- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv, hölgyek / urak!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Lenovo T61 készülék, aminek be kellene határolni a hibáját. Töltőt csatlakoztatva elindul magától, ventilátor felpörög, majd leáll, kb fél percig megy tovább a noti, majd csippan egyet, és kikapcsol. Bekapcs gombot nyomva újrakezdődik az előbbi kör.
Egyelőre nem volt időm mélyebben beleásni magam a témába, néhány egyszerűen megoldható próbát tettem: minden szükségtelen alkatrészt (DVD meghajtó, BT, WiFi...) lehúztam, adaptert, procit, ramot kicseréltem (persze egyesével), de nem vezetett eredményre. A hűtőfelület alatt minden frankón melegszik (langyosodik), emiatt remélem, hogy a lap nem halt meg.
Ennyire jutottam. A tünetek alapján hátha ti rá tudtok bökni a hibára, és megspóroltok nekem jópár órát.
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14s Gen1 - I5-10210U/16GB RAM/256GB SSD /Win11 - magyar billentyűzet - szép állapot
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest