Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Na leírom a tapasztalatom hátha érdekel vkit vagy vkinek jól jön egy googlizás után.
Szóval első sorba a lényeg hogy az óránál lévő(automatikusan induló prg.-ok?) hálózati ikonnal nem lehet csatlakozni a netre mert mindig hibát jelez.
Access connectionnal lehet de azzal sem mindig.
Ha egy jó kapcsolat után elaltatom a gépet majd felébresztem akkor AC-nel kapcsolódik de ha újraindítom a gépet és PIN-t kér utána már nem.
Aztán ha egy custom settinges, APN-es, internet szava,s sikeres csatlakozás után átváltok automatikus settings-re akkor szintúgy megy, persze csak addig amíg nem indítom újra a gépet.
Tudnám még folytatatni de nem fárasztok senkit a lényeg, hogy XAR az egész.Köszönöm TIN hogy segítettél eddig is eljutni, így legalább már tudom hogy hol a probléma.
Ha nincs senkinek sem ötlete akkor csak az marad, hogy újra húzom a win-t mert az első próbálkozásnál volt 3-4 driver amivel próbálkoztam és lehet az kavar be....bár nem hinném.
Tegnap azon filóztam és nem bírja felfogni az agyam, hogy mi a p*****ért kell még mindig ezt a időtmúlt 32bittet erőltetni. Már évek óta elérhetők a C2D procik és még mindig sokkal sokkal le vannak maradva a 64bites driverek a 32bithez képest.
Oké foglalkozzunk a 32-bitel is mert sokaknak nincs otthon C2D porcija, de nagyon-nagyon lassan megy az átállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Milyen autót vegyek?
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest