- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Küzdés egy T420-al, hátha valakinek van ötlete.
Szinte zsírúj gép, eddig pihent egy raktárban.
- Samsung 840 EVO 250GB SSD bele, Win 10 fel, mocsok lassú driverek után is.
- A benne lévő gyári HDD-re is Win10 telepítve, driverek után szintén mocsok lassú. Alap dolgok telepítése, még sima notepad-ben potyögés is lag-el.
- Win7-et is felraktam az SSD-re, ugyanez.
- Variáltam az Optimussal, bármelyik VGA-t kiválasztva, ugyanez.
- Biost, mindent frissítettem, több gyári 90W-os töltővel is ugyanez.
- Nemrég vettem észre, hogy a proci mintha csak 800MHz-n futna folyamatosan, ezt még nem teszteltem, hogy pl prociteszt hatására ez felmegy-e 2.6GHz-re.
- Volt egy másik T420 is ideiglenesen nálam, az is kb ugyanilyen idős, sokkal rosszabb fizikai állapotban, újratelepítés után rendes HDD-vel is teljesen használható volt.Ötletek, hogy mivel lehetne megoldani?
Pasztázzam újra a procit? Forrasszam ki az IC-t ami a speedstep-et szabályozza?Áldozzak kecskét keresztútnál mikor holdtölte van?
Új hozzászólás Aktív témák
- BTO/CLEVO X170KM-G DTR i9-11900K/64GB/RTX3070 Gamer/Workstation
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest