- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
Hmm
a Lenovo t400-ra megtaláltam azt a programot amit elképzeltem
ujjlenyomatolvaso végre arra van amire kell
ez a windows bejelentkezés gyári programmal a lenovora égő, felesleges sallang, no de most már ok
mokolni kellett, aláirom, de .. windows bejelentkezésre, mappa titkositásra, weblap kezelésre, stb stb perfekt, például ha az otthoni szerverre rácuppanok akkor is ujjlenyomatolvasoval meg tudom oldani a problémát
ergo perfekt, céges szerverre is rá tudok cuppani (már mondtam az emberkénet ilyen bejelentkezést, hogy lehet kitalálni??)
más driver és más program kell, ha valakinek kell privibe elküldöm a progi linkjét (nem teszem be, mert van egy érzésem, nem éppen szabályos
, de nekem ilyen kellett, igy mokoltam)
windows 7 64 biten perfekt, mondjuk az is igaz csak IE böngészővel, mert a Firefox, meg a Opera letiltja (még nem jöttem rá hol kell kiiktatni azt, hogy nekem ne okoskodjon, meg ne akarjon segiteni, csinálja azt amit én akarok)
csak ha valakit érdekel.. gondoltam segitek.. dühitett az egész, van egy eszköz, akkor használjuk arra amire kell
persze lehet már mindenki tudja, de a forumba nem találtam rá a megoldásra, meg már az is lehet más nem is használ t400-ast
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ROG Strix G18 G814JI 18" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- XPS 16 9640 16.3" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Dell XPS 15 9500 i7-10750H/32GB/1TB/4K/nvidia1650TI
- HP Elite X2 G8 Tablet 13" Touch i5-1145G7/16GB/512GB NVME 3000x2000
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest