- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zomatt
csendes tag
Sziasztok!
Nyűglődöm a t420-asommal. Kevesebb, mint fél éves amúgy.
Az első gondom az, hogy ciripel benne valami. Némi kutakodás után ide lyukadtam ki. Ha az USB HUB-okat letiltom, akkor megszűnik a zaj.
Megírtam a szerviznek, mire ők azt mondták, hogy ritka, de tudnak róla, hogy van ilyen, kicserélik az alaplapot. Mondtam nekik, hogy rendeljék meg az alaplapot, ha megvan majd akkor viszem be a gépet. Ez tök jó, de most a gépem magától abbahagyta ezt a fajta ciripelést. Nem tudom, mitévő legyek. Nem tudom eldönteni, hogy most örökre hagyta-e abba, vagy két hét múlva újrakezdi. Abban sem vagyok biztos, hogy az áradások miatti kavarodásban jobb minőségű alaplapot sikerült a lenovo-nak gyártania, mint egyébként.Amúgy egyre inkább az az érzésem, hogy még a prémium lenovo cuccok is kezdenek elmenni a gyengén ellenőrzött kínai gagyi irányába. Ha baja van kicserélik, de nem igyekeznek elsőre jó terméket eladni.
Lényeg: szerintetek kicseréltessem az alaplapot? (Ilyen csere után gondolom nem fog egyezni a gép alján lévő serial az alaplap serialjával, vagyis a biosban látható serialal... Ez nem gond, csak ha később el akarom adni, bizalmatlanságot szülhet.)
A másik problémám:
500Gigás 7200RPM-es Seagete ST9500420 AS winyó van a gépben. Ránéztem HD Sentinellel és OMG! 70%-os kondíció. 9 napot ment, és 226 gyanús adatszektort vizsgált már meg, de egyik sem volt hibás.
Ezt mi a fenére véljem?Köszi a válaszokat.
PS.: A barátnőm Dell Insp. N5110-ével semmi gond nincs, pedig az fele ennyibe sem került és amúgy is sokkal inkább tömegcikk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest