Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Ha már a proci hőmérsékleteknél tartunk, reggel éjszakás műszakból jövet bekapcsoltam a gépet, és kis netezés után lepihentem. A gép ment, 10 perc után kikapcsolt kijelzővel. Mikor újra ránéztem a gépre akkor kíváncsi voltam a hőfokokra. Proci magok 50 és 52 fok, hdd 40 fokos volt. Venti (ahogy megfigyeltem a pár nap alatt) 3000-3100 között.
Mindez xubuntu linux alatt, semmi extra driver, csak amit magának feltesz + alap kernel támogatás.
Ahogy látom a videonak is az intelest használja.
Ezek normális hőfokok pár óra üresjárat alatt vagy "hűvösebbnek" kellene lennie?
Még számomra 3 naposan új ez a gép és csak annyit látok hogy kicsit melegebb mint az R52 ugyanazon műveletnél.
Most épp egy skype video hívásban vagyok már kb egy órája, most a két cpu map 1,6 - 2,4 között dolgozik, és 67-72 fokosak. Venti hangja szinte semmi, 3040 körül forog. Ez pl normális vagy hidegebbnek kellene lennie?
Viszont a ventit még felzúgni nem hallottam hangosan, most is ha közel hajolok hallani hogy megy, de csak közvetlen a géphez hajolva.
Remélem ezek normális értékek egy T500-nál nem pedig valami baj van a hűtéssel.Lehet nekem is ez az egyes fokozat van jobban használva amiről írtatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Akoya P7817- i7-3632QM 2,2 GHz, 8Gb RAM, NVIDIA GeForce GT 730M 2 GB, Intel HD 4000
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- ASUS ROG FLOW Z13
- Hp Elitebook 840 G2 i5-5200u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / hibái fotózva
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Egyedi ékszerdobozka
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest