- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tikakukac titán Azt nem tudod, mennyiért vettem... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Nem listaáron, ezt nyugodtan mondhatom. De szoktak lenni akciók, amikor azért korrekt áron megcsíphető akár az új is boltból, persze nem itthon. Nem listaáron, ezt nyugodtan mondhatom. De szoktak lenni akciók, amikor azért korrekt áron megcsíphető akár az új is boltból, persze nem itthon.Ez odáig vezet, hogy a cég adta, ingyen volt, úgy meg már mindegy. Nem ez a szint   Én ennyire nem látom rossznak. Ennek egyfelől örülök, mert boldog vagy vele, másfelől szomorú vagyok, mert nekem ez volt a másik tipp, hogy az 5420-at cseréljem, mert ennek a trackpadje gatya és sajnos van amikor az egér nem option. Egyébként a közelmúltban bennem ott tört el valami, amikor olvastam, hogy az AMD-s T14 Gen3-ból kiszedték az S3 sleep-et.  S3 sleep nélküli üzleti gép, na ez a kemény, nem a piskóta kasztni.... S3 sleep nélküli üzleti gép, na ez a kemény, nem a piskóta kasztni.... Höhö, az öreg sleep statek. Azok is milyen királyul lettek összehozva. 
 Sajnos ezt nem így tapasztalom. Konzumer gépnél simán belefutni olyan dolgokba is, hogy a fejed fogod, komolyabb terhelésre a visító hűtés+throttling sem ritka, a használhatatlan billentyűzet alap, stb...Technikailag ugyanaz. Nem az van, hogy 10mm-es Thinkpadok vannak és 3cm vastag konzumerek. Nincs ebben semmi diffi, a vékonyságot és a sebességet és a portokat mindet a beszállítók pakolják le, a kasztni és az integrálás az, amihez kell a gyártó. És erről beszélek, hogy ha itt sincs diffi, mire is fizetsz annyit? 
 Ettől függetlenül, én annak megítélését, hogy mennyire jó egy gépet használni összességében tudom csak megtenni, és ha a technológiai fejlődés többet hozott, mint a silányítás elvitt, akkor a mérleg csak pozitív lesz, mégha keserédes is.
 2 mérleged van. Az egyiken mindenképpen nyerni fogsz. Mindenképp. Gyorsabb, kevesebbet fogyasztó, kisebb helyre rakható hardvert kapsz. Mindenhol. A második mérlegen van az, amitől az egyik vas az MM-ban lesz kirakva 40 másikkal vagy irodában fogják használni napi szinten 8-10 órát. Ez 2 külön dolog  
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Nem listaáron, ezt nyugodtan mondhatom. De szoktak lenni akciók, amikor azért korrekt áron megcsíphető akár az új is boltból, persze nem itthon.
 Nem listaáron, ezt nyugodtan mondhatom. De szoktak lenni akciók, amikor azért korrekt áron megcsíphető akár az új is boltból, persze nem itthon. 
  S3 sleep nélküli üzleti gép, na ez a kemény, nem a piskóta kasztni....
 S3 sleep nélküli üzleti gép, na ez a kemény, nem a piskóta kasztni....