Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
buvartacsko
üzenetére
Tudod, ULV
Ha megnézed a te procid max fesz-ét az kisebb mint az enyém max-a. Tehát nem hazudott az intel..az egészen más dolog, hogy a max órajele is jóval kisebb mint az enyémnek. Jééé így készül a 17W TDP-s cpu. Az meg egy 3. dolog, hogy szabályozva kevesebbet is eszik valamivel. Na, ezt mondom én parasztvakításnak. Ha nem az lenne P8700 órajelűből is lenne 17W-os, de ugye nincs,lapa: A max performance win séma mindent maxra kapcso, értsd vga, pcie kraft, bármi ami csak lehet. Ebbe megint bele szoktak kötni, de performance on demand - kiegyensúlyozott - sztem és fórumon sok ember szerint lassabb, mint a max performance. Kapcsolgatja össze-vissza a cpuórajelét. Anno mikor még játszottam, volt olyan játék hogy egyszerűen élvezhetetlen volt abban a módban, mert ő úgy érzékelte le kell venni cpu órajelét és "akadt" a játék. Mindent maxra fixálva meg gördülékeny volt. Én még winnél is megérzem, ha nem maxon van hanem balance módban. Ha idle van max órajelen a cpu alig eszik többet mint idle minimál órajelen, ha meg terhelni kell gazdálkodhat rögtön az egészből , nem kell felesleges forrásokat arra pazarolnia hogy kiválassza a szerinte megfelelő órajelet.
buvartacsko: Akkor te is tapasztaltad ezt
Desktopnál is mindig max órajelen tartottam a cpu-t, alulfeszelve ameddig csak lehet.szerk2: Akár HD filmnél is meg lehet figyelni a jelenséget. Nem mind, de vannak olyan nagyobb bitrátás filmjeim hogy akár 800mhz-en elszaladnak simán, viszont performance on demandnál beszaggat. Figyelve cpu órajelét össze.-vissza ugrál mint a bolond. Ez nyilván erőforrásokat emészt fel feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ha megnézed a te procid max fesz-ét az kisebb mint az enyém max-a. Tehát nem hazudott az intel..az egészen más dolog, hogy a max órajele is jóval kisebb mint az enyémnek. Jééé így készül a 17W TDP-s cpu. Az meg egy 3. dolog, hogy szabályozva kevesebbet is eszik valamivel. Na, ezt mondom én parasztvakításnak. Ha nem az lenne P8700 órajelűből is lenne 17W-os, de ugye nincs,
Desktopnál is mindig max órajelen tartottam a cpu-t, alulfeszelve ameddig csak lehet.