- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz soldi3r #22658 üzenetére
az általad írt kombó az x200-on sem opció, mert a wwan nem indul el az egyes slotban. legalábbis gyári biossal nem, más biost meg egyelőre nem tudtam rárakni. nem is téma nálam most, persze ha idpm engedi felnyomok egy modbiost és átcsavarozom, hátha.
az x220-ról annyit, hogy datasheet (apróbetűs) szerint:
"5.) 80GB mSATA SSD fits in the WWAN slot. As a result, it is not available with WWAN"
szóval ott ugyanaz a szívás van + 7mm hdd.
plusz ha jól értem a második slot msata + usb, azaz nem mén beléje rendes pci-e cucc. de lehet, hogy tévedek.
más: az APS szoftver nekem is parkol, akkor is mikor ssd van benne. szóval a hang a mérvadó, nem az amit a szutyi app kiír.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest