Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Ejj, az X230-hoz képest gondoltam, hátha. Csak mert nekem nagyon vékonynak hatott az X220 anno pl a palmrest széleinél. Ahhoz képest egyenletesebben vastag a T420s.
(#96224) grafikus72: Nagyon szépen köszönöm az elemzésed a gépválasztást segítve

Sajnos igen a két gép, mindkettő specifikusan arra kihegyezve, amire kell a legjobb megoldás, mert a T4x0 az pont beesik talán két szék közé. Ha meg egy gép marad, akkor hiába van asztali, lehet maradok a W520-nál. Minden választással úgyis annyi a kompromisszum. Csak alapvetáen újra kell majd raknom a gépet új, nagyobb SSD-re, akkor meg már másikat akartam
De akkor lehet maradok ennél.**A W520 megy 135W-os táppal is gyárilag szépen. Én is azzal használom, de az is egy tégla még sajnos. Nekem sima i5 van a W520-ban, cserébe igen halk és hűvös. QM i7-el és dedikált GPU-val csúnya dolgokra képesek sajnos a W520-ak, ahhoz mág nem elég a hűtése rendesen a netes tapasztalatok szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De akkor lehet maradok ennél.