- Hívószám-hamisítás
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
Blaise #32877 üzenetére
Komolyabb típushibáról nem tudok, T400/T500/W500 esetén olvastam olyanról, hogy idővel hajlamosak letörni az USB csatikban a belső műanyagnyelvek, állítólag anyaghiba, de nem tudom ez mennyire gyakori. Itt a fórumon még nem hallottam ilyen esetről, szerintem ha odafigyel az ember a pendriveokra, egyéb eszközökre, nem igen lehet probléma.
-
Gondwana
addikt
Elvileg nincs felső limit, amekkora HDD belefér, akkorát teszel bele (9mm magas, tehát a 2.5" 12.7 magasak logikus, hogy nem). Ami azért követelmény, hogy a HDD SATA1 módban is működjön, ne csak SATA2-ben.
Le volt már írva párszor, de hátha valakinek új: mivel az UltraBay három csatlakozója közül az egyik PATA/IDE (a másik soros/LPT, a harmadik akku-csatlakozó), amin belül a gépben egy PATA/SATA átalakító van, ezért limitálták, hogy csak SATA1 lehet. Ennek folytatása a SATA UB keret története: a keretben először visszaalakít PATÁra, majd a gépen belül vissza PATA/SATA, és a déli híd már mindent SATAként lát. Na, ezzel az oda-vissza konvertálással voltak egyeseknek olyan gondjaik, hogy valamelyik 500GB HDD-vel nem ment, de most épp nem találom azokat a hozzászólásokat. -
spyduck
nagyúr
Találtam olyan gépeket, h el nem hitted volna. Természetesen felhívtam mert befektetésnek jó. A 10 esetből 1vki adta meg a gépének széria és termékszámát. Volt rá garancia, nem körözték ú, h bátran megveszem, majd ha kész lesz. Most elvileg a szervizben csücsül mert nem működik a hangkártya. Engem nem érdekel, h javított. Még jó is mivel kap egy új alaplapot. 120k-ért T500 a hülyének is megérte főleg, h brutál konfiggal.
De lehet, hogy csak én vagyok bizalmatlan az emberekkel szemben
Nem csak te, én aztán végképp. Tudom, h szokták átvágni az embereket. Velem nagyon rácsesznek mert ha megtudom, h vki lopott cucokkal vagy egyéb nem legális dologgal üzletel elősegítem, h ezt egy bizonyos szerv, bizonyos osztálya megtudjaVan egy srác aki az expressz-től kezdve Vatera, Prohardver mindenhol hirdette olcsó notebookjait. Felhívtam, egy próbát megér. Mondom neki:
-Add már meg a géped széria és termékszámát
----Miért?
-Meg szeretném nézni, h van-e rá garancia
-----Igen van.
-Jó, de mondom én szeretném megnézni.
-----Nem áll módomban elárulni
-Miért?
-----Mert nem
-Elég olcsón adod, meg szeretném tudni, h esetleg nem körözik-e.
-----Mit képzelsz rólam. Ez nagyon rosszul esik
És lenyomja a telefont.Egyáltalán nem gyanús
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged