- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adjatok már valami iránymutatást, mert elbaltáztam mobilinternet beállításokat (Win10).
Korábban működött, de minden alkalommal, ha használni akartam, akkor kézzel kellett bepötyögni a PIN kódot. Ezt akartam eltüntetni, meg azt akartam beállítani, hogy automatikusan váltson a mobilinternet és a wifi között.
Na, ennek az lett az eredménye, hogy a mobilinternetre egyáltalán nem lép fel, azt írja, hogy "Oldja fel a SIM kártya zárolását, hogy automatikusan csatlakozhasson a mobilhálózatokhoz"
Hol kell feloldani a SIM kártya zárolását Win10 alatt?
Adapterbeállításokban turkálva ilyen hibaüzenetbe is belefutok: "Adjon meg egy helyes SIM PIN2 kódot a mobilkészülék feloldásához"
De olyan helyet se találok, ahol PIN2 kódot lehetne beadni. Hol keressem a PIN2 beviteli lehetőséget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Dell E5540 i5-4G/ 4gb ddr3 / 500gb Hdd / jó akku / töltő nincs, BIOS kódos/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest