Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Mondjuk hardverker és az itteni olaszos nevű kolléga összefonódásából amiben játszik egy másik szintén nagyon-nagyon nagy arcú kolléga tudok frankó sztorikat. Egyet magam is megejtettem. Sohasem üvöltöztem boltban és főleg nem telefonban (tekintve, hogy a másik oldalon is álltam nagyon sokat már, tudom kezelni a dolgokat). Illetve nem vettem elő azt a mélysötét, suttyó szabolcsi énemet, ami nagyon ritkán, de mint Hulk zöldülése kitör belőlem. Itt megesett. Van, amikor hülyének néznek, van amikor ki is mondják és van amikor kikérik maguknak. Na itt mindenki eljátszotta a részét rendesen. Azóta aprós árusoktól semmit, amit nem magam nagykerezek semmit. Pont annyit ér a szó és a sajtpapír aláírással meg pecséttel mint a nullnapos reges újoncoké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bundle topik
- Videós, mozgóképes topik
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Gigabyte G5 KD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad P1 Gen1 15.6" FHD IPS i7-8850H P2000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7540 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 32GB 512GB NVMe gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest