Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz audi100td #18976 üzenetére

engem windows alatt leginkább az zavar, hogy a frissítések képtelenek egy lépésben felmenni. winupdate talál néhány frissítést, felteszi, újraindítja a gépet, aztán megint talál néhányat, és ez így megy akár órákon át. persze minél naprakészebb az installer, annál kevesebb időt vesz igénybe, de nem értem miért nem lehet úgy szerkeszteni a frissítéseket, hogy egy halomba leszedje a legfirssebbeket, és úgy menjen fel. a legdurvább eset egy ismerős Dell Inspironján volt, amikor a hozzá adott vista recovery lemezről feltettük kb 20 perc alatt az alaprendszert, és utána töb mint 6(!) órán át frissítgetett, pedig nem volt lassú a céges net...
    mondjuk nekem munka miatt muszáj windows-t is használni (van egy program, ami csak azon megy el), és éppenséggel adtak is a gép mellé egy legális hetest, de olyan ótvarul van megcsinálva a recovery lemez, hogy csak teljes lemez formázást enged, amivel tönkrevágná a két linux disztrót, ami még fent van, így inkább én is leszedtem egy torrentes változatot (ugyanazt, amihez a licenszem van), és úgy tettem fel. hasonló a helyzet, amikor egyszerűbb és kényelmesebb warezolt játékkal játszani, mint a legálisan megvásárolttal.
    egyébként ssd-ről gyorsan bootol a win7 is, csak hdd-ről tetű.

Új hozzászólás Aktív témák