Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ixtom
tag
válasz
return.value
üzenetére
Nálam (T43-ban) átlagban kb. 2-3 fokkal melegebb az ultrabayben lévő 7200-es Toshiba, mint a normál helyen az 5400-es WD.
Eddigi max. 52 fok, fél óra folyamatos terhelés alatt a nyári kánikulában, (a WD 51-ig ment fel), amikor egyikről másoltam a másikra kb. 100 gigát. -
ro_bert17
őstag
válasz
return.value
üzenetére
Nekem T410-ben van wd scorpio black vagy mi. A gyárit seagate melegebb szokott lenni, ez 33-35 fok körül van általában. Viszont búg mint állat.

(#22453) brd: erre az intel vga vezérlős driver nyűgre létezik egyébként valami megoldás. Az utóbbi időben nem merek flash videót nézni a gépen munka közben
mert nem egyszer fagyott csonttá a notebook.
Régebben nekem is villogott a kijelző töltő lehúzás/bedugás közben, de erre azt hittem, hogy fícsőr.
(#22474) azbest: bosszúsabb időszakomban én is keresgéltem drivert az intel oldalán, de nem kerültünk közelebbi kapcsolatba. Van erre valami barbatrükk, hogy feltuszkoljam a drivert, vagy egyszerűen ismét én voltam a páncser?
Nem közösség elleni izgatásnak szánom, de az audi által linkelten kívűl lehet erről valami bemutatót találni, hogy milyen egy kigyengült zsanér?
-
soldi3r
veterán
válasz
return.value
üzenetére
nekem egy ideje egy wd3200bekt megyeget az egyik bayben, a másikban egy 5400-as samsung van, nagy különbséget így nem érzek a kettő között, de elsődlegesként érezhető volt (teszt szerint szekvenciális írásban/olvasásban másfélszer gyorsabb)
melegebbnek nem érzem, de az akkut hamarabb lenullázzaszerk, jah, a samsung típusa HM160HI
-
brd
nagyúr
válasz
return.value
üzenetére
A mai 2.5"-os S-ATA HDD-k általában jól elvannak aktív hűtés nélkül is, csak a 3.5"-os HDD-k között van olyan, ami lassú halálra van ítélve aktív hűtés nélkül (főleg a 10-15k RPM-es SCSI-sok ilyenek, de a sima 7.2k RPM-es S-ATA-sok között is sok ilyen van sajnos.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Autós kamera eladó
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

mert nem egyszer fagyott csonttá a notebook.