- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snapdragon
tag
válasz
kaller1 #32468 üzenetére
jó van
élőbe is le vannak ps-ezve
eladom szerintem helyszíni próbával,aztán ennyi...nem tudok mást.vagy az eladótól visszakérem a pénzt,vagy lehúzom rendesen
de amúgy elvárnám,hogy jó legyen,ez olyan mintha a teszkós benzintől azonnal megállna az autód(jó tudom hogy szar üzemanyagde még attól megy tőle...).
-
snapdragon
tag
most jött meg 8gb ddr3 pc3-8500-as ramom ebay-ről,és hát az r400-asom pittyeg mint a hülye,és nem akar elindulni,pedig minden stimmel abszolút ,egyszerűen felfogni se bírom,mi lehet ? hibás a ram? vagy ennyire válogatós az r400?
esetleg moddolt biostól jobb lenne?
-
snapdragon
tag
az gondolom hardver hiba ,ha arrébb teszem a gépet (de tényleg óvatosan-szépen
) és azt csinálja,hogy nincs hardver a gépben .
és újraindítás után megint jó,de megint kis mozdítás után totál lekapcsol
örülnék neki ha szoftveres probléma lenne,de igazából linux mint-en is ezt csinálja
vigyem szervizbe?
edit:lemaradt hogy intel wifi kártyáról van szó.
-
snapdragon
tag
hát,de az a része aggasztó,hogy 2évet se élt,és ráadásul 2,5órát ment még,szóval kidobandó?
-
snapdragon
tag
na az én akkum elszállt totál ettől a kalibrációtól,eddig bírta 2,5-3óráig kb 40%os volt az elhasználódás,most meg be se akar kapcsolni 100%-os akkuval a gép
szerintem még valamennyire jó az akku,de nemtudom mit csináljak már vele
eddig ez a kalibráció akármilyen gépen akármilyen akkuval,semmit se csinált,nemhogy javítana.
-
snapdragon
tag
thinkwiki.org-n azt írják r400-ashoz hogy PC2-8500 -ramokat fogad el. Szerintem ez valami elirás lehet,mert r500\t400\t500\x200\w500\stb-nél PC3-8500-at írnak.Szóval ugye elírás akkor?Remélem r400-ba is pc3-as kell,mert akkor szuperság lenne,megajándékoznám 8gb-al
-
snapdragon
tag
sziasztok! van egy thinkpad r400-asom,az a probléma,hogy a kijelző alján megjelentek ilyen 1-2cmes fehéres\feketés pöttyök(gondolom inverter vagy háttérvilágításnak annyi).
Garancia van még rá 2012 10. hóig szerintetek bevigyem szervizbe? nem röhögnek ki ilyen dologgal? ja és számlám sajnos nincs a gépről,megoldható úgy is a garanciáztatása?
köszönöm! -
snapdragon
tag
x41 "satásitás"
(ha volt már bocsi)
[link] -
snapdragon
tag
sziasztok,egy kis segítség kéne,megjött az új 6cellás akkum t61-hez,mit kell csinálnom először vele? (töltési mechanizmusra gondolok
)
-
snapdragon
tag
sziasztok! nekiállnék európaiassitani egy us billt(látszik is a szövegembe a hosszú "i"
) ,helyetesithető más thinkpad modellek billentyűivel? azaz mondjuk a gombméretek megegyeznek sok régebbi modellnél? amúgy thinkpad t61-em van, elsősorban entert cserélem le,és a bal shift+"hosszú i"-nek megfelelő billt,aztán az "z" és "y" billeket felcserélem,van egy régi kopott svájci billenytűzetem,de az nagyon kopott és hülyén jönne ki vadi új gombok mellett 4-5 bill amibe még a tükörképem is látszik
(ja és ha valaki tud jó leirást arról,hogy miként és hogy lehet cserélni azt szivesen veszem,no meg ha valakinek van eladó új vagy alighasznált gombjai,azok is felvehetik velem a kapcsolatot!)
-
snapdragon
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest