Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lapa

veterán

válasz audi100td #22643 üzenetére

"használtat nem szeretne" - vannak ott használtak is lenovo garral, kiterjeszthetővel is.

mondjuk ha egy gépet gariztatni kell már régen rossz. még mindig ott tartok, hogy inkább bekockáztatom a 200 eur-t a legdrágább részegységre (alaplap). x200s + 200 eur-nál drágább az x201, az s főleg.

persze én személy szerint azt mondtam, hogy két ugyanolyan gép lesz a családban, és akkor nincs azzal para, hogy nem tudjuk használni ha összeomlana bármelyik. más kérdés, hogy csak ez a két gép van, ez a desktop is meg a tablet is.

ahogy így olvasgatom az ebay meg az előmelegített csavarhúzom gyorsabb is, mint a gariztatós vidámság, mindenki kiszámolhatja mennyi idő / pénz ment el egy ilyen "ingyen kicserélésre". lásd 4 ezer forint a webcam free shippinggel + 5 perc csavarhúzás.

más: még mindig nem vágom pontosan, de ahogy Gondwana-t értettem végülis az x201-be is belemegy az affs, legfeljebb + inverter kell. ezt az x201s vs. karbontető vs. magnéziumtető vs. affs (vs. webkam) dolgot nem vágom, lehet hogy ott nem pálya. dehát ott is kevés a minipci.

az x220 meg ezzel a webkam vs. 3g + laposhdd + mittomén mi még nem fér össze mi mással elég vicces a 768-on felül is. elkezdtem már párszor összeklikkolni, hogy következő melós gép, de mindig elborult az agyam félúton valami agyatlan összeférhetetlenség miatt.

@azbest: a feles slotban nem fér el?

bárcsak lenne feles wwan modul, akkor lenne igazán királyság a gép.

Új hozzászólás Aktív témák