Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
vicze
üzenetére
"+10% teljesítmény 5percig és ennyi"
Szerintem ha jól van beállítva a gép (limitek) ez igencsak hasznos tud lenni időszakonkénti terheléseknél, ami lássuk be, elég gyakori. Én utólag kicsit bántam, hogy csak a legkisebb 8250-es i5-el vettem a T480s-t, kicsit magasabb turbót vidáman elbírt volna egyszálas terheléseknél.
"de nem egy jó U-s CPU szerintem összességében túl magas a fogyasztása."
Én úgy tapasztaltam, ez rendkívül beállítás függő. Pl. én akkuról azt mondtam a 8250U-nak, ne menjen 2,6Ghz fölé, és máris különösebb varázslás nélkül teljesen baráti lett a fogyasztás egy standard win10 profil beállítás révén, max 30% tempó beáldozásával. Ezeken van CPPC, vidáman tudsz ezzel játszani, és most rád nézek, mobil Renoir a T14 G1-ben...
Amúgy notebookcheck is hasonló üzemidőket mért, lásd a T14-ek mindenféle CPU-val [link] és itt meg van IGP-s T490 [link] . A T480s-t nem rakom ide, mert szétbugozta magát náluk 44W-os limiten, bár így is 541 órát mértek a wifis teszten.
Persze, értelek egyébként, én sem véletlen vettem a hatmagos AMD-s verziót.
A CPU oldaláról egyébként egyedül a CPPC hiánya zavar egy picit, de annyira nem lényeges, korrekt eredményeket hoz nélküle is, csak nem lehet olyan szépen az igényekhez szabni az órajelvezérlés működését.Azért egy kézben használt gépnél az alja is érintkezésben van... Ok, a feketénél a legfontosabb rész még magnézium, de a szürkénél az sem, ami a súlyán is szépen meglátszik.
"gyártási költség le, eladási ár fel"
Ez az igazi jó üzlet.
"S modelleknél mindegyik dupla hőcsöves"
Én magam cseréltem a T460s két csöves hűtését a kellemesebb hangú egycsöves T470s-ére. Illetve az S-ekben elvileg vékonyabb/kisebb a borda, legalábbis pl. at AMD-s T14s G1 még 18W limittel is elég forró a beszámolók szerint a 4750U-val, hiába a két cső, míg a sima T14-ben ugyanez 23W-on is egész szépen elketyeg, miközben a fém helyett műanyag burkolat ott kevésbé segít be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 4
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A CPU oldaláról egyébként egyedül a CPPC hiánya zavar egy picit, de annyira nem lényeges, korrekt eredményeket hoz nélküle is, csak nem lehet olyan szépen az igényekhez szabni az órajelvezérlés működését.
Én magam cseréltem a T460s két csöves hűtését a kellemesebb hangú egycsöves T470s-ére. Illetve az S-ekben elvileg vékonyabb/kisebb a borda, legalábbis pl. at AMD-s T14s G1 még 18W limittel is elég forró a beszámolók szerint a 4750U-val, hiába a két cső, míg a sima T14-ben ugyanez 23W-on is egész szépen elketyeg, miközben a fém helyett műanyag burkolat ott kevésbé segít be.