- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
^Clown #24209 üzenetére
erre ráduplázok: mi a különbség az atheros ar5 és ar9 között? én úgy logikáztam, hogy a 9-es nagyobb szám, szóval jobb. most viszont látom, hogy ez az ar5 28$, én meg 20-ért rendeltem az ar9-et... mondjuk ez fru-s az enyém meg nem, ami magyarázhatja az árkülönbséget simán. ettől függetlenül a kérdés áll.
annyit tudok, hogy az intellel nem tudsz ap-t csinálni. ez akár jól is jöhet.
@mitulabattyi: értettem, csak az én gépemen nincsenek szmájlik. meg én különben se viccelek sose.
-
tototos
addikt
válasz
^Clown #23990 üzenetére
2007 októberben vettem használtan de a srácnak csak a polcon volt nem használta. Ő nem tudom mikor vette a gyárból áprilisban jött ki. Kicsit csalódtam most a Lenovoban, ha tudnak a hibáról akkor miért nem hívták vissza a gépeket, vagy akkor azt mondják hogy a garancia lejárta után is kicserélik ingyen.
-
-
Novics
senior tag
válasz
^Clown #23856 üzenetére
Én is gondoltam rá, hogy ez egy kicsit sok. 650MB-t szedett le, és még mindig talált ezt-azt, amit telepítene, frissítene.
Nagyon ügyes, okos voltam, és magam megtaláltam a wwan-hoz a sim helyét - legalábbis belepasszolt a lyukba- de valamiért nem akar menni. Mondjuk még csak ubin próbáltam, mert az alapból felismerte a modemet, de nem tud csatlakozni. Elképzelhető, hogy rosszul tettem be a simet? Felfelé néz a chip rajta.
Az gondolom nem annyira normális dolog, hogy ha kikapcsolom a vezeték nélküli hálózatokat - alt+f5 vagy a fizikai kapcsoló -, majd újra be, akkor a a wifi nagyon nehezen éled fel. A wwan és a blúcucc egyből felizzik, de a wifire várni kell. A FuSi-n egyből kapcsolt. -
Chaser
legenda
válasz
^Clown #23483 üzenetére
A cpu alapból viszi a 720p-t, azzal nincs gond. De én úgy vettem észre 720p lejátszáskor a vram használat is megnő, tehát valamit besegíthet a vga is. Nekem elég igazi a 720p-s film a 4:3-as kijelzőn
Ha meg filmre kell akkor meg 1értelműen T60 15" ips paneles gép kell.
SNor: Érdekes, nálam nem.
---Lasali---: Elég gyengusz ennyi, 45nm esetében jó esetben a min. beállítható legkisebb fesz elég max órajelhez is. Persze procija válogatja.
-
MrSealRD
veterán
válasz
^Clown #23009 üzenetére
Ettől én is félek kicsit de én arra jutottam, hogy próbagari nélkül nem vennék gépet...és akkor egy 10-12 óra 3DMark-ot neki. Ha azt elviseli, akkor rendben lesz...de lehet hogy nagy baromság ez amit gondolok.
Mod: Megkérdezhetem melyiket nézted ki?
Mod2: audi100td Elvileg a melegedés hatására jön elő...emiatt gondoltam, hogy egy ilyen stressteszt kihozná ha gond lenne vele...de nagyon bizonytalan ez az egész.
-
brd
nagyúr
válasz
^Clown #21676 üzenetére
Ciripel? Ez érdekes, én az utóbbi fél évben vagy 3 db ugyanolyan Kingston-t vettem, mint amit írtam, de egyik sem szenved ilyen problémától. Nem a sima, azaz nem +-os Kingston-ra van ilyen panasz véletlenül? Egyáltalán az SSD ciripel? Nem lehet inkább, hogy az alaplap(i vezérlő)?
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
^Clown #21613 üzenetére
Már bocsáss meg az nem havibaj kérdése, hogy kikérjem magamnak, hogy ne beszéljen velem úgy ahogy. Nem egyszerre húztunk gatyát azt hiszem, és fenntartom a jogot arra hogy látatlanban megköveteljem a tiszteletet, amit én is meg szoktam adni. Majd ha találkoztunk személyesen és összehaverkodtunk úgy ahogy akkor maximum.
Jó pár emberrel tartom a kapcsolatot személyesen is innen fórumról, és van az a mondás, hogy amit szabad Jupiternek, nem szabad az ökörnek. -
audi100td
nagyúr
válasz
^Clown #21057 üzenetére
Ma hívtak a szerviztől, az egyik memóriamodul valóban hibás, viszont gondolom otthon lett kibővítve, így nem IBM FRU-sak a modulok, ezért ki kell fizetni 6e Ft-ot a diagnosztikáért
(mondjuk érthető, olyan terméket diagnosztizáltak ami nem IBM/lenovo).
A kamerát még megnézik, ha az is hibás és cserélni kell valamit, akkor nem kell fizetni semmit.
-
Magnat
veterán
válasz
^Clown #21229 üzenetére
Hi,
én egyszer felhívtam egy hirdetőt (sajnos a nickre nem emléxem), aki egy olcsó T410-et árult ... vhol a 17 kerben lehetett volna megnézni, akkor hagytam annyiban a dolgot, mikor kiderült, h a gépre nincs gari (T410 elvileg még mind garis kéne legyen, kivéve, ha vmi céges gép volt és hivatalosan érvénytelenítették), ráadásul a serialt "nem adom ki, a helyszínen meg lehet nézni" szöveggel nem adta meg... aztán találtam egy másik gépet, ahol pont az a név és szám volt feltüntetve, ami a lenti hirdetéseknél, srácot hívtam, azt mondta, h ő kiskunhalasi, de a gép Pesten van "mert mindenki itt akarta megnézni". Itt már gyanús lett, mert kb fél órával a hirdetés feladása után hívtam, de gondoltam, biztos másik hirdetésben szerepelt már a gép (szintén nagyon olcsó volt, mint az előző). Aztán adott egy pesti számot, amit csodák csodájára szintén egy olyan valaki vett fel, aki nem adja ki a serialt, a gépet a 17 kerben lehet megnézni és a hangja is emlékeztetett ár vkire, akivel nemrég beszéltem
-
audi100td
nagyúr
válasz
^Clown #21057 üzenetére
Köszi, közben beadtam szervizbe, amúgy szerintem stabil a gép, fél év használat alatt csak előjött volna ha valami nem oké, az is lehet, hogy thinkvantage szopat, amin nem is lepődnék meg. Szervizben azt mondták, hogy a kamera lehet az energiamenedzsment miatt is, ha épp akksiról megy a gép (a napokban gyakran ment akkuról, néha tápról, erre annyira nem figyeltem oda), takarékosságból lekapcsolhatja, de megnézik mi van.
vbbb: beep codes, még egy
-
Chaser
legenda
válasz
^Clown #20962 üzenetére
Nekem csak nbd-s volt, az über jó
Telefon - méginkább pm a humansoftos mesternek:d- 1-2 nap múlva jönnek és legalább látom mit ügyködnek a gépen. Volt egy inspiron 5010-em nemrég, eladtam, pár hónapja kijelző gondja lett, 3 hétig volt szervizben és úgy jött vissza hogy az egyik hangszóró nem szól. 1 hónap múlva be is döglött a másik is, most megy vissza megint.
Lenovo nbd érdekel, az is olyan gyors-e mint a dell?soldi3r: No még egy ember, aki szerint nem hangos az e6400
humansoftos emberke is azt mondta semmi baj a hangjával.
lapa: Lehetőség adott, eljössz megnézed
Ott biza nem megy venti jódarabig, cpu alulfeszelve és beszabályzom 1200mhz-re net alatt, 30-40 percig el se indul a venti. Az összfogyasztásból látszik, hogy a cpu-ra, chipsetre nem sok eshet. Ez a gép jól össze van rakva hűtés szempontjából is, de szerelhetősége is 1-2 businesst odaver..hdd pl rackben van, 1 csavar és lehet kivenni. Ez az inspiron 1525.
No summa summárum, összességében a T61 nem rosszabb sokkal mint a T400? Esetleg a hűtése. HW-t most ne nézzük.
-
válasz
^Clown #19789 üzenetére
Köszönöm! Ez milyen anyagból van? Nem csúszik ki belőle a gép? Hány cellás a géped?
Anno az SL300-amhoz sikerült olyat beszereznem, ami a Logitech egerekhez adott tokhoz hasonló finom tapintású anyagból van, és cipzáras. Szinte semennyivel sem növeli meg a gép méretét. Csak becipzározom, és bedobom a gépet a táskámba, nem kell félnem, hogy megkarcolódik. Valami ilyesmi, csak feketében.
audi100td: Kár. Pedig tök jól néz ki, simán megvenném kép alapján.
buvartacsko: Egyéni preferencia a hang. Engem nagyon zavarna. Ha a laptop árára gondolnék, akkor pedig még jobban zavarna.
Az x201-esem teljesen hangtalan, a ventilátor szerintem egyáltalán nem jár, de legalábbis én nem hallom. Ugye a diszket kicseréltem SSD-re, szóval annak sincs hangja. Csak az i5 halk ciripelése van, de az elfogadható, sokkal enyhébb, mint a core2duo ciripelése.
-
buvartacsko
addikt
válasz
^Clown #19616 üzenetére
minden rendesen illeszkedik, leszedtem a palmrestet a lenovo videók alapján, és akkor még jobban felemelkedik a bal talpa.. elég durva.
törés az nincsen rajta sehol, se karc, semmi, vajon ezt visszadobnák azzal hogy nem rendeltetés szerű használat vagy cserélnék? illetve a ha cserélik a base covert, akkor a matricákból újat kapok, vagy igénytelenül ragasztgatják vissza az aljára?
-
audi100td
nagyúr
válasz
^Clown #19308 üzenetére
Hm, tenyleg nagyon jo ar erte, söt ennyiert ajandek, meg jol össze vannak rakva azok a gepek, lehet elöbb vennek olyat mint T61-et, bar engem zavar rajta nehany dolog (erintö gombok, LED-ek, meg eleg hosszu uton jarnak a tapi gombjai). Mondjuk vicces, hogy kevesebb mint egy evvel ezelött meg 130-ert vettem 6910p-t, de hozzatartozik, hogy az teljesen uj gep volt.
lapa: Igen, ez reszemröl elegge szubjektiv es nem tagadom elfogult ist vagyok, sokan a T-t szeretik jobban, ha nem cipelgetös gep, talan jobb is, bar ez is nezöpont kerdese, van meg par elönye az X-nek a mereten kivül. A legjobb ha vasarlas elött kiprobalja az ember mind a kettöt es maga eldönti melyik all neki jobban kezre.
-
Brae
őstag
válasz
^Clown #18547 üzenetére
Végül vettem egy T40-et 35000Ft-ért. Gyönyörű állapotban van a gép, teljesen karc és kopásmentes, olyan, mintha új lenne, az eredeti vinyója van benne és összesen 64 napot ment, szinte bejáratós
Radeon 7500-al szerelt, kíváncsi leszek, hogy lesz-e vele gond. Mindennap fogom hordozni, igaz belül pihe-puha hordtáskában kocsival, de a "jó" magyar utakon remélem nem fog lerázódni a GPU. Szeretném ha egy pár évet kibírna.
lapa ez a sima T40 nagyon halk, ventijéből alapon nem is hallani semmit, inkább csak a vinyó kapargálását. Egyébként az mennyire normális, hogy 25 perc Everest stressz teszt alatt 72fokos a procija? (1500mhz-es Banias)
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
^Clown #18546 üzenetére
2.) Olyan szerintetek létezik, hogy bekrepál egy wifi kártya (Intel 2915bg)?
Minden lehetséges...Ha hirtelen nagy adatforgalom van (pl. elindítok egy torrent-letöltést), egyből eldobja a hálózatot. Ráadásul utána automatikusan nem is tud visszacsatlakozni a hálózatra, hanem FN+F5-tel kikapcs-bekapcs, és csak utána.
Ilyet már láttam, de az Broadcommal volt és szar volt a driver Ubuntu alatt.
Egyszer régen mondjuk egy Intel kártya is megjátszotta ezt XP alatt, mert engedtem, hogy a Windows update drivert frissítsen.
Nézd meg, mi a legfrissebb driver verzió, erőszakold fel valahogy, az talán rendbeteszi. -
audi100td
nagyúr
válasz
^Clown #18547 üzenetére
Ez mennyire biztos
Nekem nem tünik valahogy logikusnak, gondolom ugyanannyira erintett mint a több longfan-es valtozat (Ati 9000/9600, a hütes nem különbözik a p-n), a BGA-nal meg az volt a gond, hogy akkoriban tiltotta be az EU az olom hasznalatat a forrasztasoknal, mivel parhuzasoman egyidejüleg keszült Radeon es FireGL is, nem hiszem, hogy az egyiknel egyik pillanatrol a masikra megoldottak a problemat, a masikkal meg nem törödtek.
Ha hülyeseget irnek akkor bocs, nincs esetleg valami linked erröl?
#18546: ubuntu alatt scroll: [link] a többire sajnos nem igen van ötletem
sutszi: a T420s vekonyabb es könnyebb, ha minden igaz, csak olyan 1,8kg körül van
-
Gondwana
addikt
válasz
^Clown #18527 üzenetére
Szerintem csak Engadgetéknak RTFM: ugyibár, jól látszik, hogy a billentyűzet közel nincs a kiszáradáshoz, amikor megpróbálják visszakapcsolni. Nomármost Lenovoék új featureként mutatták be, hogy eláztatáskor egy szenzor kikapcsolja a gépet. Nekem ez úgy lenne logikus, hogy ezt a szenzort is ki kellene szárítani, csak, hát a managercsávónak is illett volna valamit tudnia erről a szenzorról, na, ez a blama! (szerintem már nincs a cégnél)
-
ro_bert17
őstag
válasz
^Clown #18417 üzenetére
Ennek a butiknak a neve mostanság nem cseng túl egy-két notis totyikban. Bár elvileg a reklamált dolgok többsége egy thinpad esetében indifferens.
Viszont valamelyik nagykernél még lehet pl. új T400s-t kapni, ha nem kizárólag T400-at keres.(#18416) yodamastah: Én is azt mosolyogtam az egyik belinkelt videón, hogy vagy a csaj picike, vagy a noti tűnik nagynak.
-
Integra
titán
válasz
^Clown #18138 üzenetére
hát ez az, furcsállom én is..
de ha ez most tényleg ilyen "bevezető" áron megy, hétfőn le is adom rá a rendelést, meg egy t420-ra is.
amúgy ez az nv quaddro vga mennyire jó? mihez érdemes hasonlítani?
van érdemi különbség az nvidia és az intel integrált vga-s kiszerelése között, ha hd filmeket és más multimédiás dolgokat is játszol rajta?
nem igazán vagyok képben ezekkel a mobil gpu dolgokkal, mi jó, mi kevésbé. -
Jag
senior tag
válasz
^Clown #17593 üzenetére
A műanyag gomb jó, azzal nem is lehet baj. Max eltörik. :-)
A kis fehér szerkezet is jó. (Ez egy másik gomb, csak ez volt lepattintva.) Ujjal, ceruzával megnyomva sem reagál. Gumiharang épp.
Igazából a működési elvét sem értem. A műanyag harang alá benézve nem is látom, mit kéne nyomni a gombnak...Azért kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged