- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #53400 üzenetére
X-ek kizárva a perem miatt.
-
noorbertt
őstag
válasz
FoxiestFox #53320 üzenetére
Innen is kerestek mikor kiírtam hogy behalt a t61p-m, de el is felejtettem válaszolgatni azt hiszem
.
Majd letörlöm a vastag port róla és ha kell valakinek akkor... Persze ha postával együtt lesz rajta annyi hogy megérje becsomagolni és feladni. Egy maszek futárral 20fonttért háztól házig fellehet adni. az kb 7ezer huf.Ha van rá igény(?) valamelyik nap előkeresem és lefényképezem..Szét van szedve de nincs különösebb baja azonkívül hogy nem működik
Persze egybe adnám ha van rá kereslet.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #53304 üzenetére
Amit Snor ajánlott, kipróbálom, és nem foglalkozok a többivel. Most meglestem, OSD-ből és Hotkey-ből a legfrissebb van fent...
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #53285 üzenetére
Nekem a PCI 45-50 között mozog. A proci 40-60 között terheléstől függően. ATI VGA-t nem nagyon használom. Lehet hogy majd megpróbálom valamikor a gap-pad helyett az "egy forintos" megoldást, vagy valami réz lapkát. Csak nem tudom hogyan kell polírozni, hogy jó legyen...
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #53285 üzenetére
System Update-tal tetted fel az ujakat?
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #53282 üzenetére
Igen ott van. De nem volt ez ennyi, csak mostanában. Lehet, hogy a gap-pad szarakodik... De ha nem magas ez még akkor hagyom.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #53269 üzenetére
Nalam csak olyan problema akad (csak hogy en is csatlakozzak
), hogy Fn+F3 kombora nem akarja mindig lekapcsolni a kijelzot, az esetek 60%-aban, hanem a kombo lenyomasara a kurzor mellett 2-3 sec-re megjelenik a karika, hogy agyal neki, aztan megsem sikerul kikapcsolnia... Ezt a T60p-nel is jelen volt, most a T500-nal is csinalgatja. Ezt ki lehet-e vmivel iktatni, hogy rendszeresen kiloje a kijelzot, ha en azt akarom?
Fenyerot nem szokta valtogatni, csak neha eltunik az OSD cucc (altalaban akkor tunik el az OSD, ha a kijelzot sem tudom kikapcsolni) -
Shatterstar
aktív tag
válasz
FoxiestFox #53203 üzenetére
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
FoxiestFox #53197 üzenetére
Ezt a műveletet,hogy tudnám elvégezni? Ja és milyen veszélyekkel járhat?
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #53190 üzenetére
En War Thundert nyomom, nagyon szepen elviszi, meg neha egy kis F1 2012
Amire leginkabb hasznalom, az Autodesk 3ds Max Designer és SolidWorks. Ezek is meg tudjak huzni rendesen, kihajtjak annyira, mint egy erosebb jatek, neha meg jobban is. Elkezdek szetszedni egy 3D-s szilardtestet, majd renderelek, akkor pikk-pakk felmegy 81 fokra, venti meg elkezd porogni, mint a marha -
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #53190 üzenetére
A Trine-al már régóta szemezek, jó játék lehet.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #53188 üzenetére
Milyen játékkal játszol?
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #53181 üzenetére
Nemtom, mi szamit futesnek, de nekem full terheles alatt 80 fokos a HD3650 (osszevetve a FireGL V5250-nel, ami tuning hutessel volt 93 fokos, sokkal huvosebb, raadasul ez erosebb es ujabb is
)
simonjoe:
Nekem T60p-n es T500-on sem felejtette el a PM ezt a fele beallitast. Estleg tedd ujra, hatha csak vmi gubanc van a programmal, es ez megoldja, egy probat meger -
Shatterstar
aktív tag
válasz
FoxiestFox #53115 üzenetére
Vagyis az újrahúzott rendszerre hagyjam az összes Win7-es frissítést települni, majd csak eztán álljak neki a .NET-nek? Nekem megfelel, csak a W7 módszerét nem kedvelem mikor képes hosszú percekig untatni a különböző update csomagjaival (rosszabb mint a Schobert Norbi
)
Egyébként kezd az a gyanúm lenni,hogy bizony tényleg alaplap csere történhetett a múltban, mert még az everest sem képes érzékelni pár fontosabb adatot! A T61-n is megnéztem az alaplap típusát,de ott tisztességesen fel van tüntetve minden adat nem úgy mint a T500-nál!
tamas.nick: Közben utánajártam ennek is, és nagy meglepetésemre Enable-re van állítva, vagyis akkor működnie kéne normálisan. Viszont Win7-ben hol tudom ezt véglegesen bekapcsolni?
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #53118 üzenetére
Na, épp most csináltam meg registry-ben. Mivel jó lett, nem baj.
-
kraftxld
félisten
válasz
FoxiestFox #53034 üzenetére
Valószínűleg az lesz, de kicsit hülyén néz ki majd ha ügyfélhez kell kimenni
Lehet veszek inkább valami USB-s VGA akármit, úgyse játék fog rajta menni.
-
válasz
FoxiestFox #52932 üzenetére
Sajnos nem, a vezeték a helyén van.
Azt hittem ,hogy van erre is valami külön beállítás, hogy opcionálisan kikapcsolható -
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #52935 üzenetére
Az enyém kussol, csak akksiról használhatatlan. Holnap feldobom az érmét és vagy berendelek 3 lapot, vagy marad így és elbontom a francba, felhúzott...
PNP: Az meg nem egy atomfizika, ott van igazándiból 1 kis inverter meg fénycső és kész, a többinek kussolnia kell. Szóval ott kell kutakodni.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #52844 üzenetére
Az is ok, nincs hiba.
-
buvartacsko
addikt
válasz
FoxiestFox #52758 üzenetére
+1...
a multimédiás vezérlőgombokat imádom. illetve a böngésző előre/hátra gombokat is... a dedikált hangerő gombokat is... egyik sincsen már. próbálták úgy megoldani, hogy elsődleges legyen a fenti Fx gombokon az ő szarjuk, csak az a baj hogy a Windows továbbra sem OS X... ott nem sok haszna van az Fx gomboknak, itt meg igen, és akkor meg idegesítő, hogy nem hangerőt akarok pl állítani.
Szét lett cseszve, és ez a bajom nekem is. nem lenne vele gondom hogy szigetes lett, de a kiosztást miért kellett szétbaszni?
-
rekop
senior tag
válasz
FoxiestFox #52751 üzenetére
Akkor gondolom borítékolható, hogy valami nem stimmel?
-
válasz
FoxiestFox #52656 üzenetére
...akkor ha jól értem a Win7-es driverek kellenek a nyolcas alá?
THX! -
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #52612 üzenetére
Minél több az üres lyuk, annál könnyebb a gép súlya.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #52612 üzenetére
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #52524 üzenetére
Akkor oké jó
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #52516 üzenetére
Amíg frissíted az Intel GMA4500MHD, vagy a HD3650 driverét (vagy mindkettőt esetleg), addig nem fog működni a Switchable Garphic normálisan. A Lenovo féle Switchable Graphic Driver-t kell feltenni, ezzel fog csak jól működni. A hátulütője a dolognak, hogy nem a legfrissebb driver dolgozik a GPU/IGP alatt. Bár nekem a Switchable Graphic Driver által tartalmazott driver-rel nincs problémám, pedig játszok én is, meg 3D-s rajzprogramokat használok
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #52511 üzenetére
Nem változott a helyzet az Inteles szoftver terén, továbbra sem indul el. Mintha Vista alatt működött volna, de lehet, hogy rosszul emlékszem rá. Viszont felmehet rá újból a Vista. Csak a Mobile Hotspot fület sajnálom az Access Connectionsből, amely a Win8 és 7-re írt szoftverben benne van.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #52507 üzenetére
Hm, az Intelé nálam sem jön be az értesítési területről. Egyébként a Windows Update felajánlotta és azzal szedettem le hozzá a Radeon drivert még a Lenovo System Update előtt.
Ráeresztettem az Intel oldaláról az Automatically identify and find drivers Javas programot és ezt a három frissítést találta:
- Intel Chipset Software Installation Utility (Chipset INF)
Intel® 6, 5, 4, 3, 900 Series Chipsets- Wireless Networking (WiFi)
Intel® WiFi Link 5100- Wired Networking
Intel(R) 82567LM based Network Controller(OEM) -
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #52451 üzenetére
Vista után Windows 7 alatt sem tudtam átkapcsolni a két grafikus meghajtó között, de megvan a megoldás.
-
mhorvat
senior tag
válasz
FoxiestFox #52485 üzenetére
A SATA Controller BIOS-ban AHCI-n van, nem Compatibility-n, ez gond lehet?
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #52461 üzenetére
Én csak simán a HP féle Rapid Storage Driver-t tettem fel, Turbo Cache nekem sincs
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #52455 üzenetére
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
nekem ezzel megy: Intel Rapid Storage 11.7.0.1013 , ennél újabb verziók már fel se mennek, telepítés előtt kiírja, hogy nem támogatott platform.
-
Francia91
veterán
válasz
Én a HP Intel Rapid Storage Driver-ét használom e probléma kiiktatására, én is megjártam ezzel a témával, elvileg csak Advanced Format technológiát használó WD HDD-nél fordul elő
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #52447 üzenetére
32 vs 64 bites korlátozás biztos nincs. Nyelv az már lehet változat függő, van olyan amelyiknél csak egy lokalizáció van - hivatalosan -, xp-nél így volt, elvileg így van a többinél is.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #52451 üzenetére
Még nem tudtam megoldani. Jelenleg a Radeon működik, de néma maradt a gép. A Vista néha jobban "csapkodja" a procit, mint a Windows 7, ritkán előfordul akadozás, ha nekigyürkőzik valaminek. 64-bites verzió.
-
xcds
őstag
válasz
Enyémen angol 32 bites wista business volt. Biztos le lehet tőteni vhonnan.
-
Dhampir
félisten
válasz
Vista Business
MSDN-lemezképet keress.
(#52446) Francia91
Ez durva.
(#52445) Francia91
Amúgy más gondom nincsen az oprendszerrel, nagyon frankó, kivéve az említett két "apróságot" (Access Connectionsból a wifi hotspot beállítása és Radeon-ról való átváltás).
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #52333 üzenetére
Úgy, ahogy mondod.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #52291 üzenetére
Lehet, hogy az lesz, csak nincs már kedvem egy friss rendszert telepíteni, és megint személyre szabni (kofigurálás, programok, eszközök)
Win8-on eddig csak az Ericsson modemet nem tudom működésre bírni, de mivel jövő évtől fontos tényezö lesz a mobilnet számomra, lehet, hogy visszamegy a 7-es, a Win8-at meg hagyom a fenébe...Azért tegyük hozzá, hogy az eszközgyártók és a Lenovo sem sieti el Win8-as driverek kiadását/elkészítését, pedig már majd' 1 éve kint van a Windows 8
. Tehát nem minden a Microsoft sara.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #52191 üzenetére
Jaa, 15k-ért ajánlottak nekem P9700-at
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #52187 üzenetére
8k-ért vettem 2x4 Gb Hynix-ot, asszem 1600 MHz-es, asszem. Amúgy 10-13k körül mennek mostanság
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #52177 üzenetére
"Flancosabb" megoldás a hungaroszivacs
Illetve T500-akba már könnyített billzetet raktak. A hagyományos T60 szériás NMB billzettel nagyságrendekkel jobb a történet. -
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #52134 üzenetére
ahhoz két kéz kell, így meg elég egy is.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #52065 üzenetére
Jól néz ki a Cinnamon. Linuxon nálam még 32-bit a nyerő, PAE-kernellel.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #52062 üzenetére
van abban meg sok minden, ami elferne a win alatt es termeszetesen forditva is igaz
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #52062 üzenetére
Ez melyik verzió?
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #52060 üzenetére
A Silverlight és egyéb nyalánkságok miatt ritkán használok Linuxot. Tíz évvel ezelőtt (vagy picivel több) még előfordult, hogy csak Linuxot futtattam, bár abból is inkább a desktop verziók ragadtak meg. Mandrake után Suse Linux 8.0 KDE3-al, modemes, Freestartos Internet, "de szép idők voltak". Később Gnome és XFCE asztali környezetet használtam, utóbbit a Mandriva közösségi kiadásával.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #52054 üzenetére
Linux disztribúciója válogatja, előfordul ilyesmi. Windows Vista és Windows 7 alatt szépen működik a váltás.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #52052 üzenetére
Csak az Intel meghajtóját használod vagy át tudsz kapcsolni Radeonra is?
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #52043 üzenetére
Én már Win8-at használok a T500-ason, a Win7-nek mindig volt vmilyen nyavajája, nemtom mi. Win8 minden hardvert jól kezel, tán még gyorsabb is, mint a 7-es, T60p-n is ezt vettem észre.
-
Dell XPS
veterán
válasz
FoxiestFox #52043 üzenetére
A HDD teljesen nullás?
(#52042) Francia91: És ha DGPU-t használnál T500-nál, akkor hogyan viselkedik?
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #52041 üzenetére
A gyakorlat mást mutat
Sebaj, ezért jó a váltható grafika, Intel-lel legalább hűvösebb a masina
YouTube HD-hoz és más HD videotartalmakhoz bőven elég a GMA 4500MHD, én azt használom az ilyenekhez. FHD film alatt passzívan megy a T500, ha Intelt használok -
Shatterstar
aktív tag
válasz
FoxiestFox #51958 üzenetére
Ki az a rejtélyes tag aki patika állapotú T500-akat árul? Csak mert én is olyat szeretnék és ha eljön az idő lehet tőle fogok vásárolni!
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #51961 üzenetére
Enyém újszerű, sztem nem is nagyon nyúltak hozzá
. A Webcamon még rajta van a fólia
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #51958 üzenetére
Meg én.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #51949 üzenetére
Akkor sincs problem, vt-d kikapcs és megoldva. Ha azt használná valaki akkor speciel nem a legjobb megoldás.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #51949 üzenetére
Én nem vagyok érintett a dologban, jelenleg 2x2 Gb Kingston kit van a masinámban (típus is tök egyforma), majd 8 Gb-ra bővítéskor is 2 db, mindenben azonos modult veszek bele.
Tapasztalatom nincs ezzel a hibával, eddig csak itt a topikban olvastam róla. -
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #51947 üzenetére
Semmi különbség nincs, 1066 MHz-re visszavéve használja a T500, nem szarozik vele. Fizikai mérete megegyezik.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #51943 üzenetére
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #51856 üzenetére
(Én W500 hűtést tettem 15" T60-ba
)
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #51659 üzenetére
Csak 64 bites buszon kapcsolódik, a HD3650-es a 128 bit-es
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #51659 üzenetére
128
-
Dell XPS
veterán
válasz
FoxiestFox #51604 üzenetére
Simán fog működni a laptopban, gondolom Intel GM/PM 45 Chipset.
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
FoxiestFox #51382 üzenetére
épp az ez... ma áramszünet volt pár órára, 80% ról kb 35-re le lett merítve az akksi, majd ezek után viszajött az áram és 43%-ig még töltött is. most látom csak hogy megállt a töltése. de semmi megterhelő igénybevátel vagy fizika behatás sem érte.
rgeorge: 202 cycle
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
FoxiestFox #50877 üzenetére
Ez a tipus ami árban egész jó lenne nekem munkára kéne, a másik a T500 de az kb 2x annyiba kerülne.
-
brekiisti
tag
válasz
FoxiestFox #50774 üzenetére
Ok akkor s**csinálok a számból.
Azért van ott mert oda tervezték könnyen elérhető de valamennyire zárt is nem hagyod el a sim kártyát kb ennyi nem kell túl mélyre gondolni a dologba.
Ha megnézed a [robbantott ábrát] megnézheted hogy hova mi kerül. Abban az időben a turbomem volt az egyetlen félmagas kártya ami odafér és az oda is való. Az hogy P nem P lényegében csak a VGA van / nincs jelenti és nincs jelentősége a sim slotnak de ha T400 megnézed ugyan ez a kiépítés.
-
brekiisti
tag
válasz
FoxiestFox #50772 üzenetére
Az hogy a slot a sim bejárat felett van semmit nem jelent. Ha elolvastad volna amit írtam rájönnél hogy fizikai képtelenség oda 3g kártyát rakni de legyen igazad nem szeretnék tovább erről a témáról diskurálni
-
brekiisti
tag
válasz
FoxiestFox #50768 üzenetére
Ha megnézed fizikai képtelenség T61 idejében nem volt félmagas 3g kártya (T,X,W 30 széria óta van) nem mehet oda (tudom)
balról jobbra wwan-wifi-turbómem/(t400 wusb). Az hogy ott van a simcard slot semmit nem jelentszerk: ja és az antenna kábelek is oda vannak lehúzva
szerk 2
@norbyone: a turbomem asszem mind a 2 slotba jó a wwan viszont nem de erre nem mernék magabiztosan fogadni
-
brekiisti
tag
válasz
FoxiestFox #50763 üzenetére
3g nek bal oldalt van a helye
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #50744 üzenetére
Vagy inkább azt, hogy vajon ThinkPad T60p vagy inkább Precision M4400?
Korosabb kijelző sárgulása milyen paneleknél fordulhat elő?
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #50744 üzenetére
42.
Dhampir: biztos vagyok benne, hogy egy IPS-es T60p kijelzője bőven veri az M4400-ét, de amúgy erre mindkettő bőven jó, függetlenül attól, hogy az M4400-ban két generációval későbbi vas van.
Ezt nem tudom, láttad-e (ha még nem válaszoltak a kijelzővel kapcsolatos kérdésedre a Dell notebook-topikban).
-
PNP
őstag
válasz
FoxiestFox #50643 üzenetére
Azzal elég nehéz mit kezdeni, mert a Conexant nem biztosít supportot végfelhasználóknak, Lenovo-tól pedig csak a legújabbat tudom letölteni. Egyébként az intel honlapján keresztül futó driverkereső java alkalmazás be is jelez miatta. Kiírja a driver verziót, de azt is, hogy not supported. Pedig sehol máshol nem jelenik meg hibaként (Device Manager, stb.).
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #50527 üzenetére
Szerencsére ennyire nagy dolgokban azért nem téved a ThinkWiki.
Jelen esetben gyakorlatilag egy widescreen kijelzős, titániumötvözet fedlapú T60-at vennél. Pluszként talán a firewire csatlakozó meg az SD-kártyaolvasó említhető, az nem mindegyik T60-nál van, a Z61m-nél pedig alapfelszereltség.
Amúgy szerintem tök jó gép, de hardveresen visszalépés a T61p-hez képest + azokhoz a játékokhoz is kevés, amikhez az örök vadászmezőkre szenderült T61p-d elég volt.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #50514 üzenetére
3 GB-ot kezel és van modbios, de csak a whitelist-et iktatja ki, a SATA 2-nek hardveres akadálya van. A Z61m (a kicsit megtévesztő számozás ellenére) a T60-nal egy chipset/generáció, de mindezt a ThinkWiki-n is meg lehet találni.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #50514 üzenetére
Ha T61 chipes akkor 8-at is, feltételezem az. Ha a vga nvs 140 akkor 2008 aug. utáni gépek a tutik, elvileg.
metal01: Talán még gyártás közben odanyomta a tojását valami aztán kelt ki a rovar, vagy bemászott volna? Hajszálat már láttam kijelző mögött, az is hogy kerül oda
Szét kéne kapni, megoldható.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #50500 üzenetére
Mindkettő, a Precision az a workstationt jelenti Delléknél.
A Latitude meg az üzletit jelenti egyben, E5 a kisvállalat, E6 meg a legfullosabb.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #50467 üzenetére
Én 65k-ért vettem az ATI-s T500-asomat, itt Hardveraprón, HDD nélkül és FPR nélküli palmrest-tel.
(az adatait megtalálod a blogomon) -
válasz
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
Az Ebay-es rendelés engem is érdekelne! Sok "refurbished" T500-at láttam ott,de nem vágom hogy ez mit is takar pontosan. Amúgy mostanság olyan 60-70 körül mennek ezek a gépek!
-
Mbazsika
tag
válasz
FoxiestFox #50346 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, de vszinűleg a posta miatt olcsóbb lesz az ebay.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #50322 üzenetére
Ha Z61p, akkor 1920*1200.
De régebbről úgy rémlik, karamblo-nak Z61m-je van, abból van 1280*800 és 1680*1050 is. Gondolom, az előbbi van most a gépben.
karamblo: bármelyik T60p/T61/T500/R500/W500-ból való nagyobb felbontású kijelző jó lesz elvileg, a gyakorlatban nem tudom, hogy nem kell-e szalagkábelt és invertert is cserélni. Intel vagy ATI VGA?
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
FoxiestFox #50206 üzenetére
az x-ekben forrasztva van a processzor, nem lehet cserélni
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #49906 üzenetére
Kijelzőt biztosan, a fedlapra nem veszek mérget.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox #49692 üzenetére
Mit?
Mire gondolsz? T61p-t? Nem, még nem vettem. Jelenleg az UXGA-s T60p-m van.
Tesómnak vettem még pár hónapja egy WUXGA-s T61p-t.Most hirdetnek egy 4:3-as T61p-t a hazai licitportálon, tudom, kihagyhatatlan lehetőség a Frankenpad építéshez, de 60-65e Ft-ot kicsit sokallok egy közepes konfigért. (T7700, 3Gb RAM, FX 570M, 2007-es évjárat, videokártya revíziót nem tudni, 1400x1050-es panel)
-
Veron
addikt
válasz
FoxiestFox #49520 üzenetére
Kösz a válaszokat! Akkor valami szivacs lesz a megoldás.
Érdemes szétszednem és újrapasztázni, portalanítani belül? Nem tapasztaltam rendellenes hangot, vagy melegedést idáig. Egyébként 2009. év végi a gép, ha jól emlékszem a garanciás oldalról. -
Shatterstar
aktív tag
válasz
FoxiestFox #49510 üzenetére
Vajon a mágnes elég erős lesz ahhoz hogy kihúzza? Csavarhúzóval csak félig tudom kb kiszedni,de tovább nem megy.
-
Beethoven
tag
válasz
FoxiestFox #49507 üzenetére
Hát.. remélem csak az inverterrel lesz a probléma. Bár amilyen olcsón szereztem a gépet és amilyen nyomott árakon adják a bontott kijelzőket az is simán belefér. De nyílván az inverternek jobban örülnék
Köszi szépen a segítséget.By Beethoven
-
Beethoven
tag
válasz
FoxiestFox #49505 üzenetére
Ha netán cső azt hogy oldom meg? (bocsi ha hülye kérdés de még nem szedtem szét a gépet, főleg nem ezt a modelt)
Azt is találni hozzá bontásból és egyszerűen kicserélem, vagy hogy képzeljem el?
-
r4z
nagyúr
válasz
FoxiestFox #48842 üzenetére
Az előzményt nem olvasva egy pillanatra azt hittem, rossz topikot nyitottam meg
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #48840 üzenetére
Nem, a T4x/R5x sorozatban még nem gumibakos a vinyókeret. Valószínű, hogy emiatt és az eltérő belső vinyócsatlakozó miatt van pár mm eltérés.
-
vikcsi
senior tag
válasz
FoxiestFox #48804 üzenetére
Holnap lövök róla 1-2 képet és linkelem
-
vikcsi
senior tag
válasz
FoxiestFox #48801 üzenetére
Nem volt egyszerű
Azt mondták, hogy működik, de most ahogy nézegetem, beázott, szóval tuti rossz. Viszont szép állapotban van, akksi, dram, 120mb winyó is megvan
Csak ugye töltő nincs, de jobb is, mert biztos egyből bedugom -
vikcsi
senior tag
válasz
FoxiestFox #48797 üzenetére
Rájöttem, most ahogy visszamentem, rá van írva, csak a bal zsanérnál nem láttam a szürke jelzést
700 PS/2 -
Borote
addikt
válasz
FoxiestFox #48775 üzenetére
Ja, ha van Win7 matrica, akkor nem szóltam
Akkor egy OEM változattal működnie kellene, illetve elvileg az MSDNA-val is, ha máshogy nem, akkor netes aktiválás után. A Windows telepítő anyag származásától függetlenül.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #48743 üzenetére
-Core 2 Duo P8600 CPU (2x2.4GHz / 3 MB L2 cache / 1066 MHz FSB)
- 15.4" (1680*1050 pixeles) karc és pixelhiba mentes kijelző
- 4GB DDR3 memória
- DVD Multidrive (DVD / CD író-olvasó)
- AMD HD3650 vga kártya 1GB (256 MB dedikált / 768 MB rendszermemória)
- Intel X4500MHD integrált VGA
- Intel 5100 N wifi
- Intel Gigabites LAN
- Bluetooth
- 1,3 megapixeles webkamera
- Kártyaolvasó
- Firewire
- Magyar billentyűzet
- Thinklight billentyűzet világítás
- 9 cellás gyári Lenovo akku 1,5 -2 óra üzemidővel (~111 ciklussal)
- 95W Lenovo gyári töltőÍgy vettem 65 ezerért, HDD nélkül. De olyan, mint egy új, belül is
-
RnJ
tag
válasz
FoxiestFox #48561 üzenetére
Ilyen problémám volt R500-nál. GPU-hiba. 1x segített egy reflow, azután végleg megadta magát.
Ha játszol a laptopon, vegél alá hűtőt. Pl. Coolermaster Notepal U2 pont jó és nem is drága.Azóta nem melegszik annyira a W500-am.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #48567 üzenetére
A thinkvantage hw ellenőrzőt lefuttattad? Nem szentírás ahogy elnéztem, de vga-t szépen teszteli.
-
lapa
veterán
válasz
FoxiestFox #48559 üzenetére
bocs, benéztem miről van szó.
-
lapa
veterán
válasz
FoxiestFox #48550 üzenetére
azaz ha bebootolt mondjuk az ubi, akkor
sudo apt-get install cpuburn
utána pedig cpu magonként külön ablakban
burnMMX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Star Wars rajongók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óra topik
- Revolut
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ideapad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Hp Probook 650 G5- CORE I5-8265U - 15,6" - sérült ház
- Asus ROG Strix Notebook! Ryzen 5900HX / RX 6800M / 2560x1440 IPS / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest