- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reggie0
üzenetére
Nekem a garancia és a biztosítás és a kártérítés hasonló, mert egy kár bekövetkezte esetén kapok valamit; garanciánál mondjuk új gépet, ha javíthatatlan; a kártérítésnél mondjuk az életért lehet pénzt kapni. A garancia és a kártérítés is egy fogadás, mert ha nem következik be a kár, akkor megnyeri a pénzt az, akinek nem kell fizetnie, mert nem lett kár; ha meg mégis van kár, akkor ott az, akinek helyettem fizetnie kell. Ha a biztosítóknak nem érné meg biztosításokat árulni, akkor nem lenne biztosítás; a kártérítés is azért van, mert valaki kitalálta, hogy legyen, mert tök jó üzlet. Szeretek ilyen garancia biztosítást kötni, mert a helyszíni garanciára úgy tekintek, mint a balesetem bekövetkezése esetén bekövetkező kár kifizetésre. A kártérítésnél a vagyoni károm egy értelmezhetetlen dolog, mert a bíróság azt kérte tőlem, hogy a baleset előtti munkabérem bizonyítsam be, mert a baleset előtti munkabért kell kifizetnie a károkozónak. 6 hetes korom előtt 1 évvel nézték 6 hetes koromig a munkabérem, ami ugyanannyi, mint most, mert most is 0 nap munkaviszonyom van. Nekem a nem vagyoni károm sem lett helyreállítva, pedig gyerekkoromban kaptam több millió forint nem vagyoni kártérítést. Szóval, ha ezt nézem, nekem folyton kockáztatnom kell, de inkább fizetek, minthogy egyszer gondom legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest