Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mdk01

addikt

válasz mdk01 #6095 üzenetére

Na leírom a tapasztalatom hátha érdekel vkit vagy vkinek jól jön egy googlizás után.

Szóval első sorba a lényeg hogy az óránál lévő(automatikusan induló prg.-ok?) hálózati ikonnal nem lehet csatlakozni a netre mert mindig hibát jelez.
    Access connectionnal lehet de azzal sem mindig.
    Ha egy jó kapcsolat után elaltatom a gépet majd felébresztem akkor AC-nel kapcsolódik de ha újraindítom a gépet és PIN-t kér utána már nem.
    Aztán ha egy custom settinges, APN-es, internet szava,s sikeres csatlakozás után átváltok automatikus settings-re akkor szintúgy megy, persze csak addig amíg nem indítom újra a gépet.
    Tudnám még folytatatni de nem fárasztok senkit a lényeg, hogy XAR az egész.:DDD

Köszönöm TIN hogy segítettél eddig is eljutni, így legalább már tudom hogy hol a probléma.

Ha nincs senkinek sem ötlete akkor csak az marad, hogy újra húzom a win-t mert az első próbálkozásnál volt 3-4 driver amivel próbálkoztam és lehet az kavar be....bár nem hinném.

Tegnap azon filóztam és nem bírja felfogni az agyam, hogy mi a p*****ért kell még mindig ezt a időtmúlt 32bittet erőltetni. Már évek óta elérhetők a C2D procik és még mindig sokkal sokkal le vannak maradva a 64bites driverek a 32bithez képest.
    Oké foglalkozzunk a 32-bitel is mert sokaknak nincs otthon C2D porcija, de nagyon-nagyon lassan megy az átállás.

Új hozzászólás Aktív témák