Hirdetés
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Kösz az infót. Most feltettem a tp_smapi helyett az acpi_call-dkms csomagot. Igaz, hogy a TLP sír, hogy telepítsem az tp_smapi-t is, de mindenhol írják, hogy szükségtelen. Egyelőre működik megint, most kihúztam egy kicsit merülni, majd 97%-os töltöttségnél vissza és most nem tölti, 40-80%-ig van állítva a töltés.
Az mondjuk még jobb lenne, ha a TLP-t sem kéne feltenni, csak az acpi_call-dkms elég lenne önmagában, és én állítgatnám az értékeket a /sys/ mappában echo-val, csak nem tudom mit kell állítani.
(#95954) Pistiboy88: akkor én leszek az első, aki azt írja, hogy ha tényleg kell a Win, tarts ki a Win10-nél. Próbáld azon megoldani, ha kell hekkeléssel, nem ragadhatsz le örökre a Win7-nél, már egészen két év sincs vissza és megszűnik annak is a támogatása, mint az XP-nek. Mondom ezt úgy, hogy a Win7 nekem mindig is szimpatikusabb volt, meg a Win10-et ki nem állhatom. Nem véletlenül linuxozok én sem, de én már évekkel ezelőtt váltottam, azt sem vártam meg, hogy az XP-nek lejárjon a támogatása.
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest