- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Igen, hatrafele megy el, de a csatlakozo oldalt van, igy nem kell keresgelni, persze nem döntö erv.
"szóval nekem kicsit olyan ez, hogy az mbp az egy szupermodell, a tp meg elmosogat."
Szerintem felreertettel, nem igy van, a MacBook Pro-nak is rengeteg a hibaja, pl. glossy kijelzö, szigetes billentyüzet, nincs WWAN, az ergonomia csak masodlagos, ezek zavarnak engem, a T61-nel meg ott vannak amiket felsoroltam, egyentöl függ, hogy kinek mi a fontos, egyik gep sem tökeletes, mindig kompromisszumot kell kötni, de nem is igazan lehet öket összehasonlitani, mivel nem egy kategoria, nem is szerettem volna ebbe nagyon belemenni, amig bwoay bele nem kezdett.
X-et tovabbra sem szeretnek, megvakulnek 12"-on, T400s jöhetne meg szoba, amit tovabbra sem zartam ki mint alternativat, a T61-töl mindenkepp meg kell valnom, ha nem most, nehany honap mulva mivel lassan lejar a gari, kiböviteni meg nem szeretnem, ahhoz tul sok dolog zavar benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest