- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Fotók, videók mobillal
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv, hölgyek / urak!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Lenovo T61 készülék, aminek be kellene határolni a hibáját. Töltőt csatlakoztatva elindul magától, ventilátor felpörög, majd leáll, kb fél percig megy tovább a noti, majd csippan egyet, és kikapcsol. Bekapcs gombot nyomva újrakezdődik az előbbi kör.
Egyelőre nem volt időm mélyebben beleásni magam a témába, néhány egyszerűen megoldható próbát tettem: minden szükségtelen alkatrészt (DVD meghajtó, BT, WiFi...) lehúztam, adaptert, procit, ramot kicseréltem (persze egyesével), de nem vezetett eredményre. A hűtőfelület alatt minden frankón melegszik (langyosodik), emiatt remélem, hogy a lap nem halt meg.
Ennyire jutottam. A tünetek alapján hátha ti rá tudtok bökni a hibára, és megspóroltok nekem jópár órát.

Köszönöm a segítséget előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Kerékpársportok
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Küszöbön az androidos PC-k
- Hobby elektronika
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest