- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem, ő egy nagypofájú fikagép blogger a kommentkommon, és ha egy rossz szót mersz szólni róla, akkor többet nem kommentelhetetetel.
pedig én nem is voltam akkora bunkó, mint szoktam. sőt, finom voltam és nőies.
szerintem annál nagyobb képmutatás nincs, mint ha valaki k...nak állt, de kikéri magának, ha megba...ák.
a techblogba még elment volna szódával, de kábé tudták, h moderatúrát kellene oda vezényelni a kommentek miatt. így gondolom kihagyták. létszámot leépítettek, gyk. alig maradt már értelmes ember, aki újságíró is egyben az indexen. korrektorra már szinte sehol sem fussa náluk. kopipészt tükörfordításokban utaznak, jobbára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- World of Tanks - MMO
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pedig én nem is voltam akkora bunkó, mint szoktam. sőt, finom voltam és nőies.