- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
olvastam még reggel, hát érdekes
sajnos pont a lényegi kérdésekre nem mentek rá (felépítés), az nem sokat mond hogy "jó" betekintési szöge van. de mindegy, majd letesztelik a profibb tesztoldalak is.
ami tök jó, hogy ennyire bika a proci, de ez valahol szerintem a hátrány is. gondolom melegszik, főleg idővel ahogy porosodik, plusz ahogy látom, az aksiját is eszi rendesen (ami nem csoda). arra amúgy kíváncsi lennék, minek ilyen erős proci. sokáig én is azt tartottam fontosnak, de most inkább a 8700-ast vettem a 9600-as helyett, mert úgyse használom ki, és ez legalább kevesebbet fogyaszt és kevésbé melegszik. nehéz elképzelnem olyan szitut, amikor a proci a szűk keresztmetszet (inkább a memória és a vinyó szokott).
ami meglepett, az az nvidia nvs3100m videokari "ereje" az előző ati 3650-el összehasonlítva. főleg azért, mert 16 pipeline-ja és 64 bites memóriabusza van, szemben az előző ati 120 pipeline-jával és a 128 bites memória buszával. persze ez már 40nm-es technológia, de végülis ahogy látom, a közel azonos értéket az 1500 mhz-es shader-ével hozza, az ati 600 mhz-eséhez képest. szóval picit úgy fest, mint egy "alap" videókari rendesen felpöccintve. remélem azért tartós lesz...
viszont így, hogy ekkora különbség van az integrált és a diszkrét grafikus kártya között, sajnos elég szomorú lenne, ha tényleg nem tudná az átválthatóságot, mert az akkor egy elég nagy visszalépés az előző szériához képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Jogász topic
- iOS alkalmazások
- Plazma TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- További aktív témák...
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest