Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac
üzenetére
"kifizeted a kasszánál azt az összeget"
Azt nem tudod, mennyiért vettem...
Nem listaáron, ezt nyugodtan mondhatom. De szoktak lenni akciók, amikor azért korrekt áron megcsíphető akár az új is boltból, persze nem itthon."Tényleg ennyire nem zavar, hogy taknyot fogsz a kezedbe?"
Én ennyire nem látom rossznak."a top szinteken is csak ez teljesít egyébként marha alap dolgokat, 1-2 gen és vége van"
Egyébként a közelmúltban bennem ott tört el valami, amikor olvastam, hogy az AMD-s T14 Gen3-ból kiszedték az S3 sleep-et.
S3 sleep nélküli üzleti gép, na ez a kemény, nem a piskóta kasztni....
"Az, hogy vékony és halk és erős vasat kapsz, az szimpla fejlődés, ezt tudja a minden is, ez nem üzleti széria sajátosság"
Sajnos ezt nem így tapasztalom. Konzumer gépnél simán belefutni olyan dolgokba is, hogy a fejed fogod, komolyabb terhelésre a visító hűtés+throttling sem ritka, a használhatatlan billentyűzet alap, stb...
Ettől függetlenül, én annak megítélését, hogy mennyire jó egy gépet használni összességében tudom csak megtenni, és ha a technológiai fejlődés többet hozott, mint a silányítás elvitt, akkor a mérleg csak pozitív lesz, mégha keserédes is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nem listaáron, ezt nyugodtan mondhatom. De szoktak lenni akciók, amikor azért korrekt áron megcsíphető akár az új is boltból, persze nem itthon.
S3 sleep nélküli üzleti gép, na ez a kemény, nem a piskóta kasztni....