Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Itt jön be az amivel kevesen találkoztak, nagy számok törvénye
T500 LG-ből is két fajta van, de típusra azonosak. Egyiknél teljesen lila homogén beütésű a fekete, mint az IPS-eknél, másiknál szürke "felhős", foltokban van. 510-nél is hasonló, de ott mindkét verzió lilás, csak a ritka jobban. Egy darabot láttam amiben szintén a jobb verzió van, itt csücsül a polcon
Konkurens 8540p-nél viszont szinte mindnél ez a verzió van. Ami érdekes, hogy ezeknél a pwm villogás is minimális. 8540-nél nem fáradt a szemem érdekes mód, tegnap ránéztem kamerával, gyakorlatilag állóképet látok, nincs hullámzás.
Ezt az optimus 510-et meg sztem hozzánk nem szállították, eggyel csak találkoztam volna már ha igen. Legutóbb szinte csak 2011 utáni gépeket teszteltem be, volt 2011.05-ös is, de optimus sehol.élőflóra DP-n 2,5k, korrekt kép. Hogy milyen monitor kell neked kell tudni. Nekem 24-es profi grafikus hp van, ccfl és qrta jó
Monitor csak 1920x1200. Volt nálam egy 30"-os 2,5k-s verzió is, na az brutál.
qnadam Nem néztem, enyém elég korrekt. Matrica nyom van palmresten, fedlapon is valami hasonló. Pad és billzet eléggé matt, ha használták akkor dokkolón. Többit nem néztem, ez rendben volt. Kijelző volt a legfontosabb.
r3dsnake 7-9 óra sztem. Nyilván felhasználás függő. 2560-ban néztem múltkor fullos 9-est, brutál üzemidőket írt. Gondolom egy ilyen kicsi 10-15Wh körül elvan óránként. Alulfesz nincs, viszont a cpu órajelet winben állíthatod, minél kisebb órajel annál kisebb a hozzá társított fesz is. 2ghz környékén is teljesen korrektek ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vicces képek
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Flint 2 OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest