Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
SpeedR
üzenetére
Ha a fentebb írt bios nem moddolt, akkor én se értem hogy egy szimpla bios default mért tesz be saját magának, bár már egyébként se értem..majd este összegzem eddigi kapcsolatunkat a T42-essel..rövid de kalandos
Egyébként fogalmam nincs, hogy be volt-e kapcsolva a wifi mikor vettem, mert itthon nincs wifi, így eddig nem is néztem, az aku ügye lefoglalt eléggé. 1ébként van erre a 1802-re megoldás vagy most mi van?Gondwana: TFT monitort is vettem már egy kalappal, meg komplett gépeket. Gond nélkül. A T42 hét elején jött, doboza sértetlen volt. A probléma ma jött elő, mert nem hajlandó tölteni az akut kikapcsolt állapotban, csak ha be van kapcsolva a gép, ezért kapott ma egy bios defaultot, hogy kizárjam az esetleges beállítási gondokat. Rögtön utána restarttkor fogadott a rövid ám lényegre törő error 1802. Annyit legalább tudok, hogy az aku továbbra sem töltődik kikapcsolva, és a töltését ugyanúgy elveszti ha nincs hálózati feszen a gép. Most tesztelem gép nélkül mi a helyzet, postán is állt 1-2 napot és nem lemerülve jött hozzám.
szerk: R60-at néztem ki gyorsan utódjának ideiglenesen, amíg kitalálom milyen komolyabbat vegyek, azzal is számolhatok hasonló meglepikre?
A T42-t meg vagy visszaadom, vagy letárgyalom az eladóval mi legyen, próbaakut már tudna adni, de ha azzal se tölt kikapcsolva biztos lap hiba..vagy töltő..és már ott van a wifi is a listán, túl sok ez egyszerre 
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Path of Exile (ARPG)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Egyébként fogalmam nincs, hogy be volt-e kapcsolva a wifi mikor vettem, mert itthon nincs wifi, így eddig nem is néztem, az aku ügye lefoglalt eléggé. 1ébként van erre a 1802-re megoldás vagy most mi van?
A T42-t meg vagy visszaadom, vagy letárgyalom az eladóval mi legyen, próbaakut már tudna adni, de ha azzal se tölt kikapcsolva biztos lap hiba..vagy töltő..és már ott van a wifi is a listán, túl sok ez egyszerre