
Már épp azon gondolkoztam, hogy senki nem ír vissza, akkor megpróbállak téged megkeresni priviben.
Akkor ezt pontosan hogyan is oldod meg, ha nem bootol róla ?
A boot fájlok a vinyón vannak (vagy pl. Win7 esetében a 100MB partició) ?
Vagy pl. ha lesz fent Linux is (ami biztos, lehet nem is egy), akkor a Grub-al meg tudom ezt "oldatni" ?
Ezen kívül megy vele jól ?
Pontosan milyen típusod van, és mennyiért vetted ?
Tudja a "reklámozott" sebességeket ?az msata / minipci-e az szerintem csak msata-ként fog működni, azaz szerintem a minipci-e a fizikai faktorra utal.
a wwan usb-s, gondolom az usb-t meghagyták az msata huzalozás mellett.
Akkor ez esetben mi az ami egy laptopban lehetségesből mehet bele, és mi az ami nem (vagy nem max. sebességen) ?
WWAN-t elbírja az USB 2.0, Wifi-ből az N-es valódi sebességeit is simán (22Mbájt/s = 176 Mbit/s). Bár hogy ilyen méretben létezik-e, az már kétséges.
Bluetooth OK.
Mit lehet még rakni egy minipci-e kártyára ?Amúgy én is egy x200 vagy x200s vételén gondolkoztam, de még mindig túl drága.
Fel is tettem a kérdést másik topicban, de még nem írtak vissza, hátha nektek van tippetek: [link] -
Chaser
legenda
Már kisakkoztuk. De akárhogy nézegetem ami itt van, ha hamisítvány akkor nagyon ügyes
Van pár amibe bele van dombornyomva a lenovo felirat, van olyan is amire nincs. Van matt felületű meg van fényes is. a különbözőek más rev-ek is. van egy slimtype is ami hálózatos-autós-repülős meg iphone meg fene tudja még mihez jó, na az tényleg kicsi. Sztem a hőleadást azzal oldották meg hogy bordázott a felülete, a többi töltőmnek nem. Még nem volt időm próbálni, de ha gebaszos lenne csak nem árulnák.
sutszi: Lehet hosszabb kábelt is venni a konnektor és táp közé
1ébként sztem is jó.
pigmeus: Nem mánia, csak megtaláltam ami nekem kell. Azt meg mért ne fejleszteném?
Nekem ez a 4:3-as kijelző nagyon bejön, pláne hogy IPS 1400x1050. Mint írták mehet majd ebbe komolyabb cucc is t61p lap személyében később ha emberi ára lesz. Bár ha a T7600-ot eladom lehet nem is kéne sokat hozzá csapni
A fel nem használt alkatrészeket eladom, összeszerelni nehézkes lenne mert kell 1-2 dolog a gépből amiért megvettem. Egy tartalék lap és kijelző legyen, a többit gyorsan lehet pótolni. Meg más nagyon nem tud elromlani benne, legalábbis a többi az pár k-s tétel.
-
Dr. Oid
aktív tag
az általad írt lépések után bal felső sarokban villog a kurzor és semmi sem történik, ctrl+alt+del-re újraindul. a pen drive-ot most csináltam újra, próbáltam NTFS-t és FAT32-t is, a Dell mindkét alkalommal elindul róla és az XP setup szépen be is jön.
nem tudom, számít-e, de a Dellben sima HDD van, az X200-ban meg SSD. -
Novics
senior tag
Bocsi, a nagy kapkodásban megfeledkeztem róla.
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 005 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 003 Device 002: ID 1199:6804 Sierra Wireless, Inc. MC8755 Device
Bus 004 Device 002: ID 04f3:0212 Elan Microelectronics Corp. Laser Mouse
Bus 005 Device 002: ID 0a5c:2110 Broadcom Corp. Bluetooth Controller -
Integra
titán
50/5 upc fiber kábel van, a régi wrt54gl volt a szűk keresztmetszet és most vettem a helyére az n-es tp-linket. már korábban meg kellett volna vennem, csak sem időm, sem türelmem nem volt az egészhez.
egyébként most szünetelt egy teljes napon át a szolgáltatás, igazi minőség -
Fizikai kapcsoló? Biztosan, hiszen ha akarom, akkor tudom használni a mobilinternetet, csak be kell kapcsolnom szoftveresen. Hogyan lehet kikapcsolni a fizikai kapcsolót? Vagy ez ugyanaz a gomb, amivel a wifi-t is kapcsolom? Sajnos akkor nem járható út, hiszen wi-fi-t mindenképpen akarok használni.
-
Gondwana
addikt
Gondolkoztam is rajta, hogy feldobom hirdetésbe, mint a crnagorai, hogyaszongya tengerre néző villa Budvában, 4 emeletes lakás Podgoricában, a garázsában G Mercedes - nem eladó, csak dicsekszek.
(Amikor az X200 Tabletemet is csak Nokiára meg kabátgombra akarják cserélni, legalább egy vízforralót, vagy egy kenyérpirítót pedig símán megérne, érdemes elgondolkoznom egy háromezres ajánlaton is)Szerk.: mai feladvány rábeszélni a Win7-et, hogy a flicks - azaz a ceruzás gesztusok működjenek. SimpleTap már van, ThinkVantage gombbal indítva ideális.
-
audi100td
nagyúr
igen, vagy te mire gondoltál?
amúgy azt se tudom mi az a zender, azt hittem arra a sata2 enabled BIOS-ra gondolsz amit korában linkelt adorjánt (ha jól emlékszem)
szerk: ja bocs, 2.29-re gondoltam, az a legfrissebb, csak megkavart az 1.26-od
hát, azt mondjuk én tuti nem rakom vissza, már nagyon régi verzió, fene tudja azóta milyen bugokat javítottak
-
brd
nagyúr
Akkor én is kiegészítem, legyen már teljes a problémakör.
Az idle feszültséget sajnos nem lehet RMClock-kal a gyári alá vinni (ill. tudtommal HW-mod nélkül semmivel sem), mert az RMClock nem tud mást, mint a CPU-t ráveszi, hogy más feszültséget kérjen az egyes szorzó és buszállapotokhoz, de csak az eredetileg a CPU-ban lévők közül tud válogatni, és ebből már gyárilag is a legalacsonyabb a legalacsonyabb. -
sghc_toma
senior tag
"persze jogos, pontatlanul fogalmaztam meg a dolgot, a közösségi hekkelést általánosságban értettem, nem spec az intel cumóra."
ertem.. ez igy teljesen jogos.."mondjuk már pár hónapja a piacon van a g45, szóval inkább nem esek hasra attól, hogy végre sikerült összefarigcsálni."
szinten jogos"nekem az is gyanús, hogy a csomagok listája a 3.0-s kernellel kezdődik, szóval lehet hogy ez részemről bukó, mert én hozzá nem nyúlok egy darabig a 2.6.32-höz"
igen, az ugy valoban szivas.. meglepodnek, ha lefordulna 2.6-os kernelhez.. -
sghc_toma
senior tag
ok, csak gondoltam tisztazzuk, hogy azt pont nem lehet felroni az intelnek, hogy reverse-elni kell a gyorsitoit..
amugy majus kozepe ota letezik a g45-h264 branch, bar azt valoban nem tudom, mennyire mukodik jol.. en meg osregi intel driver-t vagyok kenytelen hasznalni, mert FreeBSD-n nincs GEM/KMS, az intel meg ugye jo ideje kiszedte a user mode switching-et a driverbol..
-
yodamastah
őstag
Fix 1-esen tokeletesen lehuti x200s-t atlag hasznalat mellett. Most is itt neztek vele, es 40-41 fokos a cpu. Nalam a legdurvabb cpu zabalo alkalmazas a 720p-s x264 sorozatok megjelenitese. Itt se megy 55 fok fole 1es venti fokozaton. Es nekem hangtalan/ultrahalk gep kell. Inkabb veszek 3-4 evente ujat, de nekem kussoljon
Mondjuk amugy is veszek 3-4 evente ujat szoval mindegy
Az x40et 0 ventivel hasznaltam evekig. A mai napig igy megy az uj tulajnal...semmi baja.
-
audi100td
nagyúr
tpfc-ben van olyan, hogy BIOS szerinti vezérlés, tudod ezek ilyen windows-os dolgok
amúgy én sem vagyok a tpfc híve, úgy vélem nem véletlenül határozta meg a gyártó, hogy miként forogjon az a ventilátor, lehet, hogy 0rpm-en nem melegszik a cpu, de az alaplapon lehetnek olyan alkatrészek amik nem árt ha szellőznek
-
Chaser
legenda
Eddig csak infrás tunerjeim voltak, azokkal nem volt gond. Tudom hogy lehetne venni vevőt, 1-2k-ért, de hát ha a notijét fel tudnám használni az lenne a legjobb. USB-s vevője van, de nem külső, hanem belső tüskesor, ráadásul teljesen új cucc, egy mx31 ház tartozéka. Lehet visszaviszem számolják be az ssd-be, aztán majd veszek egy külön távot a kell.
-
audi100td
nagyúr
Szerintem félreértettél, én a boot időre értettem, hogy ezt tudja a noti vinyóm is, ilyen szempontból meg akárhogy is nézem sehol nincs ez a corestore-os megoldás. Én legalább napi 1-2-szer frissen indítom a gépet, persze ha már felállt a rendszer nyilván gyors, de nekem a boot fontos szempont, a szememben ez így csak amolyan fél megoldás.
-
cadeyrn
aktív tag
Én egy kicsit ányálaztam azt a swappinest pár hete, és érdekes dolgokat találtam: azért tol ki swapbe cuccokat, mert cache-l olyat, ami szerinte fontosabb. Értsd: könyvtárak elérési útja, sokszor nyálazott file-ok, stb.
A munin grafikon egy VPS-ről van, 512M RAM és 1GB swap, swappines 10-en. Persze jó lenne, ha nem menne swap-ba, de lehet, hogy lassabb lenne a rendszer, mert nem tudna cache-t csinálni ahelyett, ami ugyan egy-két program miatt beül a memóriába, de valójában nincs használatban.
Persze ennek az egésznek akkor van értelme, ha nincs elég RAM
Mondjuk van, amikor nem értem, a másik gép swappiness 60, és úgy is tol a swapba, hogy konkrét szabad hely van a RAM-ban...
-
[O]-[C]-[B]
tag
Monjuk mert a Unix operációs rendszerek mindennel takarékosak. Nem úgy, mint a Windowsok, és hajlamosak akkor is lapozni, ha a a RAM egyébként elérhető.
Namost egy szerver ami "hang"-el, az nem tesz jót pld. a tartalomszolgáltatásnak vagy a játékosoknak (lagg).
Ha láttál olyan weboldalt ami E404-et ad, majd befrissíted az oldalt és betölt, az pont a gányul beállított swap miatt csinál ilyet. -
audi100td
nagyúr
ja, akkor valóban félreértettem valamit, azt hittem az egész boot folyamat a hdd-ről zajlik, így már más, ennek ellenére jelenleg X nálam kilőve a kijelző mérete/felbontása miatt, T60 után nem szívesen ülök át az X200s-hez, persze cipelgetősnek jó lenne, de most inkább kp kellene
piqla: nem volt a kezembe még ilyen gép, X201-et keress ha T-t nem szeretnél
-
audi100td
nagyúr
nekem ez a corestore-os megoldás nem jön be, pont, hogy bootnál zavar a legjobban a hdd lassúsága, erre pont nem lehet az ssd-ről bootolni, ez nekem már túl sok kompromisszum
1400x1050 után a kijelző sem egy álom, még ha affs is, persze maga a képminőség igen, azt nem vitatom, de használhatóság szempontjából nem valami jó az a kis felbontás
-
audi100td
nagyúr
""5.) 80GB mSATA SSD fits in the WWAN slot. As a result, it is not available with WWAN"
szóval ott ugyanaz a szívás van + 7mm hdd."
nem értem miért ilyen impotensek, az ilyen bénázások miatt megy el az X-től az ember kedve
nem igaz, hogy 2011-ben ekkora probléma normálisan biztosítani egy üzleti gépnél SSD+normál 2,5" merevlemez használata
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
jó, de használtat nem szeretne, max X201 jöhetne szóba Tn panellel, ami egyébként szintén nagyon jó gép, lehet ennyiért ezt vennék ha nem lenne per pillanat kicsi számomra a 12-es kijelző, így inkább T410(s), meg persze ha lenne ennyi pénzem gépre
de elvagyok most a T60-nal is, megvolt 35-ből akksi nélkül, alapjában véve elég mindenre amire nekem kell és azért ez is korrektül össze van rakva, T500-as ventivel remélhetőleg csendben is lesz
-
brd
nagyúr
Elvileg kompatibilisek, gyakorlatilag meg már láttam olyat, hogy nem. Pl. az én SSD-m (tudom, nem HDD, de olyan példa most nem ugrik be) nem volt hajlandó működni egy S-ATA1-es vezérlővel (a vezérlőről más HDD egyébként hibátlanul működött). Néha felismerte, néha nem, de amikor felismerte, abban sem volt köszönet, mert a tartalmát már nem lehetett olvasni. Valószínűleg az SSD S-ATA1-re korlátozása segített volna, de olyat nem lehet vele, így külső S-ATA vezérlő lett a vége.
Tehát óvatosan. -
-
audi100td
nagyúr
Nekem is úgy jött le, hogy nem olyan gyakori a lenovo-s gépeknél a probléma, viszont azért benne van a pakliban. Ne felejtsük el, hogy itt arról volt szó, hogy valaki használt gépet szeretne, fene tudja milyen előélettel, garancia nélkül.
Persze megint én vagyok a hülye, hogy fel mertem hívni rá a figyelmét, hogy létezik egy ilyen probléma, meg merem osztani az "észt", de mindegy, már megszoktam. ez nem neked szólt
-
[O]-[C]-[B]
tag
Igen a T43 modell 2005 Q2-ben jelent meg valóban, így legrosszabb esetben is 6 és negyed éves valóban.
Nem is azon az egy éven van a hangsúly, hanem, hogy 6 éves modellről beszélsz. Szerintem ez önmagában szép teljesítmény, az, meg hogy a gyártása után 4 évvel piacra dobott eszközökkel nem teljesen boldogul, szerintem szintén normális.
A T43 az utolsó 100%-ban IBM gyártmány, ami 100%-ban eltalált minőség, egyedül a 3 USB portot nem tudom hova tenni. A T60-nál voltak átfedések, de azt minden tekintetben nem mondanám IBM-nek, inkább 40-60%-ban IBM/Lenovo. -
Gondwana
addikt
A BIOS az én méréseim szerint (X31, X32, T42, T60, T61... X201) 12 sec.
Nem próbáltam, csak valahol olvastam, hogy CD-ről BIOS-update tartalmaz valami force flash opciót, ami ugyanolyan verziószámkor is újrarakja az Embedded Controllert is, meg a BIOSt is. Én mindenesetre a CMOS elemre is rámérnék és 2.9V alatt kapna egy CMOS-Resetet, mert akkor lehet, hogy hülyeségre emlékszik. -
audi100td
nagyúr
nálam a hdd és a hűtés fölött is, az alps-hoz nem kellett külön erőt kifejteni, gépelésnél is érezhető volt, NMB picit merevebb, vagy fordítva most nem tudom, de mind a kettő könnyen benyomható. amúgy nem lett volna probléma, hogy könnyítenek a billzeten, ha legalább kellő alátámasztásról gondoskodtak volna, így viszont azért gáz, főleg, hogy zajjal jár, mondjuk bárkaccsal részben orvosolható
-
Chaser
legenda
Nálam ennyi volt, radeon 9600 volt benne ha minden igaz. De mivel az aku lemerült benne álló helyzetében így el tudom képzelni hogy valami még pluszban fogyasztott. Újra megnézni már megtudom, nehéz szívvel bár de megváltam tőle
Minstrel: Azt néztem, de nem jöttem rá a logikára
audi100td: Ramot tettél már bele? 2GB-tal egész korrekt. HDD fül még se volt leszakadva, csak be volt gyűrve...most még azt kell vennem bele.
sniphoe: Ki kéne próbálni, de először bejáratom
Egyik topikban valaki azt mondta mosogatógépben mossa a billt és nincs baja
Valaki nem tudja 5400rpm/8MB vs 7200rpm/16MB között van-e észrevehető difi utóbbi javára? A gyári vinyó nagyon lassú, kb usb rackbe való, 8k-ért árulnak apróban 7200-es új hitachikat, vagy 7-ért új 320-as WD-ket. Csak 1k difi van, megéri? SSD-vel én még várok úgy döntöttem.
-
Peter M
tag
Hát volt garanciális kifogásom pl a HPnál egészen máshogy kezelték, Magyarországon kapott Case Number-t és egy nagyon profi minőségbiztosítási managerhez volt szerencsém, aki amellett, hogy a HP érdekeit védte, azért vásárlót vásárlóként kezelte. Sajnos a Lenovo managere messze nem így reagálta le, egy hozzá nem értő kollégája levelét továbbította változatlanul.
-
Gondwana
addikt
X201s-en teljesen más szerkezetű a kijelzőburkolat - ott egy lap van, amire megy a kijelző és gyakorlatilag a kijelzőpanel tartja össze az egészet. Ráadásul a WSXGA+ panel konnektora lefelé áll, nem a kijelző tetején van, illetve abban sem vagyok 100% biztos, hogy nem csak a lábkiosztás sorrendje, de a csatlakozó alakja is eltér.
Azt tudom, hogy a fólia ront a jelenlegi állapoton, de még mindig jobb lesz, mint az X200T, mert nem lesz olyan paralaxishibája, nem lesz még egy légrés az LCD polárszűrője és a fólia között - a ceruza miatt pedig valamivel védeni kell, mert nagyon ujjlenyomtmágnes így most, illetve, ha a ceruzával megkergetek egy homokszemet a kijelzőn, ... -
audi100td
nagyúr
Telepítettem ubi 10.10-et az X40-re, ext2-re formáztam, majd telepítés után beírtam azt a noatime-ot fstab-ba: [link]
itt is nagyon gyakran megakad az egérmutató meg úgy az egész rendszer 1-2 másodpercre
, nem tapasztaltál te hasonlót? A gépbe csak az alaplapi 512MB RAM van, nem tudom számít-e valamit
-
Gondwana
addikt
Az Ext4 eleve úgy valahogy működik, mintha default Write-Back caching lenne - amikor a RAM disk-cache részébe bekerül az adat, már kiírtnak tekinti, pedig az egész file-t el se kezdte írni. (Tudtommal más filerendszerekben legalább egy része ki van írva eddigre)
X201 AFFS on-air!
Most épp azon filozofálgatok, hogy touch+pen, vagy csak Penabled legyen-e. Ha rajta hagyom a singletouch felületet - az üvegjével együtt, faragnom kell a bezelt, ha viszont leveszem, nem ártana valamilyen védőfólia rá - a ceruza miatt. Gondolkoztam azon is, hogy a polárszűrő és a touch-fólia közül kiszedem az üveget, de az így visszaragasztott nyomásérzékelő fóliát az életben nem fogom többé tudni bekalibrálni.Google-bartom nem tudott segíteni, hogy mihez van a feszültségstabilizátor a kijelző bal oldalán - erre esetleg valakinek valami tippje? (Ha netalán a webkamera nem 5V-ról, hanem 3.3V-ról menne, akkor már delejszabályzót se kellene faragnom csak bedrótozni a Wacomot
)
-
buca84
őstag
Ezen a linken leírják, hogy mit érdemes csinálni. Talán tudsz vele mit kezdeni...
-
[O]-[C]-[B]
tag
Jupiter alatt azokat a fórumtársakat értem, akikkel többször találkoztam személyesen is, de köszönöm hogy kiforgatod a szavaimat...
Visszatérve a témára a videon nem látszik, de arra emlékszem, hogy a fedlap alsó merevítésénél az F4 magasságában volt a Lenovo felirat, mellette viszont semmi X61 vagy sub-brand felirat. Ha ez olyan akkor ez az.
Elegem van ebből a szarakodásból meg szőrszálhasogatásból. -
Gondwana
addikt
Ha a billenytűzet mellett két oldalt a perem keskenyebb, mint egy betű/szám gomb, akkor 14", ha szélesebb, akkor 15" (de ezt valahogy úgy értem, hogy pl az A gomb szélességének 70% illetve 150%-a a szegély)
Illetve T60-nál a wireless-kill-switch, ha függőleges, 14", ha ferde, 15". -
soldi3r
veterán
nálam a 32-es csisszes, most 20 giga a rendszer és még nincs rajta semmi
20%-ot meg illik szabadon hagyni itt isnem ugrom még bele, az X szériába, majd ha ez egy kicsit kiforrottabb technika lesz, gondolok itt a normál boot-ra meg nevesebb gyártókra
nekem kell a rendszernek az ssd, és legalább egy 64-es
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hardcore café
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged