- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android dual SIM okostelefonok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
Chaser #88511 üzenetére
Honlap szerint 14 nap elállást biztosítanak, így - szerintem - kötelessége volt visszavenni.
Mondjuk elsőre próbált elhajtani, hogy így nem tudja visszavenni, hogy van 1 beragadt pixel (amit ők biztosítanak pixelgarancia az a 2 pixel felett / millió pixel, és ez nem szerepel sehol sem a honlapon), de mondtam, hogy ha nem számít pixelhibának mert összesen 1 rossz pixel van, akkor vissza kell vennie, vagy ha rossz, akkor cserélje jóra és utána állok el a vásárlástól. Ezt ő is belátta, hogy nincs értelme tovább szivatni. Oké, fiatal(abb) vagyok, de azért nem teljesen hülye.
Összességében az zavar, hogy még kicsit ő volt megsértődve, hogy ott hagytam 1 szerelés díját (5ezer Ft), úgy, hogy jól megszivatott, mert nem ment a fényerőállítás, elcseszte a képernyő keretet és még pixelhiba is előjött az új panelon. Szóval azon felül, hogy hagytam ott nála pénzt és megkárosított (kb 5ezer egy új keret) még haragszik is egy kicsit rám. Na ez az, ami zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- Intel Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G2 (Core I9 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD 1 év gyári helyszíni garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest