Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Köszi szépen a válaszokat, segítséget!
Azt merészeltem gondolni, hogy 2-3 év után mozgott annyit a piac, hogy érdemi lépést tudjak tenni dupla pénzért, mint amennyiért a T500-at vettem, viszont mondjuk egy T450-re való cserével a proci fejlődne főként és a hordozhatósága, akksi idő javulna meg a képernyő. SSD-t és 8 GB ramom most is van.
Azt hiszem akkor a játék még mindig kompromisszumos ezen az árszinten.
Viszont akkor elég lenne egy jóval olcsóbb konfig is, esetleg jobban kihegyezve az akksira, teljesítményre, hordozhatóságra. A régebbi szériák közül melyik felelne meg a legjobban az igényeimhez?
Az akksi időt nem igazán találtam soknak egyiknél sem (az X200-as és a T400-as vonalon maradva), mintha az csak a 4-5. generációtól duplázódott volna meg.
A proci mindenképp fejlődne a mostanihoz képest (T9600), képernyőt nem tudom melyiknél lehet jobbat kifogni vagy kicserélni rá.Játékon meg még gondolkozom, aztán lehet asztali lesz belőle később, csak az előző is szerverként végezte, aztán nehogy ez is felértékelődjön annak.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest