- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Macrodroid
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Nem néztem utána a topikban, volt-e már. Ha nem, akkor felhívnám az újabb sorozatú gépek tulajait, hogy a nemrég kijött bios frissítést ne telepítsék, mert kukázhatja a gépet (én így jártam T420i). A saját szervizesünk bejelentette a hibát a Lenovo supportnak, ahol azt mondták, hogy jópáran jártak így. A kérdésünk az volt, hogy akkor miért nem szóltak legalább a több 10-100 gépet üzemeltető partnereknek? A válasz: ...Hát, gondoltunk rá....
Nálunk a flottát 2,5-3 éve kezdték cserélni, T420i, T520, X220-ak, egy-két thinkcentre, ill. mostmár T430i, T530, X230-ak vannak. A saját üzemeltetőink Dell-t szerettek volna, de sajna központi beszerzésben Thinkpad-et választott a cégközpont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest