- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
audi100td #21728 üzenetére
hát, erről lecsúsztam, közben lecsaptak rá
amúgy a T60-nak elég jó a gyári hűtése, még prime alatt is alig hallani
core duo-s változat...
nem igen tudok amúgy mibe belekötni, nem szenved a T61 betegségeiben, még a palmrest se recseg, pedig hasonló felfogatás, talán egy minimálisan. Billentyűzet egyáltalán nem süpped, jó kis gép, talán az utolsó normális T?
-
Gondwana
addikt
válasz
audi100td #21723 üzenetére
Megint félreinformációt kaptál: olyan nincs, hogy PPGA479, olyan van, hogy PBGA479 meg olyan, hogy PPGA478 - nomármost a ball grid az ugye, az X-ekben forrasztott, a pin grid pedig a cserélhető. Neked pedig PPGA478-as talpú procid lehet csak a T60-ban.
Múltkorjában a kijelzőcserés félreinformációt lusta voltam korrigálni, de szólok, hogy mobileman akkor is félreinformált - T43-ig bezárólag volt, hogy a kijelző felbontását a kábel határozta meg, T60/R60 óta már olvassák az alaplapok az EDID chipek adatait - ezért fontos odafigyelni, ha régebbi gépből tesz valaki kijelzőt újabba, EDID chip legyen a kijelző elektronikáján. -
Cyberpunk
félisten
válasz
audi100td #21713 üzenetére
De megfelel, de mégis kisebb na. CPU-ban erősebb az X60s C2D L2400-asa az is igaz. De az AMD Fusion APU-ja meg valahol az Atom és az ULV-k között van.
És egy kérdésem is lenne, ha már itt vagyok. A tablet verziók az elforgatható kijelzővel ott a zsanér mennyire erős/tartós?
-
-
soldi3r
veterán
válasz
audi100td #21671 üzenetére
én úgy vagyok vele, hogy ami egyszer nem sikerült, az másodszorra sem biztos, hogy fog
az ssd-s topikból utlojára ma panaszkodtak egy vertex2-re
persze lehet, hogy az új jó, de én a saját gépembe nem merném beletenni
a legkevesebb panaszt a kingstonnal és a samsunggal kapcsolatban olvastam
én az ár, a teljesítmény és a fogyasztás miatt döntöttem a samu mellet(#21669) Gondwana, hú, ez igen
-
lapa
veterán
válasz
audi100td #21630 üzenetére
ez önmagában nem rakja át ext2-re, csak az egyik fícsört kapcsolja ki.
találtam leírást hogyan lehet átvarázsolni ext4-et ext2-re, de még nem vagyok meggyőződve hogy az a jó megoldás. kiokosodok a témában és megírom.
azt írják, hogy az ext4 a naplózást kikapcsolva jelentősen gyorsabb, mint az ext2, szóval mindenképp érdeklődésre tart számot a téma.
-
azbest
félisten
válasz
audi100td #21647 üzenetére
Ahogy látom a t60 hűtése nagyon hasonló a t61-hez. [link]
Múltkoriban linkeltem képekkel illusztrált fan szétszedéses leírást t61-hez. Azóta meg is csináltam, ebay-ről rendeltem hozzá ventit.
A fém fóliát nagyon óvatosan kell felhajtani, mert könnyen szakad (ez azért van hogy a hűtés alá ne menjen be a por).. meg a füleket is óvatosan, hogy ne törjenek le... pár cserét kibírnak.
A venti pontos típusára kell figyelni. Legegyszerűbb előbb kiemelni a teljes hűtést és a ventiről leírni az fru-t, kis pasztázás után ugyanígy egyben visszatenni és amíg 2-3 hét múlva megjön a venti, akkor lehet a ventit is lebontani róla. T61-hez én úgy csináltam hogy megnéztem a lenovo oldalán, hogy az adott modelnek milyen fru-s hűtője van, de ezt könnyű elnézni, talán biztosabb megnézni a gépben. A t61-hez volt "eredeti" oem 18 lapátos és nem oem "eredeti" 24 lapátos is, biztos ami biztos az utóbbit választottam mert olyan volt benne, nem tudom van e érzékelhető különbség.
Ami biztos, hogy azóta jobban hűt. A ventibe fújva is sokkal tovább és simábban pörgött az új venti. A fordulatszám viszont lehet változott. tpfancontrol 1-2-es álláson 2800 körül megy, 3-5 álláson 3300 körül, 6-7-en 4000 körül. A régi ventivel mintha több fokozat lett volna, de lehet csak rosszul emlékszem, vagy a kopottsága miatt volt.
-
bronin7
csendes tag
válasz
Csökkentett módban is próbáltam futtatni a Prime95-öt, de ott az elindítás után RÖGTÖN lekapcsolta magát a gép.
Sajnos emiatt nem tudtam lemérni a hőmérsékletet, hiszen időm se volt rá.
Amikor újra bekapcsoltam a gépet, s megnéztem a hőmérsékleteket akkor 65 és 64 fokon voltak a procik.
Csak ennyit tudok mondani. -
abcukistván
tag
válasz
Nem forrasztottam. Leírásnál tudok jobbat. ezt követtem 4:55 -nél húzza ki a csatlakozót, utána meg a füleket kihajtja, a "fényes papírt" leerőlteti, és kiemelhető a venti a bordáról.
(bár én igazából csak kivettem a ventit hogy a bordákkal együtt leporoljam rendesen mielőtt újrapasztáztam. De lényegi különbség nem volt.)
-
bronin7
csendes tag
válasz
audi100td #21643 üzenetére
Kösz, hogy elmondtad a véleményed.
A prime95 stress test-et nem tudta végigcsinálni, kb. 10 perc után kikapcsolta magát a gép.
Egy kicsit kutakodtam az Eseménynaplóban (hátha valami kiderül a fagyásokkal kapcsolatban) és a következőkre bukkantam:
A "Felügyeleti események" résznél ugye fel vannak sorolva a hibák, figyelmeztetések, s a kikapcsolások idejére, többször is, a következőket láttam felsorolva:
Szint: Figyelmeztetés
Forrás: "Kerner-Processor-Power"
Eseményazonosító: 37
Feladatkategória: (7)Ez segít valamit?
Mi, én és a haverom, erre gyanaukszunk... -
Minstrel
senior tag
válasz
audi100td #21638 üzenetére
80 fok az már soknak számít? Nekem x61 már néha youtube videó lejátszás közben is 80 fölé megy (tpfancontrol szerint, BIOS mode) ha a cpu speed highest-en van, amikor a "nyugis" beállítást használom akkor csak 55-60C között van, de ilyenkor cpu lowest beállításon van és a deeper sleep is be van kapcsolva.
-
buvartacsko
addikt
válasz
audi100td #21564 üzenetére
nem tudom, engem se fektetett meg soha ez a dolog, hogy 14" vagy 15"
egyértelmű eléggé.
Chaser
T400,T500-ig vannak ezek a számozások, hogy: T/R42,43,60,61
ezekből van 14,15" verzió, ( vannak p verziók, ezek mindig 15" méretűek, ezt a p jelölést váltotta W széria, azaz a Workstation )
gondolom az már egyértelmű, hogy a T/R400(410,420) az 14", a T/W/R500(510,520) meg már 15".
R széria csak 4,500-ig van, onnantól jött az SL széria, azt váltotta az L széria.
X szériából vannak tabletek,
létezik
X20,21,22,23,24
X30,31,32
X40,41 || X41 Tablet, vagy ha úgy tetszik X41t
-----------------------
innentől kezdve olyan gépek jönnek amiből van "s" verzió, ami annyit tesz hogy alacsony feszültségű proci van benne:
X60,60s,60 Tablet
X61,61s,61 Tablet
X200,200s,X200 Tablet
X201,201s,X201 Tablet
-----------------------
innentől kezdve pedig úgy néz ki, hogy megint nincsen "s" verzió
X220, X220 Tabletegyszerű mint egy fa kocka!
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #21559 üzenetére
Tudod ezzel csak az a baj, hogy thinkwiki ide vagy oda, egy T60-nál se az, se te, meg se a harmadik nem fogja megmondani látatlanban hogy hány colos...ekkora blődséget más business gyártónál nem láttam. Engedtessék meg nekem ha tesztoldalak belezavarodnak néha a thinkpadokba én is megtegyem
Ezután bőszen fogom olvasni a thinkwikit. Bár ahogy elnéztem nálam jól informáltabbakat is megfektet egy x61t, vagy T, vagy "sima". Nagyrészt én is magam nézelődök, más gyártóknál nem volt még szükségem wiki kisasszony tanácsaira...és a kevés hsz-em 90%-a válaszokból áll, nem kérdésből. El ne szálljatok már magatoktól..ennél jobban meg véletlen se. Olyan vélemény ütközések voltak itt részetekről, hogy ember legyen a talpán aki rákérdezések nélkül eligazodik itt bármin..azonkívül hogy x201, mert az az atyaúristen.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #21530 üzenetére
De ne mondd nekem hogy logikus, mikor T60-ból is van 14 meg 15"-os, hol itt a logika?
ott van pl dell lattitude 5320, 5420, 5520, E6400, E6500, stb. ránézésre tudom melyik mekkora méret, vagy hp 4330, 4530, 8440, 8540, de sorolhatnám. Tegnap találtam egy T60-at, kérdem ez 14 v 15"? s még az eladó se tudta
-
sniphoe
aktív tag
válasz
audi100td #21502 üzenetére
En most itt vagyok az USAban.. Az ebayrol gondoltam venni T400at, de letettem rola.
Akikkel en felvettem a kapcsolatot, mind sumakolt..
Az egyiktol ha kepet kertem kicsit kuldott, olyat amin nem latszott semmi kb.
A masik ha felhivtam ossze vissza beszelt..
Csak azt akartam mondani, hogy itt sem minden kerek.. -
all6atos
tag
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #21401 üzenetére
Gondolom a töltőn, azért is meleg. De hogy mi szívja le az akut töltő nélkül arról fogalmam nincs. Mondjuk 12-24 órával leosztva azt a 4x Wh kapacitást ami benne van nem is kell mellette melegednie.
szerk: Igazi kis x-akta gép..a kijelzőkeret is T41
de még nem volt gépem amit ennyire szerettem használni
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #21398 üzenetére
Jaja. De ugyanezt csinálta a másik akuval is, amit a volt tulaj nemrég küldött, úgy voltunk vele futunk még egy utolsó kört aku hibát kizárandó. Mondom biosban is minden felesleges portot kikapcsoltam, gyakorlatilag maradt a vga, audio és usb portok, többi mind le van tiltva és úgy is lemerül. Infra kilövése segített a legtöbbet.
szerk: Töltőhibát ezért is zártuk ki, de 99%-ban a megkérdezettek lapot mondtak..úgy néz ki bejött.
lapa: A töltő meleg üresben is. A gép az nem. 6 éves a gép és töltője, szóval ennyit elnézek nekik
Viszont így csak akkor van hálózaton amikor használom is a gépet, 1ébként lekapcsolom az osztót vagy kihúzom a konnektorból.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #21395 üzenetére
Mert a tulaj erről biztos nem tudott, egy szép cikk volt fenn a gépről, aztán postán megvettem, nekem se tűnt fel először, hanem amikor kikapcsoltam a gépet és lehúztam töltőről estére nem volt benne kraft
Akkor szépen lassan rájöttem hol a gond, még kapott egy szép bios defaultot is, akkor meg ugye kilőtte a nem gyári wlan-t, jött a 1802 error amivel megint becumiztam pár ótár mire rájöttem mi van. Tulajjal egyeztettünk, visszavette volna, de felajánlott egy összeget is kárpótlásul én meg rábíztam melyiket választja, mert azért nem kis pénzt mondott. Így kaptam vissza zsetont, a gép meg maradt nálam. Jah és még vételkor is magának alkudta le az árat, én kiírt áron akartam vinni. Most kb alkatrész árban van nálam a gép, szóval nagy bajom nem lehet. Wlant is megcsináltam tegnap, szóval erősen összebarátkoztam a géppel
Aku meg elég fullos, ilyen macerával nem tudom használni, hát hadd menjen máshoz. Ha nincs gépben 1%-ot se ment le a töltöttsége 1 hét alatt, csak ha ebben a gépben van. Az a töltőáramkör hiba meg elfér ha akuról úgyse fogom használni, jó lesz tartalékgépnek meg ha épp nincs laptopom hordozni is jó.
szerk: lapa: Ati mobil 9600 van benne, de úgy gondolom kikapcsolva ez nem mérvadó, lehetne inteles is. Nem a panel van kikapcsolva, az egész gép...akkor ennyi az érték. A mérő biztos jó, 2 zsák gépet mértem már vele. Töltő üresben mennyit vesz fel arra nem emlékszem, de az se a szokásos kis érték mint a többi gépemnél. Gép 1ébként nem melegszik, tehát a nagyobb rész a töltőn mászik el. Majd ha lehúztam a desktopról a töltőt megnézem újra a notit.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #21382 üzenetére
Mert a T42 töltőáramköre hibás, csak és kizárólag akkor tölt ha a képernyő be van kapcsolva, bekapcsolt gépnél kikapcsolt kijelzővel már pl nem, ugyanígy kikapcsolva v készenlétben sem. Ha gépben hagyom az akut és nincs töltőn akkor 24 óra alatt fullra lemerül, pedig már kikapcsoltam szinte minden portot, az infra kilövése csökkentette a folyamatot némileg, előtte 12 óra is elég volt a teljes merüléshez. Szóval ez nekem csak macera, ha véletlen benne felejtem lemerül, mindig kivenni se akarom, töltőn ezért nem fgom hagyni mert 6-8W-ot ránt ki kikapcsolva is konnektorból. Másik akuval is teszteltem a gépet, a jelenség ugyanez, szóval az aku biztos nem defektes. Aku nélkül meg jó lesz kis mobil desktopnak a gép
Az árából meg veszek egy 1400-es panelt ha minden jól megy.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #21370 üzenetére
Jah, ha tudnám hol van
ACPI Power Management
Windows Vista, XP, 2000, 98 29 Mar 2011
1.62
Battery MaxiMiser and Power Management Features
Windows XP, 2000, NT 4.0, 98
22 Apr 2005
1.38
Mind2 ugyanaz, csak az első frissebb, de az installált cuccot nem találom sehol, előző rendszernél ott volt egy kis ikon is az óra mellett.szerk: A thinkpad konfignál is csak annyi történik a power managerre kattintva, hogy átállíthatom az energiasémákat.
szerk2: Van már ikon, annyit mutat hogy áll az aku..nekem az kéne ami mindent elmond az aksiról.
-
ro_bert17
őstag
válasz
audi100td #21352 üzenetére
Egy szóló ssd biztos jelentene pár fokot, db-t.
Jelenleg ha csak az egyik hdd pörög, akkor is hangos, ugyanis alapon 40 fok alatt van kicsivel a cpu, 50 körül a deszka. Abban az energia sémában amelyikben használom mindig megy a ventillátor (őszintén szólva a lekapcsolgatásnak nem látom értelmét, mert az i5 nem az hűvös fejű jószág). Alapon ez úgy 2000 körüli érték. Fél óra munka után, felszálláshoz készülődve ez megemelkedik 3500 körülire. Egy nem olyan nagy, szőnyegezett, több bútorral és sok apró tárggyal telerakott, tehát jó zaj elnyelő tulajdonságokkal rendelkező szobában tévézést zavaró lehet a hangja. Persze ez utóbbi szubjektív. -
ro_bert17
őstag
válasz
audi100td #21332 üzenetére
Denevérfül ide, bagolyventi oda - ha csak nincsenek szérián belüli különbségek - az én T410-em biztosan nem halk.
Sajnos nekem rossz a hallásom, de még azt sem tartom kizártnak, hogy a céges FS desktopom is halkabb a T410-től.
Volt már szervizben a gép, bár így valamennyivel hűvösebb lett, de halkabb az biztos nem. Viszont este lepróbálhatom más energiagazdálkodási sémával, ha leírjátok melyikkel tegyek próbát.
Szerk.: egyébként intel grafikus vezérlő van benne, és jelenleg sajna két 7200-es hdd. -
yodamastah
őstag
válasz
X200s egy subnotebook, desktop gepnek nem jo valasztas
Mondjuk 50k-ert kapsz olyan monitort hozza, amivel jobb filmezni mint barmelyik notebookkal.
Vadassz le egy Core2-es T60-at flexview monitorral. Olcso es eleg eros. Ha nem eleg eros, akkor neked nem notebook kell, hanem desktop gep
-
Gondwana
addikt
válasz
Szerintem a zaj-bajosoknak nem àrt körülnèzni PowerManagementben. A default profillal nekem is zajosabb volt - annak tűnt - az X201, mint az X200T. Ha meghajtom (az este pl 2000db cr2-t daràlt a Lightroom), x201 hangosabb, mint ameddig a tablet hangosodott hasonlò izzasztàsnàl - de àtlag 6s helyett 3.5-4s egy kép.
Ami nàlam jàrt T410, arra se mondanàm, hogy zajos - xp-vel iddle 35 volt (x201 w7 iddle 38 nyàron)
Szerk: kijelzőberhelésnél a kamera usb madzagja rendesen a helyére került? -
MrSealRD
veterán
válasz
Nemlegális Vista-val és Win7-el próbáltad korábban és ott ennyivel rosszabb volt a fogyasztás?
Kamera továbbra is a hülyeséget csinálja, vagy még nem próbáltad felszerszámozni driverekkel?A zajszint relatív. Függ az egyén hallásától is. A fülkagyló formája is számít, ami meg mint a dns mindenkinek egyedi.
A környezeti zaj sem elhanyagolható.
Szerintem ezek miatt csak kisebb mértékben adj mások véleményére és jobban a saját tapasztalatra. Ha van lehetőséged próbáld ki a gépeket. -
Cyberpunk
félisten
válasz
audi100td #21306 üzenetére
Tetszenek azok a gépek elég masszív gépek. Egyszer volt már nálam egy 8530p
Toshiba Tecra M10-ről vélemény? Az persze használtan lenne, de elég jó állapotban van P8400 CPU, 2GB RAM, 4500MHD IGP, 14" WXGA+ kijelző.
Igazából egy faja kis T400 vagy 410-est is elfogadnék, hogy maradjunk a jól bevált Thinkpad vonalnál. Fényerőben hogy állnak azok? Jó az X60s-em az már régebbi széria, de ennek elég gyenge a fényereje tűző napon nem sokat látni max fényerőn. Hiába tükröződés mentes a kijelző. Ha kevés a fényerő.
-
Magnat
veterán
válasz
audi100td #21308 üzenetére
Szia,
22 EUR -ig vám és ÁFA mentes
150 EUR i-g vámmentes de ÁFA/ 25 %/ köteles
150- és 700 EUR -ig 2,5% átalány vámtétel és ÁFA köteles
700 - 1000 EUR -ig tarifa vámtétel vám és ÁFA köteles
1000 EUR felett vámokmánnyal /vámregisztrációs EORI számmal/ tarifa vámtétel és ÁFA kötelesBár nekem még eddig 1 dolog kivételével semmit sem nyitottak ki (az meg pont 22 eur alatt volt), kis csomagokat elég ritkán szoktak, kivéve pl ha fegyveralkatrész v ilyesmi van benne.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
audi100td #21300 üzenetére
Na X60s?
Én meg nagy dilemmában vagyok írtam hogy egy Tecra M10-et szeretnék, de 165k (szállítással együtt) találtam zsír új 8440p-t az ebay-en. Brit tehát vám meg egyéb + költség nincs.
i5 + Quadro, csak az a fránya kijelző felbontásÉs hát a 16:9 sem a szívem csücske főleg nem 1366x768-al. Viszont a gép az ott van a toppon.
-
audi100td
nagyúr
válasz
audi100td #21277 üzenetére
Visszakaptam a gépet, nagyon korrektek voltak, végül nem számítottak fel pénzt a diagnosztikáért, a kamera valami szoftveres gubanc lesz, saját windows-os rendszerükön tesztelték 2 napon át, nem volt vele gond, megpróbálok feltenni egy legál vistát, megnézem ott mi a helyzet.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #21233 üzenetére
Jogos, Pentium M
Úgy rémlik flash videót is néztem vele, de ha nem tudja 720p-ben nem nagy érvágás. T43-at azért is akartam venni, mert 1400x1050-es panelja volt meg ugye ddr2.
Nem tudom fake-e, aki pesti próbálja meg elérni, végül is pár % esély van rá hogy valósHa majd fizetős lesz az apró az ilyenek úgyis eltűnnek.
cyberpunk: Van ott 200k-ért is renewban..csak jó helyen kell keresni
szerk: Ez a T61 is fenn volt a napokban....nem értem mért kell levenni valamit és pár nap múlva feltenni, főleg hogy bünti is jár érte
Nálam ott bukott meg, hogy aku nincs, és nem szeretnék mégegyszer T42 kálváriájába belefutni.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #21195 üzenetére
Ott van kéz alatt tapipad mellett az ujjlenyomatolvasó, nyugodtan rakhatták volna vmelyik szélre is sztem
Jah T43-ra gondoltam..már belekeveredek. Ha hangos úgyse venném meg az biztos. Ma volt fenn egy kellemes árú T43, a T60-akat sztem elég magas áron próbálják adni...nem mintha a T43-akat nem úgy akarnák általában. Ennek a T42-nek is van egy feelingje...régi de ma is helytáll és sok mai új gépet még sok évesen is odaver minőségben. Jó érzés használni, tehát nekem nem gond ha régebbi vas, legfeljebb megmarad a desktop is. -
Chaser
legenda
válasz
audi100td #21192 üzenetére
Mindkettőt
x300 gyorsan kiesett.
x201 tetszik, csak kicsi..az ujjlenyomatolvasó sztem ritka rossz helyen van rajta amúgy
Akkor valszeg marad egy T43, na most megint döntsem el kinek hangos kinek nemvagy T400 ha emberbarátibb ára lesz....esetleg a sokat körbejárt T61..egyébként ahogy nézegetem és nem lenne hangos a T42 nekem az jó lenne egy darabig, cpu ereje elég éppen, ramot tudok belepakolni, meg amit kinéztem eleve 2Gb-os, max hadd sipákoljon ha véletlen kerülne bele ssd
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #21187 üzenetére
Az nálam kiesik, ez a méret pont jó
se nem túl nagy, se nem kicsi, pont belefér a hátitáskába merevítőnek, még egy paplan zacskót is találtam hozzá ami pont ráillik
Annyiból lenne jobb a T42 hogy sokkal olcsóbb rammal bővíteni a ddr2 miatt, meg ebből találtam 1400x1050-es panelestt, bár gondolom T42-be is be lehet építeni, de attól még ddr1 marad.
Konkrét X gép ami nagyjából megegyezik a T42 minőségével és méretben is mik vannak? Lehetőleg ilyen képaránnyal. -
Chaser
legenda
válasz
audi100td #21185 üzenetére
Enyém is mobil 9600
IPS panel? Az 1400x1050-es mind az lenne? A T43 amit kinéztem ilyen felbontású. Csak egy erősebb hw-ű ui. gépet akartam mint ez, de hihetetlen hogy ehhez képest mindnek van valami gyengéje..talán a T400 áll eddig legközelebb hozzá. Bitang jó gép az biztos. És hogy pörög az a kis sz@ros mobil pentium
nem gondoltam volna
-
Chaser
legenda
-
ro_bert17
őstag
válasz
audi100td #21078 üzenetére
Sajna linux ellen bevagyok oltva. Ha meg valahova már nem elég a klikkolás, akkor megremeg a kezem.
No meg a vindózon nőttem fel, oszt még ahhoz sem értek.
(#21082) Chaser: konkértan nem a vindózzal van gondom, hanem az, hogy a lenovo support oldaláról érkező driverek, frissítések köhécselnek a gépemen. Egyébként nekem is a telepítő médiába integrált sp csomagokkal van a legjobb tapasztalásom. Pl. symantec terméket mi is használunk a cégnél nagy számban MS-en kívül. Sajnos több a rossz tapasztalat velük.
(#21083) audi100td: végül is én is manuálisan töltöttem/telepítettem. Remélhetőleg jobb lesz. Ha meg nem, akkor majd a következő. Vagy az az utáni. Vagy, stb...
Mindenkinek: nem volt célom a hsz.-emet a fülledt meleggel indukálni. Egyszerűen picit bosszant, hogy nálam ici-pici felhasználónál is felüti a fejét a lenovo support hiányossága.
-
-
ro_bert17
őstag
válasz
audi100td #21022 üzenetére
Nálam is rendesen döcögnek a think szofverek, driverek windózon. Ma este háromszor dobta el a mobilnet jelet, bár ez lehet akár a hiperkapcsolgatástól is.
Viszont 1 óra használat után is folyamatosan 1:35-öt becsült a power manager. Pedig kb. 1-2 hete reseteltem.
A system updatben várakozik két frissítés is. Egy ajánlott W7-hez, és egy opcionális power management frissítés. A W7 nem települ, manuálisra meg azt mondja, hogy ez nem is nekem készült. A power manager-ét, meg le sem tudja már tölteni.
Külső monitort használva meg már nem merek megnyitni flash videót, mert azóta is többszört be állt a gép, mint egy gerely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest