Hirdetés
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AceTom
aktív tag
válasz
k-rock-atona #8914 üzenetére
Hello!
Nekem SL300-am van, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Nem annyira strapabíró, mint egy T-s ThinkPad, az SL szériában nincs rollcage merevítés. Ettől függetlenül egy nagyon jó kis laptop, de idővel könnyebben leharcolódhat.
Szerintem az 510 is hasonló lehet, esetleg a mérete miatt nehezebb, és teljesítményben biztosan elég lesz a lánynak. Én amúgy infos vagyok, és nekem is bőven elég még a sajátom konfigja is (core2duo t5670,2g ram,160-as winyó -> ez már SSD, de winchesterrel is jó volt). Lehet amúgy jót is rosszat is látni neten ezekről, youtubeon pl olyan videót láttam, ahol elvált a gép elején(SL500) az illesztés. De szerintem ahhoz azért feszegetnie kellett előtte a szerencsétlen vázat. Mondjuk az lehet, hogy a nagyobb méret miatt érzékenyebb a fizikai behatásokra bizonyos helyeken.
Egyébként [link] itt Hitachi winchestert írnak, de az én SL-emre is ezt írták, és Fujitsu volt benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- Lenovo Thinkpad P51S - Workstation- Quadro M520 VGA - 15.6"- Core I5 7300U
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest