Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
válasz
[O]-[C]-[B]
üzenetére
Hát én 5 éve vettem egy új Asus A3Vc 5003 notebookot és a mai napig ezt használom Debian Linux-szal. Egyszer kapott egy új akkumulátort, mellyel most is elmegy kb. 1,5-2 órát és a RAM lett benne max.-ra bővítve.
Egy kicsit a csuklótámasz és néhány bill ki van fényesedve, de azon kívül semmi baja sincs.
Igaz vigyáztam rá, de pl. gondoskodást soha nem kapott: nem volt szétszedve, kitakarítva, újrapasztázva stb. Lehet, hogy megérdemelné és még további 5 évig kiszolgál?

Pedig ez nem egy prémium gép!
-
lapa
veterán
válasz
[O]-[C]-[B]
üzenetére
ha jól tudom a release date 2005 volt, szóval ha ez az első darab is csak 6 éves. de a t21 műx és nem recseg. tény, hogy a billzete annak már annyira nem jó, de a t43p-n új bill van. nem mintha bármit mondana ez statisztikailag.
nem tudom megnézni mit csinál, mert egy negyed órát töltöttem a géppel, elég messze van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest