Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz Tim82 #95955 üzenetére

Kösz az infót. Most feltettem a tp_smapi helyett az acpi_call-dkms csomagot. Igaz, hogy a TLP sír, hogy telepítsem az tp_smapi-t is, de mindenhol írják, hogy szükségtelen. Egyelőre működik megint, most kihúztam egy kicsit merülni, majd 97%-os töltöttségnél vissza és most nem tölti, 40-80%-ig van állítva a töltés.

Az mondjuk még jobb lenne, ha a TLP-t sem kéne feltenni, csak az acpi_call-dkms elég lenne önmagában, és én állítgatnám az értékeket a /sys/ mappában echo-val, csak nem tudom mit kell állítani.

(#95954) Pistiboy88: akkor én leszek az első, aki azt írja, hogy ha tényleg kell a Win, tarts ki a Win10-nél. Próbáld azon megoldani, ha kell hekkeléssel, nem ragadhatsz le örökre a Win7-nél, már egészen két év sincs vissza és megszűnik annak is a támogatása, mint az XP-nek. Mondom ezt úgy, hogy a Win7 nekem mindig is szimpatikusabb volt, meg a Win10-et ki nem állhatom. Nem véletlenül linuxozok én sem, de én már évekkel ezelőtt váltottam, azt sem vártam meg, hogy az XP-nek lejárjon a támogatása.

Új hozzászólás Aktív témák