- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
válasz
cellpeti #41024 üzenetére
Automatically detect this system's product number (machine type / model)
Nem tudom, hogy működik-e egyáltalán, mert most PC-ről nyomulok.
-
lapa
veterán
válasz
cellpeti #40867 üzenetére
internet aszongya, hogy az ar5008 alapúak a leggyorsabbak, az rt2860 meg a legmegbízhatóbbabb. broadcom meg intel sírnak a sarokban.
persze ezt fenntartásokkal, és nem ma volt a teszt, amit olvastam.
aztán azt is írják, hogy a zintel 5300-ra mindhárom antennát rádugva lehet 3 x 3-at csinálni, ha a router is támogatja. szerintem ettől még a jelerősség nem lesz jobb, szóval passz.
-
Chaser
legenda
válasz
cellpeti #40429 üzenetére
Volt már sok gépem, sub is, ezrt van némi viszonyítási alapom. 12"-on ilyen masszív gépet összehozni ilyen jó hűéssel, ekkora billzettel nem semmi. Akinek megfelel ez a méret annak legjobb választás. És akkor ott van az AFFS/IPS panel upgrade lehetősége is, ami igen kevés gépnél áll fenn. Ha legalább a felbontása lett volna 1440x900 akkor valszeg én se válok meg tőle. De sajnos abból csak TN verzió van. Jah és 1.6kg körül van a gép 6 cellás akkuval.
-
Tim82
félisten
válasz
cellpeti #40395 üzenetére
Az komoly.
Csak épp annyira süvít passzív kártyával a dokkoló saját kis ventije, hogy gyakorlatilag elnyom minden más zajt. (Ezért is nem teszteltem eddig még semmilyen játékot, mert ez épp eléggé élvezhetetlenné teszi a játékot egy PCI-E VGA-val. Amúgy pont HD5450-em lenne a dokkolóban.)
-
Tim82
félisten
válasz
cellpeti #40387 üzenetére
HD3650 csak T500-ban van, a T400-ban lévő dedikált kártya HD3470 (csak hogy megfelelő vadra vadássz).
Chaser meg pont ilyet árul egyébként.
-
Krix
őstag
válasz
cellpeti #39033 üzenetére
Nemrég vettem egy eredeti 9 cellást x200-hoz. Kb. 10 perc működés után egy pillanatra leesett benne a fesz. Persze ez elég volt arra, hogy elmenjen aludni ha akkuról ment. Kétszer lemerítettem és fullra töltöttem, de így is maradt a jelenség. Visszaküldtem, visszaadta a pénzt. A héten vettem egy másikat, de az még nem jött meg.
Dell-hez vettem már többet, az mind jó volt eddig.
-
Minstrel
senior tag
válasz
Kétszer rendeltem, egyszer uk-ból egy utángyártottat, az pont sose volt jó, amint beraktam a gépbe narancs akksi led villogott, semmi se segített rajta, szerencsére visszafizették a pénzt.
Ezután Kínából rendeltem egy 'genuine thinkpad battery'-t majdnem kétszer annyiért, mint az előzőt, de ez azóta is jó. -
Borote
addikt
válasz
És a zsákba-akku?
Ez alapján jó bele...Majd a többiek megmondják, hogy múkodik-e
-
-
!Overdose!
őstag
válasz
cellpeti #33754 üzenetére
Belőlem egyébként a jó szándék beszél és végképp nem akarok a zsebedben turkálni, de szerintem rossz úton jársz. Volt egy rossz döntésed (SL500), amit tovább erőltetsz (szervizben javíttatás, esetleges CPU upgrade). Én a helyedben így hagynám a gépet ahogy van és gyűjtögetnék valami komolyabbra. Mellesleg a szervizben nem 2k-ért fogják megjavítani neked a mikrofont.
-
-
Tim82
félisten
válasz
cellpeti #33717 üzenetére
Thinkpad-brand, Ideapad-firmware. Konzumer-kategória felső szintje, vagy ún. entry level business, small business kategória.
Egyébként amennyire én utánaolvasgattam, pl. a forum.thinkpads.com-on jó néhány hardcore Thinkpad-felhasználó kellemesen csalódott az SL szériás gépében, sokkal rosszabbra számítottak tartósság, minőség stb. szempontjából. A legtöbb kritika igazából a burkolatot érte, leginkább csak az ujjlenyomat-gyűjtésre kiválóan alkalmas felületek miatt. Igaz, ott kevesebb embernek van olyan skrupulusa, hogy "ez nem igazi Thinkpad, így még bottal sem piszkálom meg"!
-
buherka
addikt
-
MrSealRD
veterán
válasz
cellpeti #33420 üzenetére
Ja olvastam már pár helyen, de elég hülyén jön ki, hogy Ivy Bridge-es új Dell-et mérnek össze a Sandy Bride-es előző szériás TP-vel.
Talán X230-at megvárhatták volna. Ezt így nem releváns...csak egy sima izomkodás...
Tudva lévő dolog, hogy a két platform között pont a fogyasztásban az egyik érdemi különbség -
dbius
veterán
válasz
cellpeti #33293 üzenetére
Nem Lenovo laptopokat - vagyis pontosabban amelyeknél nem lehet szabályozni manuálisan a töltést - én kizárólag akku nélkül használtam, amikor tartósan hálózatra voltak dugva. Így nem is használódtak jobban, mint a Lenovo által szabályozott jelenlegi akkum.
Szerk:(#33295) franc0:Ha aprón körülnézel, van. Legalábbis szerintem ez jó T400-hoz is (20v és 90w-os, nem is a kisebb)
-
Chaser
legenda
válasz
cellpeti #33288 üzenetére
Acer=PB ha nem tudtad volna. Általában ezekben sanyo van, van még kérdés?
Mint látod panasonic évek múlva is megy, kapacitásából meg ahhoz képest nem sokat veszít. Láttam már 5 éves panasonic akkut 600 cc felett 80%+ kapacitással, azért az nem semmi és nem is ritka ilyet látni. Amúgy nem véletlenül drága, elég sok gépben használható. Másik meg, mihez képest drága? Bayes ugy. vacakhoz képest talán. Be lehet azzal is próbálkozni, vagy bejön vagy nem, sztem általában utóbbi.
-
Borote
addikt
válasz
cellpeti #33288 üzenetére
Pont így kell megölni egy akksit
Ha tudod hálózatról is használni, akkor hálózatról kell használni, nem tölteni és meríteni folyamatosan.
A PowerManager meg pont ezért jó, be tudod állítani, hogy mondjuk 40-60%-on tartsa az akksit, ami pont jó a fölösleges degradáció elkerülésére.Nem véletlenül van az akksira csak 1 év garancia, erősen fogyóeszköz.
-
Chaser
legenda
válasz
cellpeti #33278 üzenetére
FRU, gyártási idő, cc, kapacitás, ezek. Eredeti akksi bayről is drága, 9 cellás T60 akku az most is 28-32k körül megy itthon, de most drágább lett a $ szóval több, 30-35k boltból. Mind1 az a használt, csak panasonic legyen azokban meg lehet bízni. Apróban se fogsz olcsóbban találni mint amennyiért én mondtam, csak rosszabbat. Ezek ilyen áron mennek, ez van. Zseer új van az egyik tagnál 16-ért, az még korrekt ár. Ha meg nincs gépe akkor személyes átvét, ha az nem megy akkor meg keresni máshol.
szerk: Viszont van fenn egy tag aki használt 6 cellásat árul 15-ért, azt meg körbe kell röhögniés még egy nyamvadt powermanager képet se mellékelt hozzá.
-
Tim82
félisten
válasz
cellpeti #33100 üzenetére
Ha tudsz angolul olvasni, akkor valószínűleg az itteni megoldás segíteni fog. (Ha nem, szükség esetén nyersfordítást tudok adni, a lényeg, hogy elvileg a Win 7 valamiért külön veszi az SL500 esetében a beépített hangszórót és a fülest, a hangerőgombok pedig csak az előbbit szabályozzák. A posztolónak a Vistás SL500 audiodriverek telepítése oldotta meg a problémát.)
-
Tim82
félisten
válasz
cellpeti #33088 üzenetére
Értem, én meg fejből vágjam a konfigod hardveres és szoftveres jellemzőit, csak mert iksszer száz hsz.-szel ezelőtt leírtad.
Akkor:
- több fülessel próbálva is ugyanezt csinálja? külső hangfalnál, amit szintén a jack-re dugsz?
- amikor bedugod a fülest, látsz-e bármit a képernyőn? (pl. valamilyen üzenetet, ami arra utal, hogy hangprofil-váltás történik vagy hasonló, amiből lehetne következtetni, hogy fülesre váltásnál letiltja valamiért a Windows a fizikai hangerő-gombokat?) -
Blaise
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged