- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Android dual SIM okostelefonok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
Tikakukac #96222 üzenetére
Ejj, az X230-hoz képest gondoltam, hátha. Csak mert nekem nagyon vékonynak hatott az X220 anno pl a palmrest széleinél. Ahhoz képest egyenletesebben vastag a T420s.
(#96224) grafikus72: Nagyon szépen köszönöm az elemzésed a gépválasztást segítve
Sajnos igen a két gép, mindkettő specifikusan arra kihegyezve, amire kell a legjobb megoldás, mert a T4x0 az pont beesik talán két szék közé. Ha meg egy gép marad, akkor hiába van asztali, lehet maradok a W520-nál. Minden választással úgyis annyi a kompromisszum. Csak alapvetáen újra kell majd raknom a gépet új, nagyobb SSD-re, akkor meg már másikat akartam
De akkor lehet maradok ennél.
**A W520 megy 135W-os táppal is gyárilag szépen. Én is azzal használom, de az is egy tégla még sajnos. Nekem sima i5 van a W520-ban, cserébe igen halk és hűvös. QM i7-el és dedikált GPU-val csúnya dolgokra képesek sajnos a W520-ak, ahhoz mág nem elég a hűtése rendesen a netes tapasztalatok szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- TCL LCD és LED TV-k
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest