Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Tikakukac #117622 üzenetére

Nézd, én le szoktam írni azt is, ami nem jó. A T460s-en is leírtam, hogy nekem kicsit hangos, és a két akku is egy agybaj. A T480s-nél is leírtam már 100X ezt a power limites baromságot, amit nem szeretek benne win10 alatt. Meg azt is, hogy az USB-C portokra kell figyelni vásárláskor, mert volt korai FW, ami szétírta a TB vezérlő csip tárolóját töltőcsatlakoztatáskor. Aki akar utánaolvas. A T14 G1a-nál is említettem a nem valami jó szerelhetőséget, és a kicsit baltával faragott, de számomra még elfogadható ventivezérlést, és azt az apróságot is, hogy úgy alszik a CPU, hogy néha kell neki egy ~másodperc mire újra lendületbe jön egy tartósabb pihenés után. Leírtam az USB-C töltőket és dokkokat övező drámát is pro/kontra. A T14-en volt egy baj, ami zavart, leírtam, de BIOS alól azóta javították. Mindent leírtam szvsz. De stabilan működtek, megbízhatóan. Ha oda kellett menni prezentálni, tudtam prezentálni. Altatott gépről meg nem alvó gépről a munka közepéről indítva is. Nekem ezek napi használatú munkaeszközök, ezen dolgozom a munkaidőm nagy részében, így kritikus a megbízhatóságuk.

A bukást nem egészen értem, ha veszel egy szép, jó állapotút jó áron, és mégsem jön be, eladod hasonló áron. Ezek nem új gépek, hogy kibontás után már százezerrel kevesebbet ér... :DDD Ráadásul ezek nem is különösebben drága gépek, T480s már szokott lenni 100K magasságában, Ryzenes T14 meg a duplájáért.

Új hozzászólás Aktív témák